Asunto Oy Helsingin Linnanvouti

Välimetsäntie 16, 00620, Helsinki

Helsingin Linnanvouti sijaitsee omalla tontilla. Viitteellinen kuva kohteesta. Kuva 11.3.2024 Kuva 11.3.2024 Taloyhtiö rakentuu loistavalle sijainnille Välimetsäntielle. Viitteellinen kuva kohteesta. Käpylän asemalle on matkaa n. 700 m, Oulunkylän asemalle n. 1,3 km. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi materiaalivalintoihin ja pohjaratkaisuun. Oulunkylän liikuntapuistossa voi harrastaa monipuolisesti. Liikuntapuistossa on puitteet mm. jalkapalloon, yleisurheiluun, tennikseen, koripalloon ja voimisteluun. Vantaanjoen läheisyys ja Pikkukosken hiekkaranta ovat pelastus kuumana hellepäivänä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Kodikas Oulunkylä kutsuu viihtymään

Rakentaminen aloitettu ja asuntojen myynti alkaa maaliskuussa.

Tee kaupat heti myynnin alettua niin varmistat, että saat juuri haluamasi kodin. Asunnot on suunniteltu muuntojoustaviksi ja olemalla mukana heti alussa varmistat, että pääset vaikuttamaan kotisi pohjaratkaisuun ja materiaalivalintoihin.

Asunto Oy Helsingin Linnanvouti rakentuu loistavalle sijainnille Oulunkylään Välimetsäntielle. Tähän pieneen ja rauhalliseen taloyhtiöön on helppo kotiutua. Palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Myös alueen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

4-kerroksisessa taloyhtiössä on yhteensä 20 uutta Lapti-kotia kompakteista kaksioista suurempiin neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloyhtiön katutasoon tulee liiketila.

A-energialuokkaisen taloyhtiön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelijärjestelmä, jonka tuottama sähkö hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. Autopaikkoja on 12 kpl, jotka sijaitsevat pihalla autokatoksessa.

  • RS-kohde, oma tontti
  • Yhteensä 20 uutta kotia, 2h+kt 38,5 m² – 4h+kt+s 104,5 m²
  • A-energialuokka, lämmitysmuotona vesikiertoinen patterilämmitys
  • 12 kpl erikseen myytäviä autopaikkoja, lisäksi yksi LE-paikka
  • Palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet lähellä
  • Alueella kouluja, päiväkoteja ja paljon liikunta- ja ulkoilupaikkoja

Yhtiölainan ehdot:

Pääomavastikearviot on laskettu 4,64 % kokonaiskorolla (12 kk euribor +3,686 % + marginaali 0,95 %) laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi valmistumisen jälkeen on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta kesällä 2026. Laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Aktian rahoitusehdotus erikoiseduin

Tämän taloyhtiön asuntoihin on mahdollista hakea Aktian asuntolainaa erikoiseduilla.

Suunnittelemme Oulunkylään myös toista kerrostalokohdetta, Asunto Oy Helsingin Kruununvoutia. Kohde sijaitsee Ruutanatiellä, vain puolen kilometrin päässä juna-asemasta. Helsingin Kruununvoutiin on suunnitteilla kaksioiden ja neliöiden lisäksi myös eri kokoisia kolmen huoneen koteja. Mikäli Helsingin Kruununvoudin asunnot kiinnostavat sinua, lue lisää osoitteessa lapti.fi/helsinginkruununvouti.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Linnanvouti
Katuosoite Välimetsäntie 16, 00620, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä20
Autopaikat13 autopaikkaa, joista 12 on osakkeena myytävää autokatospaikkaa. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu pihapaikka, naapuriyhtiön tontilla.
Arvioitu valmistusaika 4/2025
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, kerhotila, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Toni Leskinen

Myyntipäällikkö
Asuntomyynti,
Etelä-Suomi
050 477 7276

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden