Lapti Hoivakodit

Muuntojoustava palvelutalo turvalliseen asumiseen

Laptin rakentama palvelutalo tarjoaa hyvää arkea ikään ja kuntoon katsomatta

Väestön ikääntyessä on tarpeen löytää uudenlaisia asumisen ratkaisuja, joilla ikääntyneet voivat asua turvallisesti omassa kodissaan elämän loppuun saakka.

Laptin rakentama palvelutalo tarjoaa asukkailleen helppoa arkea turvallisessa ympäristössä. Kaiken ytimessä on muuntojoustava palvelutalo, jonka tilat muuntuvat palvelutarpeiden mukaan. Huolella rakennettu palvelutalo tarjoaa asukkailleen mukavan kodin lähellä palveluita ja vastaa ajan myötä muuttuviin asumisen ja hoivan tarpeisiin.

Suunnittelemme palvelutalon alusta asti yksilöllisesti tai muokkaamme sen jo olemassa olevista suunnitelmista. Tuotamme ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin – ikääntyneille, muistihäiriöisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille – avaimet käteen -palveluna.

Palvelutalo kaikkiin tarpeisiin

Me Laptilla olemme hioneet palvelutalokonseptimme sujuvaksi ja kustannustehokkaaksi, minkä ansiosta laadusta ei tarvitse tinkiä. Lopputuloksena ovat toimivat ja muuntojoustavat tilat, joiden käyttötarkoitusta ja käyttäjäryhmää voidaan tarvittaessa muuttaa vuosien kuluessa.

Mielestämme jokainen ihminen ansaitsee hyvän arjen ikään ja kuntoon katsomatta. Suunnittelemme palvelutalon alusta asti yksilöllisesti tai muokkaamme sen jo olemassa olevista suunnitelmista. Tuotamme ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin – ikääntyneille, muistihäiriöisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille – avaimet käteen -palveluna.

Ajankohtaista palvelutalorakentamisesta

Lue asiakkaidemme kokemuksia Laptista palvelutalorakentajana ja uutisia valmistuneista palvelukodeista.

Tarvitsetko uutta palvelutaloa? Kerro meille tarpeesi ottamalla yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Tuomas Lindfors

Johtaja
Hankekehitys ja myynti
Palvelu- ja toimitilarakentaminen
040 590 3917

Raimo Pesola

Varatoimitusjohtaja
050 305 9360

Antti Pekkarinen

Johtaja
Sijoittaja-asiakkuudet
Palvelu- ja toimitilarakentaminen
Vapaalla

Jonne Erkkilä

Rakennuttajapäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
0400 802 160