Asunto Oy Espoon Verner

Jousenpuistonkatu 7, 02200, Espoo

Asunto Oy Espoon Verner rakentuu omalle tontille Tapiolan urheilupuiston kupeeseen. Valokuva 04224 Valokuva 04224 Lähellä on urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Viitteellinen kuva kohteesta. Tapiolan kattavat palvelut ovat vain 1,5 kilometrin päässä. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva 53,5 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään. Viitteellinen kuva 73,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 103,5 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään. Viitteellinen kuva 103,5 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään. Viitteellinen kuva 105,0 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään. Viitteellinen kuva 105,0 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään. Viitteellinen kuva 115,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 110,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 136,0 m2 asunnosta. Ikkuna/parvekenäkymä ei vastaa todellista näkymään.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uusia kerrostalokoteja Espoon Tapiolaan

Asunto Oy Espoon Verner rakentuu omalle tontille Tapiolan urheilupuiston kupeeseen. Asuntojen suunnittelussa on painotettu erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Se näkyy esimerkiksi valoisuutena, järkevinä pohjaratkaisuina ja hyvänä varusteluna. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai kattoterassi, joka tuo kotiin mukavasti lisää rentoa oleskelutilaa.

Pihapiiri on suojaisa ja turvallinen, joten täällä lapset voivat leikkiä helposti omassa pihassa, ilman vaaraa liikenteestä. Taloyhtiössä on viihtyisä saunatila yhteiskäyttöä varten. Autopaikat sijaitsevat läheisessä Jousenpuiston pysäköintitalossa, josta paikkoja on mahdollista vuokrata. Tontilla sijaitsee yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka.

Varatessasi kodin ajoissa pääset vaikuttamaan pintamateriaaleihin ja osassa kodeissa myös pohjaratkaisuun, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin. Uuteen kotiisi on myös mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu, jolla kodin saa miellyttävän viileäksi myös kesähelteillä.

Lähellä on urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka liikuttavat koko perhettä. Metroasema on lähellä ja lähimpään ruokakauppaan on alle 100 metriä. Elämä sujuu vaivatta, kun kaikki on lähellä.  Alueen liikenneyhteydet ovat vertaansa vailla, liikuitpa sitten jalan, pyöräillen, omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Metrolla hurautat Helsingin keskustaan vain vartissa.

 • Yhteensä 43 asuntoa, 1h-5h, 30,5–135,5 m2
 • RS-kohde, oma tontti
 • Paljon isoja perheasuntoja ja mahdollisuus valita vaihtoehtopohjista itselleen sopivin
 • Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai kattoterassi
 • Pihapiiri on turvallinen ja suojaisa, eikä autot kulje pihassa
 • Autopaikkoja mahdollista vuokrata läheisestä pysäköintitalosta
 • Koteihin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu
 • Loistavat kulkuyhteydet esimerkiksi metrolla
 • Tapiolan kattavat palvelut ovat vain 1,5 kilometrin päässä ja lähin ruokakauppa alle 100 metrin päässä
 • Lähellä erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen

Yhtiölainan ehdot:
Ilmoitetut pääomavastikkeet on laskettu 5,05 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 6 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,90 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen noin 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivät ovat puolivuosittain kesäkuussa ja joulukuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Verner
Katuosoite Jousenpuistonkatu 7, 02200, Espoo
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä43
AutopaikatVuokrattavat autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa (tontti 12220/1). Pysäköintilaitoksen omistaa KOy Jousenpuiston Pysäköinti. Autopaikan vuokraoikeus kohdistuu nimeämättömälle, kulloinkin laitoksessa vapaana oleville paikoille. Tontilla on yksi liikuntaesteiselle varattu autopaikka.
Arvioitu valmistusaika 5/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, kerhotila, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden