Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi

Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi

Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Päiväkoti Pikkusiili aivan taloyhtiön vieressä. Alueella voi pelata esimerkiksi frisbeegolfia ja minigolfia. Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden. Vierasvenelaituri lähirannassa.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uusia kerrostalokoteja upealla paikalla Vuorelassa

Vuorelan Välke on muuttovalmis! Asunto Oy Vuorelan Välkkeen uudet kodit sijaitsevat omalla tontilla Siilinsalmen rannan läheisyydessä – vain kivenheiton päässä Vuorelan virkistys- ja liikuntapalveluita tarjoavasta kylpylähotellista sekä terveyskeskuksesta.

Peruspalvelut, apteekki sekä kirjasto löytyvät kylän keskustasta, eikä Kuopioonkaan hurauta moottoritietä pitkin kuin kymmenen minuuttia. Alueella on helppo liikkua joko omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin; lähimmälle bussipysäkille kävelet muutamassa minuutissa. Autopaikkoja on runsaasti ja myös sähköautojen tarpeet on huomioitu.

Asunnoissa on viihtyisä lasitettu parveke tai terassi ja yksiöitä lukuun ottamatta oma sauna. Järkevä pohjaratkaisu, laadukkaat pintamateriaalit ja kotimainen keittiö tekevät arjestasi viihtyisän.

 • 6-kerroksinen hissillinen taloyhtiö omalla tontilla
 • Yhteensä 29 asuntoa, 1h-4h, 29,0 m2 – 121,5 m2.
 • Maalämpö
 • Kaikissa kodeissa oma lasitettu parveke tai terassi.
 • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin
 • Myynnissä autotalleja, katos- ja pihapaikkoja sekä vuokrattavia pihapaikkoja. Mahdollisuus ostaa sähköauton latausasema osaan paikoista.
 • Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on joulukuussa 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu pääomavastike on laskettu 4,958 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,0 % lisättynä 0,1 %-yksikköä, jolla katetaan lainasta yhtiölle aiheutuvat muut kulut. Kokonaiskorko perustuu 18.5.2023 korkotasoon: 18.5.2023 12 kk Euribor 3,858 % + marginaali 1,0 % + lainan muut kulut 0,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Seuraavan kerran korko tarkistetaan 18.5.2024. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi
Katuosoite Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä29
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autokatospaikkoja (alk. 8.500 EUR) ja piha-autopaikkoja (5.000 EUR). Lisäksi yhtiöllä on vuorattavia autopaikkoja erillisellä pysäköintialueella.
Arvioitu valmistusaika 12/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Käyttövesi lämpenee kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto sekä pihalla ulkoiluväline-ja polkupyörävarasto, jätteiden syväkeräysastiat ja pyörätelineet.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden