Asunto Oy Helsingin Linnanvouti

Välimetsäntie 16, 00620, Helsinki

Viitteellinen kuva kohteesta Taloyhtiö rakentuu loistavalle sijainnille Välimetsäntielle. Viitteellinen kuva kohteesta. Käpylän asemalle on matkaa n. 700 m, Oulunkylän asemalle n. 1,3 km. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi materiaalivalintoihin ja pohjaratkaisuun. Oulunkylän liikuntapuistossa voi harrastaa monipuolisesti. Liikuntapuistossa on puitteet mm. jalkapalloon, yleisurheiluun, tennikseen, koripalloon ja voimisteluun. Vantaanjoen läheisyys ja Pikkukosken hiekkaranta ovat pelastus kuumana hellepäivänä. Helsingin Linnanvouti sijaitsee omalla tontilla. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 25.9.2023 16:30-17:00 | Esittely pidetään tontilla olevassa liiketilassa, tervetuloa.

Kodikas Oulunkylä kutsuu viihtymään

Asunto Oy Helsingin Linnanvouti rakentuu loistavalle sijainnille Oulunkylään Välimetsäntielle. Tähän pieneen ja rauhalliseen taloyhtiöön on helppo kotiutua. Palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Myös alueen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

4-kerroksisessa taloyhtiössä on yhteensä 20 uutta Lapti-kotia kompakteista kaksioista suurempiin neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloyhtiön katutasoon tulee liiketila.

A-energialuokkaisen taloyhtiön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelijärjestelmä, jonka tuottama sähkö hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. Autopaikkoja on 12 kpl, jotka sijaitsevat pihalla autokatoksessa.

  • RS-kohde, oma tontti
  • Yhteensä 20 uutta kotia, 2h+kt 38,5 m² – 4h+kt+s 104,5 m²
  • A-energialuokka, lämmitysmuotona vesikiertoinen patterilämmitys
  • 12 kpl erikseen myytäviä autopaikkoja, lisäksi yksi LE-paikka
  • Palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet lähellä
  • Alueella kouluja, päiväkoteja ja paljon liikunta- ja ulkoilupaikkoja

Yhtiölainan ehdot:

Pääomavastikearviot on laskettu 4,85 % kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,90 % + marginaali 0,95 %) ja oletuksella, että laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata ja laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Lainapankki kilpailutetaan, kun kohteesta on tehty rakentamispäätös, joten todelliset yhtiölainan ehdot määräytyvät vasta siinä vaiheessa. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Suunnittelemme Oulunkylään myös toista kerrostalokohdetta, Asunto Oy Helsingin Kruununvoutia. Kohde sijaitsee Ruutanatiellä, vain puolen kilometrin päässä juna-asemasta. Helsingin Kruununvoutiin on suunnitteilla kaksioiden ja neliöiden lisäksi myös eri kokoisia kolmen huoneen koteja. Mikäli Helsingin Kruununvoudin asunnot kiinnostavat sinua, ota yhteyttä asuntomyyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää ja saat tiedon ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ennen muita. Lue lisää lapti.fi/helsinginkruununvouti.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Linnanvouti
Katuosoite Välimetsäntie 16, 00620, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä20
Autopaikat12 autokatospaikkaa, joista 12 on osakkeena myytävää. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu pihapaikka.
Arvioitu valmistusaika 12/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, kerhotila, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste