Lapti hankekehittäjänä – ideasta valmiiksi kiinteistöksi

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla, toimitilarakentamiseen sekä uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen kasvukeskuksissa.  Täydennysrakentamishankkeissa teemme vahvasti yhteistyötä asuntoyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa.

Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

Kokonaisvaltaista hankekehityspalvelua asiakkaan eduksi

Laptilta saat kattavan kokonaispalvelun, johon sisältyy kaikki hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittavat asiantuntijapalvelut ja yhteistyökumppanit aina maankäyttö- ja arkkitehtisuunnittelusta hankkeen rahoittamiseen ja myyntiin kiinteistösijoittajalle tai tilojen vuokraukseen.

Kuopion Asemanseutu kehittyy

Kuopion Portti on tulevaisuuden urbaani kaupunkikeskus - se on modernia toimisto- ja liiketilaa, virkistys- ja terveyspalveluita sekä viihtyisiä asuntoja.

Lue lisää

Yhdistellen Espoossa

Suurpellon palvelukeskuksessa yhdistyvät vuokra- ja hoiva-asuminen samaan kiinteistöön tarjoten viihtyisän yhteisen pihapiirin eri sukupolville.

Lue lisää

Purkavaa lisärakentamista Tikkurilassa

Uutta elämää Tikkuraitin varrelle. Huonokuntoinen, 1960-luvulla rakennettu, asuin- ja liikerakennus puretaan ja tilalle rakennetaan 200 uutta asuntoa sekä liiketiloja

Lue lisää

Vanhaa saneeraten Kuopiossa

Kun vanha suojelukohde halutaan uudistaa ja modernisoida, ei tehtävä välttämättä ole helppo. Laptin laaja kokemus hankekehityksestä antoi kuitenkin uuden elämän Ukkokodille Kuopiossa.

Lue lisää

Ota yhteyttä, tehdään yhdessä kiinteistöstäsi tuottava:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sami Alanen

Aluejohtaja
Etelä-Suomi
0400 250 474

 

Joni Heikkola

Hankekehityspäällikkö
Asuntorakentaminen
Etelä-Suomi
040 358 1256

Martina Jerima

Hankekehityspäällikkö
Asuntorakentaminen
Etelä-Suomi
050 574 9369

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244

Samuli Heino

Aluejohtaja
Keski-Suomi
050 388 8507

Kari Mäkelä

Aluejohtaja
Lounais-Suomi
040 580 8236

Manu Lainio

Hankekehityspäällikkö
Pirkanmaa
050 339 0363

Matti Tarkiainen

Hankekehityspäällikkö
Pohjois-Suomi
040 532 5678

Tuomas Lindfors

Johtaja, hankekehitys ja myynti
Palvelu- ja toimitilarakentaminen
040 590 3917