Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas

Armas Launiksen katu 14, 02650, Espoo

Puustellinmäen Armaksessa on myynnissä vielä muutama autopaikka. Kaikki asunnot on myyty. Kuvituskuva, ei tästä kohteesta. Autohalli lukitaan ja ajo-ovi toimii ulkopuolelta kaukosäätimellä ja sisäpuolelta avaussilmukalla. Kuva autohallista. Kuva autohallista. Autopaikat sijaitsevat taloyhtiön pihakannen alla olevassa kylmässä autohallissa. Autopaikat on varustettu lämmityspistorasioilla. Autohalliin ajo on Armas Launiksen kadun puolelta. Autohalli sijaitsee taloyhtiön pihakannen alla. Puustellinmäen Armas on RS-kohde, joka sijaitsee omalla tontilla. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Autopaikkoja myynnissä Espoon Puustellinmäessä

Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armaksen kodit valmistuivat loppuvuodesta 2021. Kaikki kodit on myyty, mutta autopaikkoja on vielä tarjolla.

Autopaikkoja on yhteensä 40 kpl ja ne sijaitsevat taloyhtiön pihakannen alla olevassa kylmässä autohallissa. Ajo autohalliin tapahtuu Armas Launiksen kadun puolelta. Autopaikat on varustettu lämmityspistorasioilla. Autohalli lukitaan ja ajo-ovi toimii ulkopuolelta kaukosäätimellä ja sisäpuolelta avaussilmukalla.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Katso vapaana olevat autopaikat sivun alla olevasta listauksesta. Kysy lisätietoja myynnissä olevista autopaikoista myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas
Katuosoite Armas Launiksen katu 14, 02650, Espoo
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä53
Autopaikat40 osakkeena myytävää autopaikkaa, jotka sijaitsevat pihakannen alla kylmässä autohallissa. Kaksi autopaikkaa on mitoitettu liikuntaesteiselle. Neljä autopaikkaa on varustettu sähköauton latauspisteellä (toinen inva paikoista)..
Arvioitu valmistusaika 12/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Jokaiseen asuntoon kuuluu taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Tasakatto/Bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto ja kerhotila.
Tontin omistus Oma
Palvelut Kauppakeskus Sello n. 700 m, kirjasto n. 750 m, Leppävaaran terveysasema n. 350 m, Alepa n. 600 m, Koulut: Postipuun koulu n. 300 m, Laurea n. 800 m, Veräjäpellon koulu n. 850 m
Yhteydet Bussipysäkki n. 40 m, Leppävaaran juna-asema n. 700 m

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyjämme kertovat sinulle lisää Puustellinmäen Armaksen myytävistä autopaikoista:

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden