Asunto Oy Jyväskylän Porkka

Haukankaari 3B, 40740, Jyväskylä

Viitteellinen kuva kohteesta Viitteellinen kuva 72,5m2 kokoisesta asunnosta Laptin Kotistudiossa sinua palvelevat asuntomyyjien lisäksi asukaspalveluvastaavat, jotka auttavat materiaalien ja varusteiden valinnassa. Kuva aiemmasta kohteesta. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Täällä luonto on aina lähellä ja Tuomiojärvikin sijaitsee
vain kivenheiton päässä. Pihapiiri on suojaisa.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa toivottu täydennys: uusia kerrostalokoteja Jyväskylän Haukkalaan

Korttelin viimeinen uusi kerrostalo Asunto Oy Jyväskylän Porkka kutsuu viihtyisään kotiin ja arkeen, jossa luonto ja liikunta ovat läsnä.

Ulkoilmaihmisen toivepaikka

Nelikerroksinen Jyväskylän Porkka on alueen kolmas Lapti-kerrostalo Haukankaarella. Porkan myötä koko kehittynyt alue valmistuu.

Haukkala on rauhallinen pientalovaltainen alue, jossa luonto viehättää arjen jokaisena päivänä. Kiireisenkin viikon keskellä on helppo rauhoittua ympäröivän luonnon keskellä ja suunnata vaikkapa luontopoluille tai Tuomiojärven rantaan. Ulkoilumahdollisuudet eivät rajoitu kesään vaan talvella olet paraatipaikalla nauttimassa hiihtoladuista ja laskettelurinteistä. Laajiksessa on pulkkamäki ja esimerkiksi kotalaavu, joka on maksutta käytössä. Lisää laavuja on Laajavuoren luontopolun varrella ja Haukanniemestä löydät nuotiopaikan Tuomiojärven rannalta.

Luonto on täällä tärkeä osa arkea, mutta myös palvelut ovat lähellä. Arki on sujuvaa, kun lähin ruokakauppa on vain kahden kilometrin päässä ja Palokan kattavaan kauppakeskukseen on vain hieman pidempi matka. Haukkalasta on myös sujuvat liikenneyhteydet autolla, bussilla ja pyöräillen. Jyväskylän keskusta on noin viiden kilometrin päässä.

Uudessa Lapti-kodissa elämä on huoletonta

Me rakennamme aina huolella, jotta sinä saat elää sujuvaa arkea toimivassa kodissa. Mukavaan asumiseen kuuluu tietenkin oman kodin modernit ratkaisut, upeat materiaalit ja laadukkaat kodinkoneet sekä tehokkaasti käytetyt neliöt. Tarjolla on huolella suunniteltuja ja rakennettuja koteja yksiöistä kolmioihin. Asuntojakauma on monipuolinen ja muunneltavissa. Pohjien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi mahdollisen työskentelypisteen sijaintiin.

Myös taloyhtiö tarjoaa arkea helpottavia ratkaisuja. Talon yläkerrassa sijaitsevassa kuivaushuoneessa on helppo kuivattaa isommatkin pyykit petivaatteista mattoihin. Alakerrassa sijaitsevassa kuraeteisessä on helppo käydä puhdistamassa tassut ja jalkineet metsäretken jälkeen. Pesupisteen yhteydessä voi huoltaa harrastusvälineitä, kuten suksia ja polkupyöriä. Pihapiiri on suojaisa ja rauhallinen.

Pähkinänkuoressa

 • 4 asuinkerrosta, 33 asuntoa.
 • Vesikiertoinen lattialämmitys.
 • Taloyhtiön ylimmässä kerroksessa kuivaushuone ja huoneistokohtaiset irtainvarastot.
 • Taloyhtiön alakerrassa pesupiste ja tila huollattaa harrastusvälineitä.
 • Asunnoissa keskitetty tuloilman viilennys.
 • Isommissa kaksioissa ja kolmioissa oma sauna.
 • Oma tontti.
 • Autokatos- ja pihapaikat myydään erillisinä osakkeina.
 • Voit vaikuttaa kotisi sisustukseen, kun olet ajoissa liikkeellä. Valitse mieleisesi keittiönkaappien ovet, tasot, laatat, tehosteseinät ja lattiat veloituksetta Laptin omasta mallistosta. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet.
 • Sujuvat liikenneyhteydet.
 • Muuta Jyväskylän Porkkaan, kun haluat mukavan ja laadukkaan kodin luonnonläheisessä ja liikunnallisessa ympäristössä!

Omaksi vai vuokralla?

Onko haaveissasi oma omistusasunto? Oman ensiasunnon ostaminen on ihanaa ja jännittävää ja samalla yksi elämän isoimmista päätöksistä. Kuukausittain maksettavaa vuokrasummaa vastaavalla rahalla lyhennät jo mukavan kokoista asuntolainaa. Samalla kartutat omaa varallisuuttasi. Lue lisää vinkkejä ensiasunnon ostajalle -oppaasta >  Mukana oppaassa on vertailulaskelma-esimerkki. 

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden