Asunto Oy Helsingin Aamuaurinko

Kolsarintie, 00390, Helsinki

1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Suunnitteilla uusia Lapti-koteja monipuoliseen Konalaan

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja Kolsarintien ja Kolsarinkujan risteyksessä sijaitsevalle tontille. Koteja tulee tilavista yksiöistä suurempiin neljän huoneen perheasuntoihin. Kotien koot vaihtelevat 1h+kt ja 4h+kt+s välillä. Asunto Oy Helsingin Aamuaurinko on omalle tontille rakentuva RS-kohde.

Konala tarjoaa paljon aktiviteetteja liikunnan ja ulkoilun ystävälle. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Konalan liikuntapuisto, jossa voit pelata mm. koripalloa, jalkapalloa, lentopalloa ja pingistä. Puistosta löytyy myös ulkokuntoilupiste.

Alueella on koulu ja päiväkoteja. Kauppakeskus Ristikosta löydät kattavat ja monipuoliset palvelut. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan tontin vieressä. Kannelmäen juna-asemalle on vajaa kaksi kilometriä matkaa. Autolla hurautat näppärästi paikasta toiseen Vihdintien ja Kehä I:sen kautta.

Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Se näkyy esimerkiksi valoisuutena, järkevänä pohjaratkaisuna ja hyvänä varusteluna. 

Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin.

Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste