Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni

Vanha sotilastie 18, 00850, Helsinki

Suunnittelemme uusia rivi- ja paritalokoteja Vanhan sotilastien ja Jollaksentien risteyksessä sijaitsevalle tontille. Jollaksen Kapteeniin tulee koteja kolmioista suurempiin viiden huoneen perheasuntoihin. Merellinen Jollas tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vesillä liikkumiseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Sarvaston Venesatama. Viereisellä venesatamalla palvelee satamakahvila Messi. Kaupunkipyöräasema löytyy aivan tontin vieressä sijaitsevan Alepan edestä. Alueella on koulu ja päiväkoteja. Erinomaiset puitteet ulkoilulle. Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Suunnitteilla uusia rivi- ja paritalokoteja upealle paikalle Jollakseen

Suunnittelemme uusia rivi- ja paritalokoteja Vanhan sotilastien ja Jollaksentien risteyksessä sijaitsevalle tontille. Koteja tulee kolmioista suurempiin viiden huoneen perheasuntoihin. Kotien koot vaihtelevat 3h+kt+s ja 5h+kt+s välillä. Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni on omalle tontille rakentuva RS-kohde.

Merellinen Jollas tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vesillä liikkumiseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Sarvaston Venesatama ja satamakahvila. Uimarannalle pyöräilet muutamassa minuutissa. Lähin ruokakauppa on kätevästi vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Laajasalon puolella sijaitsevasta Kauppakeskus Saaresta löydät kattavat ja monipuoliset palvelut. Kauppakeskukselle on matkaa hieman alle kaksi kilometriä.

Alueella on koulu ja päiväkoteja. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan tontin laidalla. Rakenteilla olevan raitiovaunureitin lähin pysäkki tulee olemaan noin 1,5 km päässä. 

Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Se näkyy esimerkiksi valoisuutena, järkevänä pohjaratkaisuna ja hyvänä varusteluna. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin.

Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste