Asunto Oy Vuorelan Virta, Siilinjärvi

Virtasalmentie 1b, 70910, Siilinjärvi

Asunto Oy Vuorelan Virta sijoittuu upealle paikalle Siilinsalmen rannan läheisyyteen Siilinjärven Vuorelaan. Viereisellä tontilla rakentuu Laptin Asunto Oy Vuorelan Välke, jonka kodit valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2023.  Vuorelan Virran kodit tulevat ennakkomarkkinointiin arviolta kesällä 2023. Alueella on upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden. Kunnonpaikassa voit pelata frisbeegolfia. S-Market, K-Market ja apteekki löytyvät Vuorelan keskustasta. Vierasvenelaituri ja matonpesupaikka vieressä. Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Vuorelan päiväkoti ja nuorisotila. Vuorelan koulu ja kirjasto sijaitsevat päiväkodin ja nuorisotilan vieressä. Lähistöltä löytyy tekemistä aktiivisemmallekin liikkujalle. Melo, ui, kalasta, hiihdä - mitä ikinä mieleesi tuleekaan! Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Nauti uuden kodin huolettomuudesta ilman remonttihuolia.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Vuorelan Virran kodit tulevat ennakkomarkkinointiin loppuvuodesta 2023

Asunto Oy Vuorelan Virta sijoittuu upealle paikalle Siilinsalmen rannan läheisyyteen Siilinjärven Vuorelaan. Viereisellä tontilla rakentuu Laptin Asunto Oy Vuorelan Välke, jonka kodit valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2023. 

Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Läheltä löytyy uimaranta ja alueella voi pelata esimerkiksi minigolfia ja frisbeegolfia. Talvisin voi hiihtää Vuorelan jääladuilla, jotka lähtevät Kunnonpaikan rannasta. 

Paljon on lähellä, mutta kulkuyhteydet pidemmällekin ovat toimivat. Täällä kuljet helposti kävellen, pyörällä, omalla autolla tai julkisen liikenteen yhteyksillä. Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa Vuorelan keskustassa, jonne on matkaa noin kilometri. Kuopion keskustaan hurautat autolla noin kymmenessä minuutissa.

Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Vuorelan Virran kodit tulevat ennakkomarkkinointiin arviolta loppuvuodesta 2023. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Vapaalla

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden