Möljän kortteli

Siilotie 1, 90520, Oulu

Maan alla sijaitsevaan pysäköintihalliin pääsee hissillä suoraan kotiovelta. Asuntojen valoisuuteen ja käytännöllisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota. Nallikarin upealle uimarannalle ja urheilupuistoon on helppo poiketa Möljän sillan kautta. Möljän korttelista on vain kolmisen kilometriä Oulun ydinkeskustaan ja sen palveluihin. Möljän kortteli tarjoaa moderneja koteja kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin.

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Möljän uusi asuinkortteli kohoaa Toppilansalmen rannalle. Alueella puhalsivat kansainväliset tuulet jo 1700-luvulla, kun kauppalaivat kyntivät sieltä käsin maailman meriä tervaa vieden ja maailman ihmeitä tuoden. Satamatoiminta hiipui hiljalleen, mutta nyt tämä nopeasti kehittyvä alue nousee uuteen kukoistukseen merellisenä asuinympäristönä. Moderni kortteli muodostuu kuudesta tyylikkäästä kerrostalosta. Rannan puolelle nousee kolme 3-kerroksista taloa ja niiden taakse kolme 8-13 -kerroksista taloa. Asukkaiden elämänlaatu ja asuinmukavuus on huomioitu kaikissa ratkaisuissa. Esimerkiksi maan alla sijaitsevaan pysäköintihalliin pääsee hissillä suoraan kotiovelta.

Nauti asumisen uusista tuulista

Möljän kortteli tarjoaa moderneja koteja kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Suunnittelun lähtökohtana on ollut asumisen laatu, mikä näkyy esimerkiksi asuntojen hyvänä varusteluna. Myös niiden valoisuuteen ja käytännöllisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota.

Vain leipäkiven heitto keskustaan

Möljän korttelista on vain kolmisen kilometriä Oulun ydinkeskustaan ja sen palveluihin. Matka taittuu nopeasti bussilla, autolla tai vaikkapa pyörällä kevyen liikenteen väyliä pitkin. Lähin bussipysäkki sijaitsee n. 400 metrin päästä ulko-ovesta. Moottoritielle hurauttaa autolla muutamassa minuutissa. Alue sopii sijaintinsa puolesta kaiken ikäisille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville. Esimerkiksi Nallikarin upealle uimarannalle ja urheilupuistoon on helppo poiketa Möljän sillan kautta. Terveysasemalle kertyy matkaa alle 2 kilometriä, Tervatoppilan kouluun n. 1 kilometri ja Merikosken kouluun ja lukioon noin 2,5 kilometriä. Päiväkoti löytyy n. 200 metrin päästä.

Myynnissä: Asunto Oy Oulun Satamanhelmi

Rakennamme kolmen talon Asunto Oy Oulun Satamanhelmen Toppilansalmen rantaan. Kolmekerroksiset rantatalot täydentävät Laptin Möljän korttelin valmiiksi. Loistava uutinen on, että näiden talojen ja Toppilansalmen väliin ei enää rakenneta, vaan välissä on ainoastaan puistoalue. Kortteli on suunniteltu asumisviihtyvyys, näkymät ja tietenkin suotuisat ilmansuunnat huomioiden.  Tutustu asuntoihin tästä >

Muuttovalmiit taloyhtiöt

 • Asunto Oy Oulun Satamanvalo
  Kortteliin kolmantena valmistunut Asunto Oy Oulun Satamanvalo on loppuunmyyty.
 • Asunto Oy Oulun Pehtoori:
  Möljän kortteliin toisena talona valmistunut Asunto Oy Oulun Pehtoori on loppuunmyyty.
 • Asunto Oy Oulun Satamakapteeni:
  Kortteliin ensimmäisenä valmistunut Oulun Satamakapteeni on  loppuunmyyty.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Kysy lisää Möljän korttelin asunnoista

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi ja Etelä-Suomi
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden