Asunto Oy Kempeleen Konduktööri

Asemantie 2 B, 90440, Kempele

Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Viitteellinen kuva koheesta. Juna-asemalle kävelet muutamassa minuutissa.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa lisää uusia kerrostalokoteja Kempeleen palveluiden äärelle

Asunto Oy Kempeleen Konduktööri rakennetaan loistavalle paikalle hyvien liikenneyhteyksien äärelle ja aivan palveluiden välittömään läheisyyteen.

Kuljitpa lähelle tai kauas yhteydet Kempeleen Konduktööristä pelaa. Pyöräbaana, juna-asema ja bussipysäkit ovat aivan kotisi lähellä ja omalla autollakin kulkeminen on sujuvaa. Arki on helppoa, kun kaikki on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat.

Ruokakauppaan on vain reilun parin sadan metrin kävelymatka ja samassa rakennuksessa on myös apteekki, pitseria ja optikko. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat vieressä ja Zeppeliinin monipuoliset palvelut ovat alle 10 minuutin matkan päässä.

Kempele tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tekemiseen ja liikkumiseen vuoden jokaisena päivänä. Alueella on esimerkiksi liikunta- ja tapahtumakeskus Kempelehalli, Sarkkirannan urheilukeskus, virkistysuimala Zimmari ja vapaa-ajankeskus Zemppi. Upeat puitteet ulkoilulle tarjoaa Köykkyrin virkistysalue. Täällä voit harrastaa esimerkiksi lenkkeilyä, maastojuoksua tai vaikkapa frisbeegolfia. Talvisin tietenkin hiihdetään valaistuilla hiihtoladuilla.

Uudessa kodissa elämä on helppoa ja huoletonta

Omalle tontille rakentuvassa As Oy Kempeleen Konduktöörissä on 33 asuntoa, yksiöitä, monen kokoisia kaksioita ja kolmioita sekä yksi neljän huoneen koti. Alakerrassa on lisäksi yksi liiketila.  Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Pähkinänkuoressa:

  • 32 uutta Lapti-kotia, yksiöistä neljän huoneen asuntoihin 30-103,5 m2 ja yksi liiketila
  • Erinomainen sijainti palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
  • Alueella kattavat ja ympärivuotiset virkistys- ja liikuntamahdollisuudet.
  • Kaikki autopaikat soveltuvat myös sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.
  • Taloyhtiö rakentuu omalle tontille.
  • Asunnoissa laadukkaat kodinkoneet ja kotimaiset keittiöt
  • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta veloituksetta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
Lomalla

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste