Asunto Oy Jyväskylän Ilmari

Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä

Asukkaiden käytössä on kaksi yhteiskäyttöautoa: edullinen ja ympäristöystävällinen lataushybridi mallinen yhteiskäyttöauto sekä täyssähköinen kaupunkiauto.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Elämä sujuu Asunto Oy Jyväskylän Ilmarissa

Jyväskylän keskustan tuntumasta Ilmarisenkadulta löydät ihanan modernin muuttovalmiin kodin. Asunto Oy Jyväskylän Ilmari on lähellä kaikkea, kuten keskustan palveluita tai vaikkapa Tourujoen luontopolkua.

Asunto Oy Jyväskylän Ilmari sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän kantakaupungissa Eskilstunan aukion kupeessa. Täällä keskustan palvelut ovat aivan lähellä, esimerkiksi kävelykadulle on vain parisataa metriä. Kauppakeskus Kolmikulmassa taas on ruokakauppa, ravintoloita sekä pysäköintitalo, johon voit ostaa autollesi kuukausikortin. Arjessa liikut helposti kävellen, pyörällä tai taloyhtiön yhteiskäyttöautoa hyödyntäen. Jos kaipaat vehreitä maisemia, myös niitä löytyy läheltä. Nauti arjen sujuvuudesta ja oman kodin rauhasta. 

Taloyhtiön näyttävä sisäänkäynti alikulkuineen ja lounaan suuntaiseen päätyseinään toteutettava muraali antavat ilmettä koko talolle. Jyväskylän Ilmarissa on kuusi kerrosta Lapti-koteja yksiöistä suuriin kolmen huoneen asuntoihin. Kaikki on suunniteltu sujuvaa asumista ajatellen tämän päivän tekniikalla ja materiaaleilla. Upouusi koti tällaisella sijainnilla on harvinaisuus!

Asunnoissa on vakiona kauniit sisustusmateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää asuntoihin tehdyistä materiaalivalinnoista. 

Taloyhtiössä tuloilman viilennys

Kaikissa asunnoissa tuloilman viilennys! Keskitetty viilennys jakaantuu tasaisesti asuntoon tuloilmaventtiilien kautta. Tämä kuivattaa huoneilmaa tehden siitä miellyttävämmän.

Pähkinänkuoressa:

 • Muuttovalmis!
 • 6 kerrosta, asunnoissa 1–3 huonetta, 26–80,0 m2
 • Loistava sijainti ydinkeskustan ja Tourujoen kaupunkiluontopolun välissä,
 • Nykyaikainen uusi kohde kantakaupungin perinteikkäällä alueella.
 • Rakennuksen julkisivuun on tulossa tyylikäs muraali-taideteos.
 • Taloyhtiön asukkaiden käytössä on kaksi yhteiskäyttöautoa.
 • Kaikissa asunnoissa tuloilman viilennys.
 • Tervetuloa Jyväskylän Ilmariin, kun haluat kauniin ja toimivan kodin sekä sujuvan arjen!

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 %. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, peritään 1.1.2024 alkaen. Ensimmäinen lainanlyhennys on kesällä 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain marraskuussa. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä.


 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Ilmari
Katuosoite Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä50
AutopaikatTaloyhtiön asukkaiden käyttöön tulee 2 kpl yhteiskäyttöautoja.
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastotilat sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra-aika 50-vuotta alkaen 1.3.2021. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin ja vuokran tarkistus vuosittain 1.1. Vuokralaisella on mahdollisuus lunastaa tontti vuokra-ajan päätyttyä.
Maan vuokraaja Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18
Tontin vuokra aika päättyy 1.3.2071
Palvelut Keskustan palveluihin n. 200 m

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden