Turun Nummenpakan asuinkortteli

Hakakatu 15, 20540, Turku

Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta. Valokuva Turkuun aiemmin valmistuneesta kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa kodikas kortteli perinteikkäälle ja arvostetulle Nummenpakan alueelle

Tulossa Turun kiinnostavin korttelikokonaisuus Nummenpakan suositulle alueelle lähelle loistavia yhteyksiä ja hyviä palveluita. Uusi kerrostalokortteli keskustelee alueen perinteikkään rakennuskannan kanssa tuoden alueelle modernin asumisen mahdollisuudet. Täällä asut huolettomasti uudessa kodissa, jossa ovat tietenkin modernit mukavuudet aina oman kodin ratkaisuista yhteistiloihin.

Laptin ihastuttava korttelikokonaisuus rakentuu Nummen suositun alueen ytimeen lähelle palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Aivan kodin vieressä on ruokakauppa, jonka kehuttu valikoima ja palvelu tuovat arkeen luksusta. Elämä sujuu mukavasti, kun lähimmät julkisen liikenteen yhteydet kulkevat aivan kodin vierestä ja liikkuminen helppoa myös vaikkapa pyöräillen. Esimerkiksi keskustaan pyöräilet vain kymmenessä minuutissa, ja Kupittaan palvelukeskittymä on sitäkin lähempänä.

Täällä mikään ei ole kaukana. Vieressä on päiväkoti ja koululaisen on helppo kulkea kävellen koulumatkat. Lisäksi ammattikorkeakoulun ja yliopiston kampukset ovat lyhyen matkan päässä. Turun keskustassa sinua odottaa monipuolinen valikoima ravintoloita, kulttuuria ja ostoksia. Uutta kotia lähimpänä on Hämeenkadun ravintolat, joihin on vain lyhyt kävelymatka. Liikunnallinen asukas ihastuu Kupittaan alueen monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin ja läheisiin Kuuvuoren kuntoportaisiin. Halistenkoskella on mahdollista lenkkeillä monipuolisilla ulkoilureiteillä.

Uudessa kodissa elämä on huoletonta

Nummenpakan uudet kodit lämpeävät maalämmöllä ja rakennukset suunnitellaan parhaaseen A-energialuokkaan. Tunnelmallinen ja alueen henkeä kunnioittava kerrostalokortteli kätkee sisäänsä upeita uusia koteja, joissa arki sujuu eikä remonttihuolista näy häivääkään. Viihtyisyys syntyy toimivista pohjaratkaisuista, laadukkaista materiaaleista ja mahdollisuudesta vaikuttaa oman kodin ilmeeseen sekä hurmaavasta lähiympäristöstä.  Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta.

Korttelin suunnittelu on käynnissä. Asunto Oy Turun Nummenpakan Seppä koostuu kahdesta 5-kerroksisesta kerrostalosta. Jätä yhteystietosi meille sivun lopusta löytyvällä lomakkeella niin saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista kodeista sekä ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Ville Raitanen

Aluejohtaja
Lounais-Suomi
040 054 9791

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden