Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni

Vanha sotilastie 18, 00850, Helsinki

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Alustava asemakuva tontista. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 90,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Merellinen Jollas tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vesillä liikkumiseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Sarvaston Venesatama. Viereisellä venesatamalla palvelee satamakahvila Messi. Kaupunkipyöräasema löytyy aivan tontin vieressä sijaitsevan Alepan edestä. Alueella on koulu ja päiväkoteja. Erinomaiset puitteet ulkoilulle. Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa uusia rivi- ja paritalokoteja upealle paikalle Jollakseen

Suunnittelemme uusia rivi- ja paritalokoteja Vanhan sotilastien ja Jollaksentien risteyksessä sijaitsevalle tontille. Koteja tulee kolmioista suurempiin viiden huoneen perheasuntoihin. Kotien koot vaihtelevat 3h+kt+s ja 5h+kt+s välillä. Autopaikat 25 kpl myydään erillisinä osakkeina. Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni on omalle tontille rakentuva RS-kohde.

Huoneistojakauma:

Rivitalot
3h+kt+s 90,5 m² = 2 kpl
4h+kt+s 107,5 m² = 6 kpl

Paritalot
5h+kt+s 139,5 m² = 6 kpl
5h+kt+s 154,5 m² = 2 kpl

Merellinen Jollas tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vesillä liikkumiseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Sarvaston Venesatama ja satamakahvila. Uimarannalle pyöräilet muutamassa minuutissa. Lähin ruokakauppa on kätevästi vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Laajasalon puolella sijaitsevasta Kauppakeskus Saaresta löydät kattavat ja monipuoliset palvelut. Kauppakeskukselle on matkaa hieman alle kaksi kilometriä. Alueella on koulu ja päiväkoteja. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan tontin laidalla. Rakenteilla olevan raitiovaunureitin lähin pysäkki tulee olemaan noin 1,5 km päässä. 

Jollaksen Kapteenin asunnot ovat varattavissa. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisätietoja asunnoista ja varaamisesta.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste