Poikkeustilanne tai normaali arki – palvelemme aina asunnon ostajaa

Blogi / 27.3.2020

Rakentamisvaiheessa olevan asunnon kauppa on erilainen kuin vanhan asunnon ostaminen. Teet useimmiten ostopäätöksen suunnitelmien, havainnekuvamateriaalien ja paperitiedon varassa. Netti on hyvä apuväline, mutta sieltäkään et välttämättä saa vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Siksi olemme helposti tavoitettavissa, oli poikkeustilanne tai normaali arki.

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti, mutta voit tehdä asuntokaupat kanssamme myös sähköisesti ajasta tai paikasta riippumatta – vaikka omalta kotisohvalta. Voit itse valita sinulle parhaiten sopivan asiointitavan jokaisessa asuntokaupan vaiheessa. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai etäkokouksen muodossa.

Toistaiseksi järjestämme asuntokohteissamme vain yksityisnäyttöjä. Lisäämme nettisivuillemme asuntoyhtiöiden virtuaaliesittelyjä aina tarpeen mukaan. Halutessasi yksityisnäytön soita ja sovi tapaaminen asuntomyyjämme kanssa.

Olemme tehneet Laptin asunnon ostajille myös oman digipolun, jossa kerromme vaihe vaiheelta, miten teet asuntokaupan kanssamme sähköisesti. Lue lisää sivuiltamme lapti.fi/asioietana ja teet asuntokaupat kanssamme helposti ja turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Henkilökohtaisen tapaamisen lisäksi Laptin asiakkaillamme on käytössään asunnon ostajan digipolku opastamaan sähköisessä asioinnissa kanssamme.

 

Jorma Koskelo
myynti- ja markkinointijohtaja
Rakennusliike Lapti Oy

Lue lisää asuntokaupasta kanssamme etänä