Asunto Oy Porin Sävel

Puunaulakatu 10 A, 28100 Pori, Pori

Asunto Oy Porin Sävel rakentuu Porin asuntomessualueen viereen, Karjarannan suosittuun ja kehittyvään kaupunginosaan. 7-kerroksiseen kerrostaloon tulee 55 uutta Lapti-kotia aina yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Viitteellinen kuva kohteesta. Porin keskustaan on matkaa noin puolitoista kilometriä. Jättämällä yhteystietosi meille, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista kodeista sekä ennakkomarkkinoinnin alkamisesta. Porin Sävelessä voit elää omaan rytmiisi ja valita tilanteen mukaan, nautitko esimerkiksi Kirjurinluodon luonnosta vai keskustan elämästä. Voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen ja koota mieleisesi sisustuskokonaisuuden Laptin laajasta mallistosta. Asunto Oy Porin Sävelen uusien Lapti-kotien ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2021. Viereiseltä Kirjurinluodon alueelta löytyy mm.
valtava leikkipuisto, liikennepuisto, frisbeegolf-rata sekä mahdollisuus
pelata minigolfia ja petanqueta. Kaupungin kulttuuri- ja kaupalliset palvelut löytyvät läheltä. Märkäpuku päälle ja aaltoja jahtaamaan! Tiesitkö, että kotimaan parhaat surffikohteet löytyvät Porista? Porin tunnetuin tapahtuma Pori Jazz tuo vuosittain maailmanluokan esiintyjiä meidän härmäläisten iloksi Kirjurinluodolle. Loistavat kevyenliikenteen reitit tekevät kävelemisestä ja pyöräilystä helppoa ja turvallista.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uuden kodin sävel soi Porin Karjarannassa

Rakennamme Porin asuntomessualueen viereen Karjarannan suosittuun ja kehittyvään kaupunginosaan uuden kerrostalon, Asunto Oy Porin Sävelen.

Porin Sävelessä voit elää omaan rytmiisi ja valita tilanteen mukaan, nautitko esimerkiksi Kirjurinluodon luonnosta vai keskustan elämästä. Läheltä löytyy sekä upeita virkistysalueita ja harrastusmahdollisuuksia että kaupungin kulttuuri- ja kaupalliset palvelutkin. Lähin kauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä. Liikunta- ja muita harrastusmahdollisuuksia riittää ympäri vuoden. Loistavat kevyenliikenteen reitit tekevät kävelemisestä ja pyöräilystä helppoa ja turvallista, ja lähin bussipysäkki löytyy n. 50 metrin päästä.

Laptin huolellista laatua

7-kerroksiseen kerrostaloon tulee 55 uutta Lapti-kotia aina yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Kaikissa on vakiona laadukkaat sisustusmateriaalit ja tasokkaat kodinkoneet. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa itse uuden kotisi ilmeeseen. Voit koota mieleisesi sisustuskokonaisuuden Laptin laajasta mallistosta. Kerromme mielellämme vaihtoehdoista ja autamme suunnittelemaan toiveittesi kodin.

Porin Sävelen kotien ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2021. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa!

Porin Sävel pähkinänkuoressa:

  • Taloyhtiössä on 55 asuntoa, 1–3 huonetta, kooltaan 27,5–49,5 m2.
  • Taloyhtiöllä on yhteinen saunatila.
  • Autopaikat löytyvät omalta alueeltaan, ja ne myydään erillisinä osakkeina.
  • Tämän päivän tekniikalla ja sisustusmateriaaleilla remonttivapaa uusi koti.
  • Voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Valitse valmis sisustustyyli tai kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta veloituksetta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.

 

Miksi Pori o paras paikka? Porilaisten suusta kuultua:

Pienen kylän tuntua sopivan isossa kaupungissa. Porista löydät käden ulottuvilta kaikki tarvittavat palvelut ja tunnet kotikulmat sekä niiden ihmiset.
Upeat liikuntamahdollisuudet. Kirjurinluodosta löytyy mm. valtava leikkipuisto, liikennepuisto ja frisbeegolf-rata. Uimaan pääsee Kokemäenjoen rannalla sijaitsevalla uimarannalla, ja talvisin alueella voi luistella ja hiihtää. Isomäellä pelataan mm. jääkiekkoa, tennistä, jalkapalloa, pesäpalloa ja polskitaan kesät maauimalassa. Yyterin ja Mäntyluodon pitkät ja matalat hiekkarannat ovat muodostuneet kotimaan tunnetuimmaksi surffikohteeksi.
Opiskelijaystävällinen kaupunki, jossa asuminen on edullista ja etäisyydet paikasta toiseen ovat lyhyitä. Nuorisopassi tarjoaa nuorille ilmaisia palveluita ja 4.-9.-luokkalaiset opiskelijat saavat tietokoneet ilmaiseksi.
Kaupunki rahoittaa kaupunkilaisten omia ideoita. Näitä ovat olleet mm. maastopyöräilypuisto, hernekeittojumppa ja jousiammuntakurssit. Lisäksi kulttuuri- ja liikuntalaitokset järjestävät ”Maksa mitä haluat”-päiviä neljä kertaa vuodessa.
Muuttovoitto-sovellus Poriin muuttaville. Lataamalla sovelluksen voit käydä maksutta uimassa, nauttia kulttuurin antimia tai ajaa bussilla. Lisäksi mukana on paljon paikallisten yhteistyökumppaneiden etuja.
No tietysti ne kuuluisat Jazzit, jolloin kaupunkiin saapuu maailmanluokan esiintyjiä vuosittain heinäkuussa. Pori on muutenkin tapahtumarikas kesäkaupunki, ja täältä löydät vilkkaan klubi- ja teatterielämän. Kaupungissa järjestetään mm. korttelifestarit, joka on koko perheen tapahtuma.
Suomen Amazon, eli Kokemäenjoen suisto. Selkämeren kansallispuisto koostuu pääosin uloimman saariston jylhistä ja karuista luodoista. Paras tapa tutkia selkämerta onkin vesiteitse. Porin vesibussiristeilyt tarjoavat yleisöristeilyjä Kokemäenjoen suistoa pitkin Reposaareen, porilaisittain Räpsööhön.

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Ville Raitanen

Aluejohtaja
Lounais-Suomi
040 054 9791

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden