Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi

Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi

Kuva otettu rakentamisvaiheessa toukokuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa toukokuussa. Vuorelan Välkkeen rakentaminen on alkanut. Viitteellinen kuva kohteesta. Uudet kodit nousevat omalle tontille Vuorelan keskustan tuntumaan Siilinsalmen rannan läheisyyteen. Viitteellinen kuva kohteesta. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 30 valoisaa kotia. Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin Näitä maisemia kelpaa ihastella parvekkeelta. Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Alueella voi pelata esimerkiksi frisbeegolfia ja minigolfia. Vuorelan S-market ja apteekki sijaitsevat noin kilometrin päässä. Vuorelan päiväkoti ja nuorisotila kävelymatkan päässä. Vuorelan koulu sijaitsee päiväkodin ja nuorisotilan vieressä. Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden. Simpan maja ja uimaranta noin kahden kilometrin päässä. Vierasvenelaituri ja matonpesupaikka aivan vieressä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uusia kerrostalokoteja upealle paikalle Vuorelaan

Asunto Oy Vuorelan Välkkeen uudet kodit nousevat omalle tontille Siilinsalmen rannan läheisyyteen – vain kivenheiton päähän Vuorelan virkistys- ja liikuntapalveluita tarjoavasta kylpylähotellista sekä terveyskeskuksesta.

Peruspalvelut, apteekki sekä kirjasto löytyvät kylän keskustasta, eikä Kuopioonkaan hurauta moottoritietä pitkin kuin kymmenen minuuttia. Alueella on helppo liikkua joko omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin; lähimmälle bussipysäkille kävelet muutamassa minuutissa. Autopaikkoja on runsaasti ja myös sähköautojen tarpeet on huomioitu.

Asunnoissa on viihtyisä lasitettu parveke tai terassi ja yksiöitä lukuun ottamatta oma sauna. Järkevä pohjaratkaisu, laadukkaat pintamateriaalit ja kotimainen keittiö tekevät arjestasi viihtyisän. Huoneistoihin on mahdollisuus asentaa muutostyönä viilentävä ilmalämpöpumppu.

  • 6-kerroksinen hissillinen taloyhtiö omalla tontilla (hissi on jo käytössä esittelyissä)
  • Yhteensä 29 asuntoa, 1h-4h, 29,0 m2 – 121,5 m2.
  • Maalämpö
  • Mahdollisuus viilentävälle ilmalämpöpumpulle muutostyönä
  • Kaikissa kodeissa oma lasitettu parveke tai terassi.
  • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin
  • Myynnissä autotalleja, katos- ja pihapaikkoja sekä vuokrattavia pihapaikkoja. Mahdollisuus ostaa sähköauton latausasema osaan paikoista.
  • Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden


Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on joulukuussa 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu rahoitusvastike on laskettu 4,958 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,0 % lisättynä 0,1 %-yksikköä, jolla katetaan lainasta yhtiölle aiheutuvat muut kulut. Kokonaiskorko perustuu 18.5.2023 korkotasoon: 18.5.2023 12 kk Euribor 3,858 % + marginaali 1,0 % + lainan muut kulut 0,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Seuraavan kerran korko tarkistetaan 18.5.2024. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vuorelan Välke, Siilinjärvi
Katuosoite Virtasalmentie 1a, 70910, Siilinjärvi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä29
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autotalleja (alk. 26.000 EUR), autokatospaikkoja (alk. 8.500 EUR) ja piha-autopaikkoja (5.000 EUR). Lisäksi yhtiöllä on vuorattavia autopaikkoja erillisellä pysäköintialueella.
Arvioitu valmistusaika 10/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto sekä pihalla ulkoiluväline-ja polkupyörävarasto, jätteiden syväkeräysastiat ja pyörätelineet.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Veera Ronkainen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
040 653 3012

Tarja Lyytinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
0400 449 770

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste