Muutama toimistotila enää jäljellä Kuopion Portissa


KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

PUUTARHAKATU 9-11, 70300 KUOPIO

Kuopion Portti tarjoaa modernit ja yrityksesi tarpeen mukaiset toimitilat pohjoisen sisäänajoväylän varrella rautatieaseman kupeessa

 

Maaliskuussa 2022 valmistunut Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen tornitaloineen, aukioineen ja kevyen liikenteen väylineen. Asuntojen lisäksi korttelissa on lukuisa määrä liike- ja toimistotiloja. 

Kuopion Portti tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin asumiseen kuin yrittämiseenkin. Asuntojen lisäksi saman katon alla on monipuolisia toimi- ja liiketiloja,  hoiva- ja hyvinvointipalveluja. 

Alueella on Matkahuolto, lounas- ja kahvilapalveluja sekä pakettien nouto/lähetyspalvelut. Tilaa erilaisille toiminnoille on kaikkiaan 50 000 kerrosneliötä.

Keskellä kaupunkia on tilaa hengittää ja tehdä töitä juuri omiin tarpeisiin sopivissa tiloissa – Kuopion Porttiin asettuminen sujui ”kuin mallikirjasta”, vuokralaiset kertovat – lue juttu kokonaisuudessaan Savon Sanomien sivuilta tästä

Kuopion Portin lämmitysmuoto on maalämpö. Sekä liike- että asuintilat viilennetään ja lämmitetään maaperästä saatavalla geoenergialla. Pysäköintilaitoksen katolla on aurinkopaneeleja. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä käytetään muun muassa pysäköintitalon valaistukseen ja sähköautojen lataukseen. Kyseessä on lähes hiilineutraali ratkaisu.

Etsitpä sitten kotia, sijoitusasuntoa, liike- tai toimistotilaa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244

Markus Seppänen

Projektipäällikkö
Itä-Suomi
040 843 5079