Asunto Oy Sairaalanrinteen Professori, Oulu

Hoitajanrinne 7, 90220, Oulu

Rakennukseen tulee kaksi hissiä. Taloyhtiössä on tilavat pyörävarastot. Parkkihallista voi vuokrata tai ostaa autopaikan. Myös sähköautopaikkoja! Vain reilun puolen kilometrin päässä on kauppa, joka on auki ympäri vuorokauden.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 11.12.2023 16:30-17:30 | Tervetuloa tutustumaan pian valmistuviin Sairaalanrinteen Professorin asuntoihin. Tarjolla joulupuuroa ja torttukahvit.

Laadukkaan asumisen asiantuntija 

Sairaalanrinteen Professori tuntee laadukkaan asumisen vaatimukset. Lapti rakentaa koteja monipuolisten palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyyteen Oulun Kontinkankaan alueelle. Asunto Oy Sairaalanrinteen Professori kohoaa osaksi Laptin modernia kolmikkoa. Korttelimainen kokonaisuus ihastuttaa ja houkuttelee asumaan mukavasti valmiilla alueella. Täällä kaikki tarvittava on lähellä.

Sairaalanrinteen Professorin kodit ovat kaikkea mitä toivoa voi tilavalta ja modernilta kodilta. Tässä 12 kerroksisessa talossa on 96 kotia aina yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Jokainen neliö on tarkkaan harkittu ja isojen ikkunoiden ansiosta asunnot ovat tulvillaan valoa. Vaihtuvia vuodenaikoja voit ihailla esteettömästi tilavalta lasitetulta parvekkeelta Osassa kaksioissa ja isommissa asunnoissa on omat saunat. Kodin sisustaminen mieluisaksi on helppoa, sillä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta seinillä ei ole pattereita.

Taloyhtiön pihalla on mukavasti tilaa oleiluun ja korttelimainen rakentaminen tekee pihasta suojaisan. Taloyhtiössä on tilavat pyörävarastot. Omalle autolle on paikka parkkitalossa, josta autopaikan voi joko ostaa tai vuokrata. Parkkitalossa on myös sähköautoille latauspisteitä.

Sairaalanrinteen Professorissa elämä on vaivatonta, sillä kotisi on lähellä työpaikkoja, kouluja ja muita palveluita. Liikkuminen alueella on helppoa, niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla. Lähin bussipysäkki on sadan metrin päässä, joten täällä asuminen sujuu vaikka ilman autoa.

Sairaalanrinteen monipuolisella alueella kaikki palvelut ovat lähellä. Käy viereisessä kirjastossa hakemassa lukemista, kuntoile Raksilan uimahallilla tai suuntaa metsään nauttimaan luontopoluista ja hiihtoladuista. Raksilan jäähalli ja Lämsänjärven uimaranta ovat reilun kilometrin päässä kodistasi.

Vain reilun puolen kilometrin päässä on kauppa, joka on auki ympäri vuorokauden, apteekkiin on noin 15 minuutin kävelymatka ja Oulun Yliopistollinen Sairaala on aivan kodin lähettyvillä. Lisäksi viikolla saat tuoreet herkut Huovisen leipomosta vain muutaman sadan metrin päästä.

Sairaalanrinteen Professorin arki on vaivatonta ja oman kodin laatu ihastuttaa vielä vuosienkin päästä.

Asunto Oy Sairaalanrinteen Professori pähkinänkuoressa:

 • 96 uutta Lapti-kotia, yksiöistä neljän huoneen asuntoihin 24-90m2
 • Isommissa asunnoissa esteettömät ja tilavat lasitetut parvekkeet.
 • Läheisessä parkkitalossa mahdollista ostaa tai vuokrata autopaikkoja. Parkkitalossa on latauspisteitä sähköautoille.
 • Sairaalanrinteen loistava sijainti tarjoaa monipuolisia palveluita aina kirjastosta, ruokakauppaan ja terveydenhoitoon.
 • Alueella upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. 
 • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä
 • Varaa ajoissa, niin voit valita kotisi pintamateriaalit itse 

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on tarkistettu joulukuun korontarkistuspäivän 4,265% kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekoron arvoon + marginaali 0,95 %. Laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan ja kolme asumisenaikaista vuotta lyhennysvapaana valmistumisesta lähtien. Valmistumisen jälkeisen 3 vuoden lyhennysvapaan ajan rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, lyhennysaika on arviolta kesällä 2027. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Sairaalanrinteen Professori, Oulu
Katuosoite Hoitajanrinne 7, 90220, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä96
AutopaikatAutohallipaikka erillisenä osakkeena 15.000 EUR ja vuokrapaikka 50 EUR/kk.
Arvioitu valmistusaika 3/2024
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Talolaajakaista kuuluu hoitovastikkeeseen.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. (sisältyy hoitovastikkeesee)
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Osassa asunnoissa 10-12krs. on viilennykselle varaus.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Pyörävarastoja, huoneistovarastot ja talovarasto
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra-aika on 40 vuotta. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa tonttiosuuden omaksi. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5%/v. korotukseen. Lunastushintaan lisätään 4 % varainsiirtovero, kaupanvahvistus-, lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelykuluosuus, jotka jaetaan tonttiosuuden lunastaneiden kesken kohteen valmistuessa. Yhtiö on velvollinen lunastamaan lunastamattomat tonttiosuudet vuokrasopimuksen päättyessä tontinomistajan näin halutessaan tai sopimaan vuokrasuhteen jatkamisesta.
Tontin vuokra aika päättyy 13.5.2060
Palvelut S-Market Kastelli n. 700m, K-Market Kastelli n. 1,1km, Prisma Raksila n. 2,2km, Citymarket Raksila n. 2,2km, kirjasto n. 100m, apteekki n. 1,2km, huoltoasema Teboil Kaukovainio n. 1,1km, Hesburger n. 700m, Huovisen leipomo n. 300m, keskustan palvelut n. 3, Koulut: Kastellin monitoimitalon koulut, lukio ja päiväkoti n. 100m, Ammattikorkeakoulu ja ammattiopisto n. 1,1km, Oulun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta n. 700m
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 100m, linja-autoasema n. 2,4km, rautatieasema n. 2,5km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi ja Etelä-Suomi
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden