Asunto Oy Jyväskylän Sivakka

Haukankaari 3 C, 40740, Jyväskylä

Digistailattu kuva, asunto A17 (3h+kt / 63,5m2) Digistailattu kuva, asunto A17 (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2) Kuva malliasunnosta (3h+kt / 63,5m2)
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Tervetuloa Jyväskylän Haukkalaan! Muuttovalmis Asunto Oy Jyväskylän Sivakka kutsuu viihtyisään kotiin ja arkeen, jossa luonto ja liikunta ovat läsnä.

Asunto Oy Jyväskylän Sivakka on toinen Lapti-kerrostalo Haukankaarella. Nelikerroksisesta ja rauhallisesta Sivakasta löydät kodin, jossa on järkevä pohjaratkaisu, hyvät sisustusmateriaalit ja joko tavallinen tai ranskalainen parveke. Pihapiiri on suojaisa, ja asukkaiden käytössä on niin taloyhtiön sauna kuin erillinen ulkoiluvälinevarasto.

Ulkoilmaihmisen toivepaikka

Jyväskylän Sivakasta on lyhyt matka niin Tuomiojärvelle kuin Laajavuoren alueen virkistysreiteille ja aktiviteettien pariin. Pyöräile, hiihdä, laskettele, veneile, marjasta tai rentoudu kylpylässä aivan kotikulmillasi. Haukkalasta on myös sujuvat liikenneyhteydet autolla, bussilla ja pyöräillen. Esimerkiksi Kortepohjan keskustaan on vain pari kilometriä ja Palokkaan ostoksille noin 3,5 kilometriä, Jyväskylän keskusta on noin viiden kilometrin päässä.

Asunto Oy Jyväskylän Sivakka pähkinänkuoressa:

 • Muuttovalmis!
 • Sujuvat liikenneyhteydet.
 • Oma tontti.
 • 4 kerrosta, 30 asuntoa, asunnot 1–3 h, 28,5–67 m2
 • Autokatos- ja pihapaikat myydään erillisinä osakkeina.
 • Kaikissa asunnoissa on parveke, osassa ranskalainen parveke. 
 • Kauniit, kestävät materiaalit.
 • Viihtyisä taloyhtiön sauna.
 • Muuta Jyväskylän Sivakkaan, kun haluat mukavan ja laadukkaan kodin luonnonläheisessä ja liikunnallisessa ympäristössä!

Omaksi vai vuokralla?

Onko haaveissasi oma omistusasunto? Oman ensiasunnon ostaminen on ihanaa ja jännittävää ja samalla yksi elämän isoimmista päätöksistä. Kuukausittain maksettavaa vuokrasummaa vastaavalla rahalla lyhennät jo mukavan kokoista asuntolainaa. Samalla kartutat omaa varallisuuttasi. Lue lisää vinkkejä ensiasunnon ostajalle -oppaasta >  Mukana oppaassa on vertailulaskelma-esimerkki. 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Sivakka
Katuosoite Haukankaari 3 C, 40740, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä30
AutopaikatYhtiön autopaikat (13 kpl pihapaikkoja ja 10 kpl katospaikkoja) sijaitsevat viereisellä LPA-tontilla. Yhtiö omistaa LPA tontista osuuden 1600/4800. Autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla.
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Pelti, ulkopuolisella vedenpoistolla
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat 1. kerroksessa sijaitsee talosauna, tekniset tilat ja yhteistilat.
Tontin omistus Oma
Palvelut Palokan kauppakeskus 2,9km, Sale Kortepohja 2,7km, S-market Savela 3,0km, K-supermarket Länsiväylä 3,5km, Koulut: Savulahden koulu 1,5km, Kortepohjan koulu 2,4km, Jyväskylän Steinerkoulu 3,2km, Savulahden päiväkoti 1,5km, Kortepohjan päiväkoti 2,1km, Kartanonkujan päiväkoti 2,4km
Yhteydet Linja-autopysäkki n.100 m

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
Vapaalla

Johanna Tulla

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Keski-Suomi
Vapaalla

 
 

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden