Uuden ympärivuorokautista hoivaa tarjoavan palvelutalon rakentaminen alkoi Seinäjoella

Uutinen / 14.11.2023
Lapti suunnittelee ja rakentaa Seinäjoelle uuden palvelutalon

Seinäjoelle nousee uusi ikäihmisten 46-paikkainen palvelutalo korvaamaan alueen nykyisiä elinkaarensa loppupäähän tulevia hoivatiloja. Kiinteistö Oy Seinäjoen Kniipin omistukseen tulevan palvelutalon valvonnasta ja rakennuttajatehtävistä vastaa SARA Oy. Palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Attendo Oy. Palvelutalon rakentaminen on alkanut marraskuussa 2023 tontin raivaustöillä, ja talo valmistuu loppuvuodesta 2024.

Palvelutaloon tulee ympärivuorokautisen hoivan asukaspaikkoja yhteensä 46. Asuinhuoneiden lisäksi rakennuksesta löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, saunaosasto sekä henkilökunnan tiloja. Palvelutaloon tulee suuri ja laadukas valmistuskeittiö.

Kooltaan puurunkoinen palvelutalo on reilu 2 100 m². Palvelutaloon kuuluu piha-alue, josta löytyy erilaisia oleskelualueita, pergoloita ja istutuslaatikoita.

”Uudet ja modernit tilat ovat iloinen uutinen asukkaidemme ja henkilökuntamme näkökulmasta. Erityisesti iloitsen Kniipinseppään tulossa olevasta viihtyisästä piha-alueesta, joka antaa hyvät mahdollisuudet puuhailla yhdessä kasvien parissa ja viettää yhteistä aikaa”, sanoo Attendon aluejohtaja Heidi Noukka.

”Kokeneena hoivatilarakentajana tulemme mahdollistamaan tuleville asukkaille viihtyisän, terveellisen ja turvallisen ympäristön. Vahvan osaamisemme ansiosta tilaaja ja palveluntuottajat saavat nykyaikaiset, laadukkaat ja kustannustehokkaat tilat tärkeän alueellisen palvelun tuottamiseen. Olemme toteuttaneet onnistuneesti jo useita palvelutaloja ympäri Suomen esimerkiksi Liperiin, Hankasalmelle ja Ulvilaan”, kertoo Laptin Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.