Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunu

Bahamankuja, 00220, Helsinki

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja loistavalle sijainnille Jätkäsaareen. Jätkän Kruunu nousee Saukonkadun, Bahamankujan, Saukonkujan ja Karibianaukion rajaamaan kortteliin. Suunnitteluvaiheen viitteellinen havainnekuva kohteesta. Jätkän Kruunuun kuuluu 6-kerroksinen lamellitalo ja 13-kerroksinen torniosa, joiden kattokerroksiin on suunniteltu asukkaiden yhteiskäyttötiloja. Suunnitteluvaiheen viitteellinen havainnekuva kohteesta. Olisiko tässä uuden kotisi ikkunanäkymä? Jätkän Kruunun asunnoista avautuu kauniit merimaisemat. Viereisellä Saukonlaiturilla sijaitsee veneparkki. Saukonpaadenpuiston viihtyisä virkistysalue vieressä. Saukonpaadenpuisto. Liikkuminen paikasta toiseen sujuu näppärästi. Ruoholahden metroasemalle matkaa on alle kilometri ja lähin raitiovaunupysäkki on aivan vieressä. Ruoholahden ostoskeskuksessa on kattava valikoima monipuolisia palveluita. Lähistöllä on paljon harrastusmahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja. Nauti ulkoilusta meren äärellä. Jätkäsaaren kuplahalli ja liikuntapuisto. Lähiliikuntapaikka, jonka vieressä on miniareena koripallokoreilla sekä maaleilla. Helsingin Jätkän Kruunussa nautit monipuolisesta asumisesta monen kokoisten, muuntojoustavien läpitalon asunnoissa. Taloyhtiö on toimiva, erilaisiin asumisen tarpeisiin taipuva ja aikaa kestävä. Jätkän Kruunuun on suunnitteilla paljon isoja perheasuntoja. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Myös yksilöllisemmät toiveet onnistuvat lisämaksusta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Suunnitteilla uusia kerrostalokoteja loistavalle sijainnille Jätkäsaareen

Järjestimme yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa Jätkäsaaressa arkkitehtuurikutsukilpailun, jonka voitti Huttunen-Lipasti Arkkitehdit Oy ehdotuksellaan Jätkän Kruunu. Jätkän Kruunu nousee Saukonkadun, Bahamankujan, Saukonkujan ja Karibianaukion rajaamaan kortteliin.

Jätkän Kruunu on tunnistettava jo kaukaa torniosan kattokerroksen sakaroista, arkkitehtuuri on yksinkertaisuudessaan ajatonta ja yhtenäinen julkisivumateriaali luo ehjän kokonaisuuden. Jätkän Kruunuun kuuluu 6-kerroksinen lamellitalo ja 13-kerroksinen torniosa, joiden kattokerroksiin on suunniteltu asukkaiden yhteiskäyttötiloja.

Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunussa nautit monipuolisesta asumisesta monen kokoisten, muuntojoustavien läpitalon asunnoissa. Taloyhtiö on toimiva, erilaisiin asumisen tarpeisiin taipuva ja aikaa kestävä. Jätkän Kruunuun on suunnitteilla paljon isoja perheasuntoja. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin.

Taloyhtiö sijoittuu loistavalle paikalle Jätkäsaaren länsipuolelle, lähelle kauniita merimaisemia. Läheltä löytyvät monipuoliset peruspalvelut sekä harrastus- ja liikuntapaikat. Alueella on myös kouluja ja päiväkoteja. Ruoholahden metroasemalle matkaa on alle kilometri ja lähin raitiovaunupysäkki on aivan vieressä. Autopaikat sijaitsevat viereisessä pysäköintilaitoksessa.

Jätkän Kruunun kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta helmikuussa 2023. Jättämällä yhteystietosi meille lomakkeella, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista kodeista sekä ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192