Hiukkavaaran Tattoo -kortteli

Paraatikatu 1, 90650, Oulu

Uusi S-market on tulossa samaan kortteliin ja viereisessä korttelissa sijaitsevat K-market, kauneushoitola, parturi-kampaamo ja pizzeria Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa Hiukkavaaran keskuksen monitoimitalossa toimii päiväkoti, koulu, nuorisotilat ja kirjasto. . Padel- harrastajia palvelee 800m:n päässä sijaitseva kuuden kentän padelhalli. Oulun parhaat maastopyöräily ja polkujuoksu reitit, valaistu kuntorata ja hiihtoladut lähtevät vierestä. Oulun keskustan monipuoliset palvelut löytyvät n. 7 kilometrin päästä, jonne pääsee nopeasti Poikkimaantiensillan kautta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa uusia kerrostalokoteja Hiukkavaaran keskukseen

Kehittyvällä Hiukkavaaran alueella asut lähellä luontoa upeiden ulkoilumahdollisuuksien äärellä eikä palveluidenkaan pariin ole pitkä matka. Hiukkavaaran alue kehittyy voimakkaasti, mikä tarkoittaa yhä monipuolisempia lähipalveluita. Poikkimaantiensiltaa pitkin myös Oulun keskustaan pääsee nopeasti.

Kehittyviä lähipalveluita ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia

Hiukkavaaran alueen monipuoliset ulkoilureitit ja -paikat mahdollistavat luonnossa liikkumisen ympäri vuoden. Oulun parhaat maastopyöräily ja polkujuoksu reitit, valaistu kuntorata ja hiihtoladut lähtevät vierestä. Läheltä löytyy myös Sankivaaran golf-kenttä, uimaranta ja veneenlaskupaikka. Myös lähipalvelut ovat kätevän matkan päässä. Uusi S-market on tulossa samaan kortteliin ja viereisessä korttelissa sijaitsevat K-market, kauneushoitola, parturi-kampaamo ja pizzeria. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa Hiukkavaaran keskuksen monitoimitalossa toimii päiväkoti, koulu, nuorisotilat ja kirjasto. Siellä järjestetään myös tapahtumia ja erilaisia kansalaisopiston kursseja aikuisille. Padel- harrastajia palvelee 800m:n päässä sijaitseva kuuden kentän padelhalli.

Oulun keskustan monipuoliset palvelut löytyvät n. 7 kilometrin päästä, jonne pääsee nopeasti Poikkimaantiensillan kautta. Linja-autot kulkevat 15min välein uuden kotisi vierestä. Polkupyörällä pääset keskustaan Oulujoen rantamaisemia ihaillen. Mikäli suuntaat omalla autolla kauemmas, on moottoritielle helppo suhauttaa hetkessä.

Uudessa kodissa elämä on huoletonta

Laptin suunnittelema uusi asuinkortteli sijaitsee loistavalla paikalla Paraatikadun ja Hiukkavaarankadun kulmassa. Kortteliin on suunnitteilla kolme 7-kerroksista kerrostaloa taloa sekä yksi liikekiinteistö. Asuntoja on tulossa yksiöistä kolmen huoneen koteihin, ja voit tehdä kodistasi juuri sinulle sopivan. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta.

Jätä yhteystietosi meille sivun lopusta löytyvällä lomakkeella niin saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista kodeista sekä ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden