Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni

Vanha sotilastie 18, 00850, Helsinki

Jollaksen Kapteeni rakentuu merellisen alueen aaltojen tuntumaan aivan Sarvaston venekerhon läheisyyteen. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiössä on yhteensä 16 uutta kotia. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa kodeissa on oma terassi ja piha. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 139,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 107,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 90,5 m2 asunnosta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Sarvaston venekerho ja satama lähellä. Lähin ruokakauppa ja kaupunkipyörät vain muutaman sadan metrin päässä. Nauti kauniista merellisestä ympäristöstä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Löydä kotisatamasi Jollaksen Kapteenista

Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni rakentuu merimaisemien läheisyyteen, aivan Sarvaston venesataman tuntumaan. Taloyhtiössä on yhteensä 16 uutta rivi- ja paritalokotia. Kaikissa kodeissa on oma terassi ja piha.

Lähin ruokakauppa on vain muutaman sadan metrin päässä. Alueella on useampi päiväkoti ja koulu. Taloyhtiön tontin vieressä on lähin bussipysäkki, josta kulkee yhteys Herttoniemeen. Lisäksi läheisen ruokakaupan yhteydessä on kaupunkipyörät, jotka sujuvoittavat liikkumista.

Lisää monipuolisia palveluita on vain kahden kilometrin päässä esimerkiksi Kauppakeskus Saaressa. Laajasalossa on myös esimerkiksi kirjasto, tennishallit sekä liikuntapuisto, joka on vain reilun kilometrin päässä.

 • Yhteensä 16 uutta rivi- ja paritalokotia
 • Kotien koot vaihtelevat 3h+kt+s 90,5 m2 ja 5h+kt+s 154,5 m2 välillä
 • RS-kohde omalla tontilla pientalovaltaisella merellisellä alueella
 • A-energialuokka, maalämpö
 • Autopaikkoja on yhteensä 25, joista 17 on katoksessa
 • Ruokakauppa, päiväkodit ja koulu lähellä
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa kotisi materiaalivalintoihin

Kysy ennakkovaraajan eduista asuntomyyjiltämme!


Yhtiölainan ehdot:
Pääomavastikearviot on laskettu 4,59 % kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,64 % + marginaali 0,95 %) ja oletuksella, että laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata ja laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Lainapankki kilpailutetaan, kun kohteesta on tehty rakentamispäätös, joten todelliset yhtiölainan ehdot määräytyvät vasta siinä vaiheessa. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Jollaksen Kapteeni
Katuosoite Vanha sotilastie 18, 00850, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiRivitalo
Asuntojen määrä16
Autopaikat25 osakkeena myytävää autopaikkaa, joista 17 on katospaikkoja ja 8 pihapaikkoja. Yksi pihapaikka on mitoitettu liikuntaesteiselle. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä
Arvioitu valmistusaika 9/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Maalämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Puu
Kattotyyppi/kate pulpettikatto/peltikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja/irtaimistovarastot
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden