Asunto Oy Tampereen Hatanpään Botanica

Boijenkatu 3, 33900, Tampere

Hatanpään Botanica on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on 48 laadukasta Lapti-kotia, aina yksiöistä ylimmän kerroksen kolmen huoneen kotiin. Viitteellinen kuva. Hatanpäässä asut mukavasti lähellä tärkeimpiä palveluita, kuten ruokakauppaa, terveyskeskusta ja päiväkotia. Viitteellinen kuva. Tontilla sijaitsevien piha-alueiden lisäksi As Oy Hatanpään Botanicalla on osuus koko korttelia palvelevasta yhteisestä piha-alueesta, jossa sijaitsee ihastuttava pihasauna, viihtyisiä oleskelu- ja viheralueita sekä kulkureittejä. Viitteellinen kuva. Työpisteitä ja työhuoneita etätyötä varten on mahdollista toteuttaa useampaan eri pohjaan. Vaatehuoneen voi muuttaa isommaksi makuuhuoneeksi tai makuuhuoneen voi muuttaa ruokailutilaksi tai työhuoneeksi. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Ylimmän kerroksen kodeissa on hulppea parvi, joka tuo kotiin ilmavaa lisätilaa. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa asuntosi pintamateriaaleihin.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Laadukas koti viehättävän vehreässä Botanicassa

Nauti luonnon monimuotoisuudesta ja asu mukavasti vihreämmin. Lapti rakentaa As Oy Hatanpään Botanican modernit ja ekologiset kodit luonnon helmaan, kaupungin läheisyyteen, aivan Pyhäjärven rannan tuntumaan. Asunnon pitää tuntua kodilta, siksi Laptin kodit muuntuvat asiakkaan toiveisiin, ei toisinpäin. Hatanpään Botanica todellakin on unelmiesi koti!

Uudessa kodissa arki on sujuvaa ja me haluamme, että sinä voit elää huolettomasti, joten jokainen Lapti-koti on rakennettu aina huolella. Hatanpään Botanica on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on 48 laadukasta Lapti-kotia, aina yksiöistä ylimmän kerroksen kolmen huoneen kotiin.

Tässä ekologisessa taloyhtiössä on ihania koteja niin perheelliselle kuin yksinasuvalle. Asunnot muuntuvat asiakkaan toiveisiin ja mahdollistamme kattavasti asukasmuutoksia. Osan asunnoista voi ostaa joko kolmiona tai kaksiona tai vaatehuoneen voi muuttaa erillis-wc:ksi tarpeen mukaan. Työpisteitä ja työhuoneita etätyötä varten on mahdollista toteuttaa useampaan eri pohjaan. Vaatehuoneen voi muuttaa isommaksi makuuhuoneeksi tai makuuhuoneen voi muuttaa ruokailutilaksi tai työhuoneeksi.

Asuntopohjasuunnittelussa on huomioitu asuntojen valoisuus, kalustettavuus ja toiminnallisuus siten, että neliöt on käytetty järkevästi. Ylimmän kerroksen kodeissa on hulppea parvi, joka tuo kotiin ilmavaa lisätilaa. Parvekkeet on lasitettu, yhdessä yksiössä on ranskalainen parveke.

Tilatehokaan ja toimivan pohjaratkaisun lisäksi kaikissa kodeissa on nykyaikainen perusvarustelu. Ympäristönäkökulma on Hatanpään Botanicassa vahvasti läsnä ja lisäksi asukkailla on mahdollista tehdä ekologisia valintoja kodin sisustukseen. Asuntoihin on mahdollista toteuttaa asuntokohtainen jäähdytys talon aurinkoisella puolella. Asumisen ekologisuutta lisää LED-valaistus, ilmanvaihdossa on lämmöntalteenotto ja kierrättäminen taloyhtiössä on tehty helpoksi. Lisäksi asukkaan on mahdollista valita uuteen kotiinsa normaalia energiaystävällisempi kodinkonepaketti.

Tontilla sijaitsevien piha-alueiden lisäksi As Oy Hatanpään Botanicalla on osuus koko korttelia palvelevasta yhteisestä piha-alueesta, jossa sijaitsee ihastuttava pihasauna, viihtyisiä oleskelu- ja viheralueita sekä kulkureittejä.

Hatanpäässä asut mukavasti lähellä tärkeimpiä palveluita, kuten ruokakauppaa, terveyskeskusta ja päiväkotia. Sen lisäksi aivan kodin vieressä on Hatanpään Arboretum, jossa nautit puiston kauniista maisemista ja vaikkapa kahvilan tarjonnasta. Täältä suuntaat Pyhäjärven rantaa pitkin Rantaperkiön uimarannalle tai lenkkeilet rannan maisemissa.

Pyöräily sujuu täällä vaivattomasti ja keskustaan onkin vain 10 minuutin pyöräilymatka. Täällä asut siis vaikka ilman autoa, mutta autollekin on tarvittaessa paikka Boijenkadulla pysäköintihallissa. Pyöräpysäköinti on järjestetty pääosin pihatasossa lukollisessa varastossa. Lisäksi polkupyörien huolto ja pesu onnistuu kätevästi korttelin pyöräverstaalla.

Asunto Oy Hatanpään Botanica pähkinänkuoressa:

 • 48 uutta viihtyisää Lapti-kotia, yksiöistä ylimmän kerroksen kolmen huoneen kotiin (24,5m²–91m2)
 • Parvekkeet on lasitettu, yhdessä yksiössä on ranskalainen parveke
 • Asuntojen pohjasuunnittelussa on huomioitu erilaisia haluttuja tila- ja kiintokalusteratkaisuja (aamiaiskaappi- ja etätyöpistevaraukset sekä vaihtoehtoiset säilytysratkaisut).
 • Osan asunnoista voi ostaa joko kolmiona tai kaksiona, ja kodit muuntuvat asiakkaan toiveisiin. Esimerkiksi vaatehuoneen voi muuttaa erillis-wc:ksi tai makuuhuoneeksi tarpeen mukaan.
 • Koti Hatanpään Botanicassa on lähellä keskustaa, mutta rauhallisella paikalla aivan Arboretumin vieressä.
 • Vehreät ulkoilumaastot alkavat lähes kotiovelta.
 • Lähimpään ruokakauppaan vain noin 300 metriä ja Tampereen keskustaan noin 10 minuutin pyöräilymatka.
 • Kortteli kannustaa pyöräilyyn ja taloyhtiö tukee vihreitä arvoja, esimerkiksi A-energialuokka.
 • Lapti-kodissa on järkevä pohjaratkaisu ja laadukkaat kodinkoneet ja keittiökalusteet. Halutessaan asuntoon on mahdollista valita juuri sellaiset pintamateriaalit kuin haluaa, valittavana mm. normaalia energiaystävällisempi kodinkonepaketti.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tampereen Hatanpään Botanica
Katuosoite Boijenkatu 3, 33900, Tampere
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä48
AutopaikatYhtiölle osoitettu 23 autopaikkaa, 2 tontilla ja loput paikoista alueen pysäköintilaitoksessa.
Arvioitu valmistusaika 8/2025
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiölaajakaista, perusnopeus sisältyy hoitovastikkeeseen. Lisänopeus ostettavissa erikseen.
Lämmitys Maalämpö ostopalveluna, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-/poistojärjestelmä lämmöntalteenotto
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Teräsbetoni
Kattotyyppi/kate Pulpetti/bitumikermi
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Väestösuoja, tekniset tilat, irtain-, lastenvaunu-, pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sekä jätehuone.
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Tampereen kaupunki
Palvelut Sale Hatanpää n. 300 m, Koulut: Yliopiston kampusalue n. 2 km, Kukkapellon päiväkoti 60 m
Yhteydet Linja-autoasema n. 1,5 km, Päärautatieasema 2 km, Tampere-Pirkkalan Lentoasema 14 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Arttu Similä

Rakennuttajapäällikkö
Pirkanmaa
050 597 7513

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden