Asunto Oy Vaajakosken Toive, Jyväskylä

Huoltopolku 2, 40800, Jyväskylä

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa kodeissa on järkevät pohjaratkaisut ja laadukas kotimainen keittiö. Viitteellinen kuva. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva taloyhtiön saunasta. Viitteellinen kuva kohteesta. Arki sujuu, kun kaupat, apteekki, kirjasto, liikuntapalvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kodin lähellä.Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Rakennuspaikka sijaitsee Vaajakosken ytimessä, jossa päivittäiset ostokset on helppo hoitaa läheisissä marketeissa.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Toiveet toteutuvat Vaajakoskella

Lapti rakentaa uudistuneen Vaajakosken ytimeen laadukkaita koteja, lähelle palveluita ja upeita ulkoilumahdollisuuksia. Viisikerroksisessa Asunto Oy Vaajakosken Toiveessa on koteja valoisista yksiöistä avariin kolmen huoneen asuntoihin. Täällä kaikki sujuu arjessa, kun kaupat, apteekki, kirjasto, liikuntapalvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kodin lähellä. Toiveet toteutuvat, kun muutat Vaajakoskelle.

Vaajakosken Toiveen kotien hyvä pohjasuunnittelu tuo tilan tuntua ja valoisaa tunnelmaa jokaiseen huoneistoon. 22,5 m2 ja 29 m2 kokoisissa asunnoissa on ranskalainen parveke, muissa asunnoissa on lasitettu parveke. Kaikissa kodeissa on laadukkaat kotimaiset keittiöt. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta varpaistasi ei palele kireimmilläkään pakkasilla.  

Talonyhtiön tontti on oma ja vehreällä piha-alueella on lunastettavia autopaikkoja asukkaille. Taloyhtiössä on sauna yhteiskäyttöön.  

Täällä arki on juuri sellaista kuin toivot, halusitpa sitten nauttia lähellä olevien palveluiden helppoudesta, liikkua luonnossa tai hurauttaa nopeasti Jyväskylän keskustan palveluiden äärelle. Jyväskylään on Vaajakoskelta noin kymmenen minuutin ajomatka, ja linja-autot kulkevat useamman kerran tunnissa.

Kaikki toivomasi on täällä

Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa läheisissä marketeissa, lisäksi esimerkiksi apteekki, terveyskeskus ja kirjasto ovat vain kävelymatkan päässä. Naissaaren kauniit maisemat ovat näköetäisyydellä. Kesäisin voit nauttia saaren puistomaisesta miljööstä ja vieressä kuohuvasta Vaajakoskesta. Uimarantoja on lähialueella peräti kolme, ja herkkusuita ilahduttaa lähellä sijaitseva Pandan tehtaanmyymälä. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.

Asunto Oy Vaajakosken Toive pähkinänkuoressa:

  • Talonyhtiössä on 36 asuntoa, 1-3 huonetta, 22,5-85,5 m2.
  • Osassa huoneistoja on oma sauna, mutta taloyhtiössä on myös saunaosasto yhteiskäyttöön.
  • Ympärillä uudistettu Vaajakosken alue.
  • Lähelläsi on hyvät palvelut, muun muassa ruokakauppa, apteekki, terveysasema, liikuntapuisto ja uimahalli. Naissaaren vehreä puistoalue näköetäisyyden päässä.
  • Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.
  • Nykyaikaisella tekniikalla ja sisustusmateriaaleilla remonttivapaa uusi koti.
  • Voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Valitse valmis sisustustyyli tai kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta veloituksetta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.

“Toiveiden talo on lähellä kaikkea – Korhosen pariskunta muuttaa Vaajakosken uusimpaan kerrostaloon, ja kolmiossa kodin tuntua luo itse valittu keittiö” Lue artikkeli Keskisuomalaisen sivuilta >

 

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 3,40 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,80 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta loppuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain lokakuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vaajakosken Toive, Jyväskylä
Katuosoite Huoltopolku 2, 40800, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä36
AutopaikatKaikki autopaikat myydään osakkeina. Pistokepaikkoja on 10 kpl ja autokatospaikkoja 9 kpl.
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaikissa asunnoissa on hoitovastikkeeseen sisältyvä kaapelitelevisio ja taloyhtiön laajakaista.
Lämmitys Asuinhuoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betonielementti
Kattotyyppi/kate Kermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat saunaosasto, irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto. 1. kerroksessa on kylmä ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
050 577 1679

Johanna Tulla

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Keski-Suomi
040 537 2730

 
 

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste