Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi

Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi

Viitteellinen kuva kohteesta. Kuva otettu rakentamisvaiheessa kesäkuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa kesäkuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa kesäkuussa. Uudet kodit nousevat omalle tontille Siilinsalmen rannan läheisyyteen. Viitteellinen kuva kohteesta. Näitä maisemia kelpaa ihastella parvekkeelta. Näkymä 4. kerroksesta. Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Päiväkoti Pikkusiili aivan taloyhtiön vieressä. Alueella voi pelata esimerkiksi frisbeegolfia ja minigolfia. Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden. Vierasvenelaituri lähirannassa. Matonpesupaikka lähellä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 3.12.2023 11:30-12:15 | Tervetuloa tutustumaan 28.12.2023 valmistuviin huoneistoihin. Osa asunnoista stailattu!

Uusia kerrostalokoteja upealle paikalle Vuorelaan

Asunto Oy Vuorelan Välkkeen uudet kodit nousevat omalle tontille Siilinsalmen rannan läheisyyteen – vain kivenheiton päähän Vuorelan virkistys- ja liikuntapalveluita tarjoavasta kylpylähotellista sekä terveyskeskuksesta.

Peruspalvelut, apteekki sekä kirjasto löytyvät kylän keskustasta, eikä Kuopioonkaan hurauta moottoritietä pitkin kuin kymmenen minuuttia. Alueella on helppo liikkua joko omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin; lähimmälle bussipysäkille kävelet muutamassa minuutissa. Autopaikkoja on runsaasti ja myös sähköautojen tarpeet on huomioitu.

Asunnoissa on viihtyisä lasitettu parveke tai terassi ja yksiöitä lukuun ottamatta oma sauna. Järkevä pohjaratkaisu, laadukkaat pintamateriaalit ja kotimainen keittiö tekevät arjestasi viihtyisän. Huoneistoihin on mahdollisuus asentaa muutostyönä viilentävä ilmalämpöpumppu.

 • 6-kerroksinen hissillinen taloyhtiö omalla tontilla (hissi on jo käytössä esittelyissä)
 • Yhteensä 29 asuntoa, 1h-4h, 29,0 m2 – 121,5 m2.
 • Maalämpö
 • Mahdollisuus viilentävälle ilmalämpöpumpulle muutostyönä
 • Kaikissa kodeissa oma lasitettu parveke tai terassi.
 • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin
 • Myynnissä autotalleja, katos- ja pihapaikkoja sekä vuokrattavia pihapaikkoja. Mahdollisuus ostaa sähköauton latausasema osaan paikoista.
 • Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on joulukuussa 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu rahoitusvastike on laskettu 4,958 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,0 % lisättynä 0,1 %-yksikköä, jolla katetaan lainasta yhtiölle aiheutuvat muut kulut. Kokonaiskorko perustuu 18.5.2023 korkotasoon: 18.5.2023 12 kk Euribor 3,858 % + marginaali 1,0 % + lainan muut kulut 0,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Seuraavan kerran korko tarkistetaan 18.5.2024. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi
Katuosoite Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä29
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autokatospaikkoja (alk. 8.500 EUR) ja piha-autopaikkoja (5.000 EUR). Lisäksi yhtiöllä on vuorattavia autopaikkoja erillisellä pysäköintialueella.
Arvioitu valmistusaika 12/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto sekä pihalla ulkoiluväline-ja polkupyörävarasto, jätteiden syväkeräysastiat ja pyörätelineet.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden