suunnitteilla

Jyväskylän Haukankaari

Haukankaari 3, 40740, Jyväskylä

Uusia kerrostalokoteja Laajavuoren tuntumaan

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Rakennusalue sijaitsee kaupungin pohjoispuolella Haukkalan kaupunginosassa. Tuomiojärven rantaan on matkaa vain n. 300 metriä. Alue on pientalovaltaista ja luonnonläheistä. Täällä on helppo viihtyä, sillä sekä palvelut että monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat helposti ulottuvilla.

Alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Rauhallisempi nautiskelija voi lähteä sieneen tai marjaan tai muuten vaan luontoon samoilemaan. Vauhdikkaamman kannattaa suunnata Laaja-vuoreen, josta löytyy tekemistä moneen makuun. Tarjolla on esimerkiksi hiihto- ja pyöräilyreittejä, laskettelurinteitä, frisbeerata ja seikkailupuisto. Kesällä on helppo poiketa uimaan Haukkalan uimarannalle. Ympärivuotiseen uimiseen ja vesileikkeihin on puolestaan mahdollisuus Laajavuoren kylpylässä.

Haukkalasta on hyvät liikenneyhteydet kaikkialle, liikuitpa sitten autolla, bussilla tai pyöräillen. Kortepohjan keskustaan on matkaa vain n. 2 kilometriä, Palokan ostoskeskukseen n. 3,5 kilometriä ja Jyväskylän keskustaan n. 5 kilometriä.

Laadukasta ja vaivatonta asumista

Lapti rakentaa alueelle kolme 4-kerroksista kerrostaloa: Jyväskylän Sompa, Sivakka ja Porkka. Ensimmäisen rakennuksen, Asunto Oy Jyväskylän Somman asunnot ovat yksiöitä kaksioita ja kolmioita. Suunnittelussa on painotettu sekä laatua että käytännöllisyyttä, mikä näkyy asuntojen lisäksi myös yhteisissä tiloissa.  Kaikki asunnot ovat Laptin tyyliin huolellisesti rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Sompa on muuttovalmis.

 

 

Lähipalvelut
Palvelut
Liikunta- ja ulkoilualueet
Päiväkodit
Koulut

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Keski-Suomi
050 577 1679

Haluan lisätietoja

Tietosuojaseloste

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Rakennusliike Lapti Oy:n toimesta.

Kiitos yhteydenotostasi


Asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Keski-Suomi
050 577 1679