Galaksi – Välivainion Keskuskortteli

Luokotie 10, 90530, Oulu

Taiteilijan näkemys uudistuvasta alueesta. Rakennukset ovat suunnitteilla. Taiteilijan näkemys uudistuvasta alueesta. Rakennukset ovat suunnitteilla. Taiteilijan näkemys uudistuvasta alueesta. Rakennukset ovat suunnitteilla. Taiteilijan näkemys uudistuvasta alueesta. Rakennukset ovat suunnitteilla. Taiteilijan näkemys uudistuvasta alueesta. Rakennukset ovat suunnitteilla.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tervetuloa mukaan seuraamaan, kuinka Välivainion alue kehittyy tulevaisuuden asuinalueeksi. Tulevaisuuden Välivainion suunnittelun lähtökohtana on Laptin kilpailutyö ”Välivainion Galaksi”, jonka perusteella Oulun kaupunki valitsi meidät yhteistyökumppanikseen alueen kehittäjänä. Välivainiosta tulee alue, jossa moderni arkkitehtuuri, liikuntamahdollisuudet omalla pihalla sekä hyvät palvelut ja julkinen liikenne tekevät asumisesta helppoa, mukavaa ja ekologista.

Kehittyvä asuinalue sisältää kokonaisuudessaan kolme uutta Lapti-korttelia ja alue tulee kehittymään vielä voimakkaasti tulevina vuosina. Korttelialueesta tulee monipuolisen asumisen keskuspaikka, johon on tulossa asuntoja, liiketiloja, työpaikkoja, kauppa ja mahdollisesti myös päiväkoti. Välivainion Galaksin kokonaisuus alkoi rakentumaan vuonna 2020, kun Laptin ensimmäisen korttelin talojen rakentaminen alkoi. Ensimmäisen korttelin rakennukset herättivät heti kiinnostusta ja niiden arkkitehtuuria on kiitelty. Asunto Oy:t Välivainion Apollo ja Herkules myytiin loppuun nopeasti ja Pegasus on vielä rakenteilla. Nyt on aika suunnata katseet tulevaan ja seuraavaan kortteliin.

Galaksi – Välivainion Keskuskortteli: tulossa tulevaisuuden koteja ja mahdollisuuksia

Välivainioon rakennetaan Laptin upea Galaksin Keskuskortteli, jossa yhdistyy modernin asumisen helppous, hyvät kulkuyhteydet ja tietenkin erinomaiset palvelut. Alueella kiinnitetään erityisesti huomiota yhteistilojen suunnitteluun, älykkäisiin valaistusratkaisuihin sekä tietenkin kotien arjen sujuvuuteen.

Välivainion alueella on helppo viihtyä vehreissä maisemissa. Harrastusmahdollisuuksia riittää halusitpa sitten ulkoilla, hyödyntää yhteisiä liikuntatiloja tai vaikkapa pelailla tulevalla Keskuskorttelin katupeliaukiolla.

Täällä kulkuyhteydet toimivat helposti. Pyöräile Suomen pisintä pyöräbaanaa pitkin, kulje omalla tai yhteiskäyttöautolla tai julkisen liikenteen yhteyksillä. Keskuskortteliin rakentuu useita liiketiloja, joten palveluita on myös aivan kodin lähellä. Oulun keskustaan ja sen kattavien palveluiden äärelle on kuitenkin vain kolme ja puoli kilometriä.

Nyt suunnitteilla olevan alueen arkkitehtuuri tulee jatkamaan tyylikästä linjaa ja uudet talot tulevat olemaan energiatehokkaita. Rakennusten ja asuntojen suunnittelu on käynnissä ja ensimmäisten kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy arviolta keväällä 2023.

Tulossa ensimmäisenä ennakkomarkkinointiin: Asunto Oy Välivainion Mars

Mars pähkinänkuoressa:

 • Tulossa kaksi 5-kerroksista kerrostaloa.
 • Kodit 1h-3h koot 28,5m2-71m2.
 • Ensimmäisen kerroksen asunnoissa oma piha.
 • Kaikissa asunnoissa oma terassi tai parveke.
 • A-energialuokka
 • Mukava lattialämmitys kaukolämmöllä.
 • Tilavat varastotilat ja polkupyörille on runsaasti säilytystilaa.
 • Taloyhtiöin asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto.
 • Oulun Kaupungin vuokratontti, joka sisältyy hoitovastikkeeseen.
 • Loistavat julkisen liikenteen yhteydet ja pyöräilymahdollisuus baanaa pitkin.
 • Kaikilla autopakoilla sähköautovalmius.

Uudistuvalla alueella pääset tulevaisuuden aitiopaikalle ja nautit modernin asumisen mukavuuksista. Jätä yhteystietosi sivun lopusta löytyvällä lomakkeella niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa!

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
Lomalla

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste