Asunto Oy Kempeleen Konduktööri

Asemantie 2, 90440, Kempele

Omalle tontille rakentuvassa taloyhtiössä on 32 asuntoa. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Kodit on varusteltu laadukkailla kodinkoneilla ja kotimaisella keittiöllä. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa lisää uusia kerrostalokoteja Kempeleen palveluiden äärelle

Asunto Oy Kempeleen Konduktööri rakennetaan loistavalle paikalle, omalle tontille, hyvien liikenneyhteyksien äärelle ja aivan palveluiden välittömään läheisyyteen.

Kuljitpa lähelle tai kauas yhteydet Kempeleen Konduktööristä pelaa. Pyöräbaana, juna-asema ja bussipysäkit ovat aivan uuden kotisi lähellä ja omalla autollakin kulkeminen on sujuvaa. Arki on helppoa, kun kaikki on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat.

Ruokakauppaan on vain reilun parin sadan metrin kävelymatka ja samassa rakennuksessa on myös apteekki, pitseria ja optikko. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat vieressä ja Zeppeliinin monipuoliset palvelut ovat alle 10 minuutin matkan päässä. Viereiseen kortteliin on suunnitteilla Kempeletalo, johon kaavaillaan kunnantalon lisäksi mm. kirjastoa ja konserttisalia.

Kempele tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tekemiseen ja liikkumiseen vuoden jokaisena päivänä. Alueella on esimerkiksi liikunta- ja tapahtumakeskus Kempelehalli, Sarkkirannan urheilukeskus, virkistysuimala Zimmari ja vapaa-ajankeskus Zemppi. Upeat puitteet ulkoilulle tarjoaa Köykkyrin virkistysalue. Täällä voit harrastaa esimerkiksi lenkkeilyä, maastojuoksua tai vaikkapa frisbeegolfia. Talvisin tietenkin hiihdetään valaistuilla hiihtoladuilla.

Edullista ja helppoa asumista uudessa kodissa

Omalle tontille rakentuvassa Asunto Oy Kempeleen Konduktöörissä on 32 asuntoa, muutama yksiö, useampi vaihtoehto kaksioita, monen kokoisia kolmioita ja yksi neljän huoneen koti, sekä yksi liiketila. Oma tontti mahdollistaa edulliset asumiskustannukset. Talo on kytketty kaukolämpöverkkoon ja asunnoissa on lämmityksenä vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa. Kaikki parvekkeet on lasitettu, joten nautit myös sen tuomasta tilasta.

Jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa tai voit soittaa suoraa myyntiimme.

Pähkinänkuoressa:

 • 32 uutta Lapti-kotia, 1h+4h 30-103,5 m2
 • Yksi liiketila 69,5 m2
 • Taloyhtiö rakennetaan omalle tontille
 • Erinomainen sijainti palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä
 • Asunnoissa laadukkaat on laadukkaan Puustellin keittiöt ja Electroluxin kodinkoneet
 • Koteihin mahdollista valita arkea helpottavia elementtejä (madallettu keittiötaso, turvakahvoja ym.)
 • Pääovessa sähköinen oven avaus helpottaa arkea
 • Alueella kattavat ja ympärivuotiset virkistys- ja liikuntamahdollisuudet
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, niin voit vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja jopa huoneistopohjaan
 • Kaikilla autopaikoilla sähkö- ja hybridiauton latausvalmius!
 • Arvioitu valmistuminen kesällä 2025.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi ja Etelä-Suomi
050 411 9082

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden