Asunto Oy Jyväskylän Aittorinteen Aateli

Väliaitankatu 7, 40320, Jyväskylä

Digitaalisesti stailattu asunto A15 (3h+kt / 67m2) Kuva taloyhtiön saunatilasta Kuva taloyhtiön saunatilasta Kuva taloyhtiön saunatilasta Kuva taloyhtiön saunatilasta Kuva taloyhtiön saunatilasta Taloyhtiön kattoterassilta avautuu upeat maisemat Jyväsjärvelle.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uusia näköaloja – Asunto Oy Aittorinteen Aateli

Asunto Oy Aittorinteen Aatelista saat kauniin kodin mukavan monipuoliselta paikalta aivan Jyväskylän keskustan kupeesta. Iloitse toimivasta arjesta, rentoudu luonnossa ja ihaile maisemia taloyhtiön kattoterassilta.

Asunto Oy Aittorinteen Aateli tuo uuden tuulahduksen Aittorinteen perinteikkäälle ja suositulle alueelle. Tässä kerrostalossa on fiksusti suunniteltuja asuntoja ja myös ripaus arjen luksusta: talon ullakolla on asukkaiden yhteinen saunaosasto, jonka kattoterassilta aukeaa näköala Jyväsjärvelle.

Jyväsjärvelle onkin Aatelista aivan lyhyt matka, joten pääset helposti lenkkeilemään rantaraitille tai Aittovuoren metsäreiteille. Vehreän luonnon lisäksi myös palvelut ovat lähellä. Lähin ruokakauppa on Aatelista vain 300 metrin päässä. Myös kauppakeskus Seppä on kävelymatkan päässä. Keski-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa on kymmeniä erikoisliikkeitä, runsaasti ravintoloita ja monenlaisia tapahtumia. Lisäksi kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan ovat hyvät. Täällä on helppo viettää aktiivista elämää.

Aittorinteen Aateli sijaitsee Väliaitankadulla. Viisikerroksisessa, rauhallisessa kerrostalossa on 43 asuntoa yksiöistä avariin kolmioihin. Osassa on oma sauna ja kaikissa ranskalainen tai lasitettu parveke. Jokaisessa keittiössä on hyvä varustetaso. Asumisen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys – ja kun pattereita ei ole, sisustaminen on helppoa.

Taloyhtiöllä on viihtyisä ja luonnonmukainen pihapiiri. Arjen harrastamista helpottavat ulkoiluvälinevarastot kellarissa ja piharakennuksessa. Saappaat tai lemmikin tassut voit huuhtaista sisääntulokerroksen pesupisteessä. Autoille on suunniteltu sekä katos- että avopaikkoja.

Aittorinteen Aateli pähkinänkuoressa:

 • Muuttovalmis!
 • 5 kerrosta + kellari- ja ullakkokerros, asunnoissa 1–3 h, 25,5–77 m2
 • Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
 • Kaikissa asunnoissa tuloilman viilennys.
 • Kaikissa asunnoissa on ranskalainen tai lasitettu parveke, joissakin on oma sauna.
 • Taloyhtiöllä on piharakennus sekä ullakolla sijaitseva asukassauna, jonka yhteydessä on kattoterassi.
 • Sisääntulokerroksessa vesipiste vaikkapa lemmikin tassujen pesua varten
 • 25 autopaikkaa myydään osakkeina. Paikoista 15 avopaikkoja, 10 katospaikkoja. Kaikki autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla, ja paikoista kaksi on hybridi-/sähköautopaikkavarauksella.
 • Rinnetontti. Piha-alue jakautuu liikennöityyn alapihaan ja avaraan tonttia ympäröivän kaupunkimetsän yhteydessä olevaan yläpihaan, jossa sijaitsee suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä 1.4.2024 alkaen. Ensimmäinen yhtiölainan lyhennys on loppuvuodesta 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain maaliskuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta, jolloin pääomavastiketta ei peritä.


Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Aittorinteen Aateli
Katuosoite Väliaitankatu 7, 40320, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä43
AutopaikatYhtiön autopaikat sijaitsevat tontilla osin avopaikkoina (15 kpl) ja osin autokatoksessa (10 kpl). Autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla. Osa autopaikoista on hybridi/sähköautopaikkavarauksia. Autopaikat myydään osakkeina.
Arvioitu valmistusaika 11/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat osa ulkoiluvälinevarastotiloista sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Ulkoiluvälinevarastotilaa on myös erillisessä piharakennuksessa. Kellarikerroksesta löytyy myös vesipiste jalkineiden ym. huuhtelua varten. Ullakkokerroksessa sijaitsee taloyhtiön saunatilat ja terassi.
Tontin omistus Oma
Palvelut Lähikauppa n. 450 m, Kauppakeskus Seppä ja muut alueen erikoisliikkeet n. 1,7 km, Koulut: Halssilan koulu luokat 1-6 n. 1,7 km, Aittorinteen päiväkoti n. 650 m
Yhteydet Linja-autopysäkki n. 450 m, nopeat yhteydet valtaväylille

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden