Asunto Oy Vaajakosken Toive, Jyväskylä

Huoltopolku 2, 40800, Jyväskylä

Taloyhtiössä on saunaosasto yhteiskäyttöön. Taloyhtiössä on saunaosasto yhteiskäyttöön. Taloyhtiössä on saunaosasto yhteiskäyttöön.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Toiveet toteutuvat Vaajakoskella

Uudistuneen Vaajakosken ytimessä on tarjolla laadukkaita, muuttovalmiita koteja, lähellä palveluita ja upeita ulkoilumahdollisuuksia. Viisikerroksisessa Asunto Oy Vaajakosken Toiveessa on koteja valoisista yksiöistä avariin kolmen huoneen asuntoihin. Täällä kaikki sujuu arjessa, kun kaupat, apteekki, kirjasto, liikuntapalvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kodin lähellä. Toiveet toteutuvat, kun muutat Vaajakoskelle.

Vaajakosken Toiveen kotien hyvä pohjasuunnittelu tuo tilan tuntua ja valoisaa tunnelmaa jokaiseen huoneistoon. 22,5 m2 ja 29 m2 kokoisissa asunnoissa on ranskalainen parveke, muissa asunnoissa on lasitettu parveke. Kaikissa kodeissa on laadukkaat kotimaiset keittiöt. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta varpaistasi ei palele kireimmilläkään pakkasilla.  

Talonyhtiön tontti on oma ja vehreällä piha-alueella on lunastettavia autopaikkoja asukkaille. Taloyhtiössä on sauna yhteiskäyttöön.  

Täällä arki on juuri sellaista kuin toivot, halusitpa sitten nauttia lähellä olevien palveluiden helppoudesta, liikkua luonnossa tai hurauttaa nopeasti Jyväskylän keskustan palveluiden äärelle. Jyväskylään on Vaajakoskelta noin kymmenen minuutin ajomatka, ja linja-autot kulkevat useamman kerran tunnissa.

Kaikki toivomasi on täällä

Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa läheisissä marketeissa, lisäksi esimerkiksi apteekki, terveyskeskus ja kirjasto ovat vain kävelymatkan päässä. Naissaaren kauniit maisemat ovat näköetäisyydellä. Kesäisin voit nauttia saaren puistomaisesta miljööstä ja vieressä kuohuvasta Vaajakoskesta. Uimarantoja on lähialueella peräti kolme, ja herkkusuita ilahduttaa lähellä sijaitseva Pandan tehtaanmyymälä. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.

Asunto Oy Vaajakosken Toive on Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsen

Ajattelimme asunnonomistajien etua ja liitimme Vaajakosken Toiveen Kiinteistöliittoon jo heti sen valmistuessa. Näin toimiessamme taloyhtiön hallituksen ja isännöinnin käytössä ovat Kiinteistöliiton laajat jäsenpalvelut, joiden avulla taloyhtiön johto pystyy pitämään hyvää huolta taloyhtiön ja sen osakkeenomistajien kiinteistöomaisuudesta.

Asunto Oy Vaajakosken Toive pähkinänkuoressa:

 • Talonyhtiössä on 36 asuntoa, 1-3 huonetta, 22,5-85,5 m2.
 • Osassa huoneistoja on oma sauna, mutta taloyhtiössä on myös saunaosasto yhteiskäyttöön.
 • Ympärillä uudistettu Vaajakosken alue.
 • Lähelläsi on hyvät palvelut, muun muassa ruokakauppa, apteekki, terveysasema, liikuntapuisto ja uimahalli. Naissaaren vehreä puistoalue näköetäisyyden päässä.
 • Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.
 • Nykyaikaisella tekniikalla ja sisustusmateriaaleilla remonttivapaa uusi koti.
 • Taloyhtiö on Kiinteistöliitto Keski-Suomen jäsen.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut pääomavastikkeet lyhennysvapaan jälkeiseltä ajalta on tarkistettu toukokuun 2024 mukaiseksi arvioiden 4,429 % kokonaiskorkoon. Lyhennysvapaan aikainen korko on ilmoitettu viitekoron tarkistuspäivän mukaisella korkotasolla.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,80 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta loppuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain lokakuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

“Toiveiden talo on lähellä kaikkea – Korhosen pariskunta muuttaa Vaajakosken uusimpaan kerrostaloon, ja kolmiossa kodin tuntua luo itse valittu keittiö” Lue artikkeli Keskisuomalaisen sivuilta >

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vaajakosken Toive, Jyväskylä
Katuosoite Huoltopolku 2, 40800, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä36
AutopaikatKaikki autopaikat myydään osakkeina. Pistokepaikkoja on 10 kpl ja autokatospaikkoja 9 kpl.
Arvioitu valmistusaika 7/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaikissa asunnoissa on hoitovastikkeeseen sisältyvä kaapelitelevisio ja taloyhtiön laajakaista.
Lämmitys Asuinhuoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betonielementti
Kattotyyppi/kate Kermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat saunaosasto, irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto. 1. kerroksessa on kylmä ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden