Jyväskylän Haukankaari

Haukankaari 3, 40740, Jyväskylä

Täällä luonto on aina lähellä ja Tuomiojärvikin sijaitsee
vain kivenheiton päässä. Alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Alue on pientalovaltaista ja luonnonläheistä. Alueen liikenneyhteydet ovat hyvät
ja esimerkiksi Kortepohjan tai Palokankeskuksen palveluiden pariin
hurauttaa hetkessä autolla tai vaikka polkupyörällä.

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Rakennusalue sijaitsee kaupungin pohjoispuolella Haukkalan kaupunginosassa. Tuomiojärven rantaan on matkaa vain n. 300 metriä. Alue on pientalovaltaista ja luonnonläheistä. Täällä on helppo viihtyä, sillä sekä palvelut että monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat helposti ulottuvilla.

Alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Rauhallisempi nautiskelija voi lähteä sieneen tai marjaan tai muuten vaan luontoon samoilemaan. Vauhdikkaamman kannattaa suunnata Laaja-vuoreen, josta löytyy tekemistä moneen makuun. Tarjolla on esimerkiksi hiihto- ja pyöräilyreittejä, laskettelurinteitä, frisbeerata ja seikkailupuisto. Kesällä on helppo poiketa uimaan Haukkalan uimarannalle. Ympärivuotiseen uimiseen ja vesileikkeihin on puolestaan mahdollisuus Laajavuoren kylpylässä. Haukkalasta on hyvät liikenneyhteydet kaikkialle, liikuitpa sitten autolla, bussilla tai pyöräillen. Kortepohjan keskustaan on matkaa vain n. 2 kilometriä, Palokan ostoskeskukseen n. 3,5 kilometriä ja Jyväskylän keskustaan n. 5 kilometriä.

Laadukasta ja vaivatonta asumista

Lapti rakentaa alueelle kolme 4-kerroksista kerrostaloa: Jyväskylän Sompa, Sivakka ja Porkka. Ensimmäisen rakennuksen, Asunto Oy Jyväskylän Sompa  on muuttovalmis ja vapaana on vielä muutamia erikokoisia kolmioita. Suunnittelussa on painotettu sekä laatua että käytännöllisyyttä, mikä näkyy asuntojen lisäksi myös yhteisissä tiloissa. Kaikki asunnot ovat Laptin tyyliin huolellisesti rakennettuja ja hyvin varusteltuja.

Myynnissä ja rakenteilla: Asunto Oy Jyväskylän Sivakka

Asunto Oy Jyväskylän Sivakka on toinen Lapti-kerrostalo Haukankaarella. Nelikerroksisesta ja rauhallisesta Sivakasta löydät kodin, jossa on järkevä pohjaratkaisu, hyvät sisustusmateriaalit ja joko tavallinen tai ranskalainen parveke. Pihapiiri on suojaisa, ja asukkaiden käytössä on niin taloyhtiön sauna kuin erillinen ulkoiluvälinevarasto. Lue lisää ja tutustu asuntoihin tästä>

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden