Asunto Oy Espoon Lintunen

Sotilastorpankuja 1, 02680, Espoo

MYYTY

Espoon Lintusen paritalot ovat kaksikerroksia ja rivitaloasunnot yksikerroksisia. Kaikissa asunnoissa on oma terassi ja piha. Viitteellinen kuva kohteesta. Talojen puujulkisivut sopivat perinteikkään ja pidetyn alueen tyyliin. Viitteellinen kuva kohteesta. Lintuseen kuuluu kahdeksan paritaloa ja kolme rivitaloa, jotka muodostavat yhdessä kodikkaan ja suojaisan pihapiirin. Viitteellinen kuva kohteesta. Lapti Ekokodeissa ekologisuus on huomioitu kaikessa rakennusvaiheesta arjen asumiseen. Viitteellinen kuva kohteesta. Kun varaat kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin.Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteelinen kuva 65,0 m2 asunnosta. Viitteelinen kuva 87,5 m2 asunnosta. Viitteelinen kuva 78,0 m2 asunnosta. Viitteelinen kuva 104,5 m2 asunnosta. Viitteelinen kuva 87,5 m2 asunnosta. Viitteelinen kuva 104,5 m2 asunnosta. Uusmäen uudistettu pallokenttä sijaitsee tien toisella puolella. Viereisen pallokentän yhteydestä löytyy myös uusi ulkosali. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta.

Kaikki Espoon Lintusen kodit on MYYTY

Tutustu muihin pääkaupunkiseudun taloyhtiöihin asuntohaun kautta.

Bongaa uusi kotisi Lintusesta

Unelmoitko ekologisesta kodista ja helposta asumisesta? Asetu Espoon Lintuseen ja saat molemmat.

Asunto Oy Espoon Lintunen on luonnonläheistä rakentamista ja asumista pientalovaltaisella alueella Espoon Lintuvaarassa. Lintuseen kuuluu kahdeksan paritaloa ja kolme rivitaloa, jotka muodostavat yhdessä kodikkaan ja suojaisan pihapiirin. Talojen puujulkisivut sopivat perinteikkään ja pidetyn alueen tyyliin ja niiden mittakaava on ihmisläheinen, jolloin ne istuvat hyvin vehreään ympäristöönsä.

Ympäristöä on ajateltu näissä talossa muutenkin, sillä kaikki asunnot ovat Lapti Ekokoteja, joissa ekologisuus on huomioitu kaikessa rakennusvaiheesta arjen asumiseen. Ekokoti on kaikin tavoin fiksu valinta: samalla kun uudessa kodissasi on huomioitu luonnonvarojen säästäminen, myös asumisen käyttökustannukset ovat tavanomaista pienemmät. Arjen helppoutta ja ekologisuutta lisää, että palvelut ovat lähellä ja julkinen liikenne toimii, eli täällä pärjäät myös ilman omaa autoa.

Suunnittele oma kotipesäsi

Espoon Lintusen paritalot ovat kaksikerroksia ja rivitaloasunnot yksikerroksisia. Kaikissa asunnoissa on oma terassi ja piha sekä varasto kätevästi sisäänkäynnin yhteydessä, lisäksi taloyhtiöllä on yhteinen pyörävarasto.

Näissä kodeissa on helppo viihtyä. Kaikissa on vakiona parkettilattia, laatoitetut kosteatilat ja hyvin varusteltu keittiö, jossa on esimerkiksi tyylikäs ja turvallinen induktioliesitaso. Kun varaat kotisi ajoissa, voit lisäksi itse vaikuttaa sen ilmeeseen.

Tutustu asuntovaihtoehtoihin ja bongaa uusi kotisi! Asunto Oy Espoon Lintunen on sinulle, joka arvostat kestävää huomista.

 • Kodit 3–5 huonetta, 65–104,5 m2
 • Rivitalo- ja paritalohuoneistoja, yhteensä 28 asuntoa – kaikki laadukkaita Lapti Ekokoteja
 • Oma tontti
 • RS-kohde
 • Maalämpö, asunnoissa lattialämmitys
 • Talojen rakentamisessa käytetään paljon puuta sekä hengittäviä materiaaleja
 • Autopaikkoja pihassa ja katoksessa, yhteensä 36 paikkaa: kaksi autopaikkaa liikuntaesteisille, osa autopaikoista on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
 • Taloyhtiön pihalla on leikki- ja oleskelualue.
 • Rauhallinen alue Espoon Lintuvaarassa: lähellä kouluja ja päiväkoteja, lenkkipolkuja sekä Leppävaaran palveluja, hyvä julkinen liikenne ja helppo yhteys Kehä I -tielle.
 • Asunnoissa esimerkiksi parkettilattia asuintiloissa, laatoitetut kosteatilat ja laadukkaat kodinkoneet. Kun varaat ajoissa, voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Valitse valmis sisustustyyli tai kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.
 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Lintunen
Katuosoite Sotilastorpankuja 1, 02680, Espoo
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiRivitalo
Asuntojen määrä28
AutopaikatAutopaikkoja on yhteensä 36, joista kaksi on yhtiön hallintaa jääviä liikuntaesteisen autopihapaikkoja. Osakkeina myytäviä autokatospaikkoja on 14, näissä on varaus sähköauton lataukseen sekä 20 autopihapaikkaa.
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja / ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma
Palvelut Alepa Lintuvaara n. 1 km, kauppakeskus Ristikko n. 1,7 km, kauppakeskus Sello n. 2,7 km, Koulut: Lintumetsän koulu n. 450 m, Leppävaaran koulu n. 450 m, Lintulaakson koulu n. 750 m
Yhteydet Bussipysäkki n. 250 m, Leppävaaran asema n. 2,5 km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
040 771 0046

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
050 517 6288

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste