Parempaa arkea avaimet käteen -palveluna

Päiväkodit, koulut ja palveluasunnot vaivattomasti avaimet käteen vuokra- tai omistusmallilla.

Parempaa arkea niin sinulle kuin asiakkaillesikin

Lapti tarjoaa laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut erilaisiin palvelutilatarpeisiin. Rakennamme päiväkodit, palvelukodit ja koulut kiinteään hintaan avaimet käteen -palveluna. Yksittäisten tilojen lisäksi toteutamme myös kokonaisia palvelukortteleita, jotka yhdistävät eri palvelutiloja. Katso uusimmat referenssit.

Ymmärrämme erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet ja mietimme niihin parhaat ratkaisut yhdessä sinun kanssasi. Sen jälkeen hoidamme kaiken tarvittavan mahdollisesta tontin hankinnasta aina avainten luovutukseen asti. Lue lisää avaimet käteen -palvelustamme.

Tarvitsetko yksittäistä palvelutilaa vai kokonaista palvelukorttelia? Kerro meille tarpeesi ottamalla yhteyttä tai jättämällä viesti täällä. Voit myös tutustua aiheeseen lukemalla uutisia, artikkeleita ja asiakaskokemuksia Näkökulmia-osiossa.

Tontin myynti mielessä?

Etsimme sopivia tontteja erilaisille palvelutiloille päiväkodeista kouluihin ja hoivakodeista terveyskeskuksiin. Jos sinulla on tyhjä tontti vailla käyttöä, tarjoa sitä meille. Mikäli se täyttää tarpeemme, maksamme siitä kilpailukykyisen hinnan.


Näkökulmia palvelutila-
rakentamiseen

Asiakkaiden kokemuksia, asiantuntijoiden ajatuksia sekä ajankohtaisia uutisia. Katso lisää kiinnostavia näkökulmia täältä.

Laptin rakentama Pohjola Sairaala: ”Suomen ennätys”

Asiakaskokemus 16.10.2019

Kari Kangasmaan mukaan aikataulut pitivät hyvin alusta loppuun. Ensimmäisestä rakennuslupakontaktista meni aikaa rakennuksen käyttöönottoon vain 15 kuukautta.

Lue lisää

Hybridit – pointit

Blogi 16.10.2019

Hybridirakentaminen yhdistää eri asumismuodot ja tukee elinkaariasumista.

Lue lisää

Ikäihmisten palveluista on mahdollista säästää leikkaamatta

Blogi 11.10.2019

"Itse haluaisin paremminkin herättää ajatuksia, kuin opettaa ketään tämän aiheen tiimoilta", kirjoittaa asiakkuuspäällikkö Sami Selanderin blogissaan.

Lue lisää

Uusi opetussuunnitelma innostaa opettajat ja oppilaat

Blogi 04.09.2019

Vanhat koulutilat käyvät kuitenkin haasteellisiksi, kun koulutilojen täytyisi tukea yhteisopettajuutta ja yhdessä oppimista.

Lue lisää

Attendo Sammalpolku – Luottamus on yhteistyön perusta

Asiakaskokemus 12.06.2019

Lapti on rakentanut Attendolle lukuisia hoivakoteja ja palvelutiloja. Attendon kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Terho kertoo miksi.

Lue lisää

Avaimet käteen-malli istuu myös päivä- ja hoivakotirakentamiseen

Blogi 14.05.2019

Päivä- ja hoivakotirakentamisen asiakkuuspäällikkö Sami Selander kertoo Laptin mallista rakentaa palvelutiloja.

Lue lisää