Asunto Oy Helsingin Linnanvouti

Välimetsäntie 16, 00620, Helsinki

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Juna-asemalle on matkaa vain 500 metriä. Oulunkylän juna-asema. Oulunkylän liikuntapuistossa on jalkapallo-, koripallo- ja yleisurheilukenttiä ja talvisin iso tekojääkenttä. Pikkukosken uimaranta on kaunis hiekkaranta ja suosittu ympärivuotinen uimapaikka kallioiden suojassa Vantaanjoen varrella Oulunkylässä. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa materiaalivalintoihin. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin. Nauti uudiskohteen huolettomuudesta ilman remonttihuolia.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa uusia kerrostalokoteja Oulunkylään

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja hyvälle sijainnille Oulunkylään Välimetsäntielle. 4-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Linnanvouti on pieni 20 asunnon taloyhtiö, johon on helppo kotiutua. Koteja tulee kompakteista kaksioista neljän huoneen tilaviin perheasuntoihin. Kotien koot vaihtelevat 38,5 m² ja 104,5 m² välillä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloyhtiön katutasoon tulee liiketila. Oma tontti, RS-kohde.

A-energialuokkaisen taloyhtiön asuinrakennuksen vesikatolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotto hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. Autopaikat 12 kpl sijaitsevat pihalla autokatoksessa. Pihalla on myös yksi LE-autopaikka.

Oulunkylässä monipuoliset palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet toimivat erinomaisesti. Käpylän asemalle on matkaa vain 650 metriä. Alueen liikenneyhteydet paranevat entisestään tulevan Raide-Jokerin myötä. Oulunkylän keskusta ja Ogelin liikekeskus ovat kävelymatkan päässä. Halusitpa sitten ruokakauppaan, kirjastoon, terveysasemalle, apteekkiin tai vaikkapa ravintolaan syömään, kaikki tämä on kotikulmillasi.

Myös Oulunkylän monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat aivan uuden kotisi tuntumassa jokaisena vuodenaikana. Pikkukosken uimarannalle tai Oulunkylän liikuntapuistoon kipaiset nopeasti vaikkapa pyörällä. Liikuntapuistossa on jalkapallo-, koripallo- ja yleisurheilukenttiä ja talvisin iso tekojääkenttä. Liikuntapuistossa on myös jäähalli, kuntosali ja sisäliikuntatiloja, joissa järjestetään ohjattua liikuntaa kuten tanssia, voimistelua, ja muita liikuntakursseja.

Kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy kesällä 2023. Ottamalla yhteyttä myyntiimme tai jättämällä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista asunnoista.

Olemme rakentaneet aiemminkin Oulunkylään suosittuja uudiskohteita Mäkitorpantielle ja Paturintielle.

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Mäkitorpantie 30, 00640 Helsinki.
Yhteensä 20 asuntoa. Valmistunut vuonna 2017.
Asunto Oy Helsingin Nestor, Paturintie 3, 00640 Helsinki.
Yhteensä 30 asuntoa. Valmistunut vuonna 2022.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192