Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunu

Bahamankuja 4, 00220, Helsinki

Helsingin Jätkän Kruunuun kuuluu 6-kerroksinen lamellitalo ja 13-kerroksinen torniosa. Helsingin Jätkän Kruunussa nautit monipuolisesta asumisesta monen kokoisten, muuntojoustavien läpitalon asunnoissa. Torniosan ylimmässä kerroksessa on kerhohuone ja kattoterassi, josta aukeaa näkymät kaikkiin ilmansuuntiin. Saukonpaadenpuiston viihtyisä virkistysalue vieressä. Ruoholahden kauppakeskuksessa on kattava valikoima monipuolisia palveluita. Jätkäsaaren kuplahalli ja liikuntapuisto. Lähiliikuntapaikka, jossa on miniareena koripallokoreilla sekä maaleilla. Viereisellä Saukonlaiturilla sijaitsee veneparkki. Liikkuminen paikasta toiseen sujuu näppärästi. Ruoholahden metroasemalle matkaa on alle kilometri ja lähin raitiovaunupysäkki on aivan vieressä. Lähistöllä on paljon harrastusmahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja. Nauti ulkoilusta meren äärellä. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Taloyhtiö on toimiva, erilaisiin asumisen tarpeisiin taipuva ja aikaa kestävä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

A-energialuokkainen taloyhtiö merellisessä Jätkäsaaressa

Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunuun kuuluu 6-kerroksinen lamellitalo ja 13-kerroksinen torniosa. Torniosan ylimmässä kerroksessa on kerhohuone ja kattoterassi, josta aukeaa näkymät kaikkiin ilmansuuntiin. Lisäksi taloyhtiöllä on etätyöskentelyyn ja harrasteille sopiva tila. Arjen askareita helpottaa talopesula ja useampi kuivaushuone.

Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunussa nautit monipuolisesta asumisesta monen kokoisten, muuntojoustavien läpitalon asunnoissa. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Taloyhtiö on toimiva, erilaisiin asumisen tarpeisiin taipuva ja aikaa kestävä.

Alueella on useita ruokakauppoja, paljon kivijalkamyymälöitä ja runsas valikoima ravintoloita. Alue on kehittynyt voimakkaasti ja palvelutarjonta lisääntyy jatkuvasti. Liikuntamahdollisuuksia on aina liikuntapuistosta uimahalliin. Nauti hyvistä liikuntapaikoista tai suuntaa rannan kävelyreiteille ja ihastu merimaisemiin.

Täällä liikut helposti julkisen liikenteen yhteyksiä hyödyntäen. Kesäisin liikkuminen onnistuu kätevästi kävellen tai pyörällä – kaupunkipyöräasema on kodin tuntumassa. Autoilu onnistuu myös ja pysäköinti on helppoa viereisessä pysäköintitalossa, jossa on vuokrattavia autopaikkoja.

 • 13-kerroksisesta pistetalosta ja 6-kerroksisesta lamellitalosta koostuva taloyhtiö.
 • 113 uutta Lapti-kotia, kaikissa kodeissa on lasitettu parveke.
 • Asunnot 1-4 huonetta ja kooltaan 30,5-123,5 m2
 • Taloyhtiössä monipuoliset yhteistilat, jotka sopivat etätyöskentelyyn ja harrastamiseen, lisäksi kaksi saunaa ja pesula sekä kattoterassi. Taloyhtiön leikkialue on korttelin yhteispihalla.
 • A-energialuokka. Torniosan vesikatolla aurinkosähköjärjestelmä, jota käytetään kiinteistösähkön kulutuksessa.
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin.
 • Yhtiö tulee omistamaan asuinrakennustontista 50 %. Loppuosa tontista on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tonttirahastolle. Osakkaalla on oikeus lunastaa tontin vuokratusta määräosasta huoneistokohtainen osuutensa (valinnainen vuokratontti).

Kysy ennakkovaraajan eduista asuntomyyjiltämme!


Yhtiölainan ehdot:
Pääomavastikearviot on laskettu 4,9 % kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,9 % + marginaali 1,0 %) ja oletuksella, että laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata ja laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Lainapankki kilpailutetaan, kun kohteesta on tehty rakentamispäätös, joten todelliset yhtiölainan ehdot määräytyvät vasta siinä vaiheessa. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.


Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Jätkän Kruunu
Katuosoite Bahamankuja 4, 00220, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä113
AutopaikatYhtiöllä 57 kpl nimeämätöntä autopaikkaa Saukonlaiturin pysäköintilaitoksessa.
Arvioitu valmistusaika 6/2025
Rakennusvuosi 2025
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollista hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, kerhotila, saunaosasto, pesula ja kuivaustila
Tontin omistus Valinnainen vuokra

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden