Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo

Ketarantie 39, 20100, Turku

Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2) Kuvassa Valon malliasunto D58 (3h+kt+s / 77m2)
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Muuttovalmis Valo valloittaa

Valoisassa kodissa elämä hymyilee. Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo on yhdeksänkerroksinen talo, jossa on 46 valossa kylpevää Lapti-kotia, joissa kaikissa on oma asuntopiha tai lasitettu parveke.

Tuomaanpihan Valon sijainti on erinomainen – täällä kaikki on lähellä! Lenkkeile jokirannan kauniissa maisemissa, suunnaten vaikkapa Halisten koskelle tai nauti keskustan monipuolisista palveluista, jotka ovat vain kävelymatkan päässä. Täällä et välttämättä tarvitse edes autoa, mutta autopaikkojakin on korttelin pihakannen alla olevassa pysäköintilaitoksessa.

Turun Tuomaanpihan kokonaisuus muodostuu neljästä asunto-osakeyhtiöstä sekä niitä palvelevasta pysäköintiyhtiöstä. Tuomaanpiha nivoutuu laajempaan Helsinginkadunkaari-nimiseen korttelikokonaisuuteen.

Uusi valoisa tulevaisuus

Kaikissa Tuomaanpihan Valon kodeissa on oma lasitettu parveke tai terassi, jossa on mukava nauttia vaihtuvista vuodenajoista ja lähiseudun maisemista. Moderneissa kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten täällä koti on aina sopivan lämpöinen.

Kaikki kodit on varusteltu laadukkailla materiaaleilla ja kodinkoneilla. Jokaisessa keittiössä on tasoon upotettava induktioliesi, astianpesukone, mikroaaltouuni ja kylmälaitteet. Uusi koti täynnä valoa odottaa sinua, toimi pian ja varaa uusi kotisi.

Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo pähkinänkuoressa:

  • 46 uutta Lapti-kotia, 9-kerrosta.
  • Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke tai asuntopiha.
  • Loistava sijainti lähellä keskustan palveluita ja vehreää jokirantaa.
  • Autopaikkoja pihakannen alla.
  • Vesikiertoinen lattialämmitys.
  • Asuntojen asumismukavuutta lisää huoneistokohtainen viilennys.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut pääomavastikkeet lyhennysvapaan jälkeiseltä ajalta on tarkistettu toukokuun 2024 mukaiseksi arvioiden 4,629 % kokonaiskorkoon. Lyhennysvapaan aikainen korko on ilmoitettu viitekoron tarkistuspäivän mukaisella korkotasolla.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 1,0 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 1,5 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta alkuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain kesäkuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Videolla Valon malliasunto D58:

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo
Katuosoite Ketarantie 39, 20100, Turku
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä46
AutopaikatMahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä.
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiölaajakaista, perusnopeus sisältyy hoitovastikkeeseen. Lisänopeus ostettavissa erikseen.
Lämmitys Kaukolämpö sekä kaukokylmä
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-/poistojärjestelmä lämmöntalteenotto
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Teräsbetoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto / Bitumikermi
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Väestösuoja, tekniset tilat sekä irtainvarastot.
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Matka-Autot Oy
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2059
Palvelut Kauppatori 1,4km, Sokos Wiklund 1km, Stockmann 1,3km, Turun yliopistollinen keskussairaala 2,3km, Jokiranta (kahvilat ja ravintolat) 1km, Turun tuomiokirkko 1km, Kaupungin teatteri 3,2km, Logomo 1km, Koulut: Yliopiston kampusalue 950m, Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello 25 m, Tuomaansillan päivähoitoyksikkö 450m
Yhteydet Linja-autoasema 450m, Päärautatieasema 1,5km, Turun satama 4,5km, Turun Lentoasema 9km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Ville Raitanen

Aluejohtaja
Lounais-Suomi
040 054 9791

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden