Tutustu rakentamiimme Lapti-koteihin

Uudet ja tulevat Lapti-kodit löydät asuntohaun kautta

Ympäristöystävällistä asumista Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni

Asunto Oy Käpylän Onni on Laptin ensimmäinen Laptin Ekokoti-konseptin mukaisesti rakennettu asuntoyhtiö. Käpylän Onnissa on huomioitu ympäristöystävälliset ratkaisut jo rakennusvaiheessa. Taloyhtiössä on 37 Lapti-kotia yksiöistä kaksikerroksisiin townhouse-asuntoihin. Taloyhtiö rakennettiin puretun pankkirakennuksen tilalle. Talon arkkitehtuuri on saanut paljon kiitosta sulautumisestaan hyvin rakennettuun ympäristöön.

Kuopion Portti

Kuopion pohjoisen sisäänajoväylän varteen noussut Kuopion Portti on Kuopion uusin maamerkki. Korttelissa sijaitsee 222 asuntoa ja useita satoja työpaikkoja. Kuopion Portissa sijaitsee matkakeskus ja siitä on tunneliyhteys Kuopion rautatieasemalle. Kuopion Portti -hanke on Laptin omakehitteinen rakennushanke. Rakennusaika 2017-2022.

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu sijaitsee Kastellin monitoimitalo, jossa toimii mm. päiväkoti, peruskoulu, lukio sekä nuorisotilat. Asuntoyhtiöön valmistui 79 asuntoa.

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi rakennettiin rauhalliselle alueelle joen läheisyyteen muutaman minuutin kävelymatkan päähän Rovaniemen keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 33 asuntoa.

Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio

Asunto Oy Särkiniemen Haltija sijoittuu vehreään ja viihtyisään ympäristöön hyvien liikenneyhteyksien päähän Kuopion keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 51 asuntoa.

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere sijaitsee Makkarajärvenkadulla Hervannan eteläpuolella. Asuntoyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Hakametsän itäpuolella sijaitsevan Huikkaanaukion läheisyydessä. Taloyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä on toinen Kuopion uuteen maamerkkiin Kuopion Porttiin rakennettu asuintorni. Tammikuussa 2021 luovutettuun Aseman Väylään rakennettiin yhteensä 79 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni on ensimmäinen Kuopion Portin maamerkkiin valmistuneista asuintorneista. Vuonna 2020 luovutettuun16-kerroksiseen Kuopion Aseman Torniin valmistui yhteensä 53 asuntoa.

Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas

Joulukuussa 2021 valmistui Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas erinomaiselle paikalle Leppävaaran palvelujen viereen. Asuntoyhtiössä on 53 asuntoa.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Asunto Oy Vantaan Valotar, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Valotar sijaitsee täydennysrakentuvalla Vantaan Lipstikan alueella aivan tulevan Elmon urheilupuiston vieressä. Taloyhtiössä on yhteensä 60 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.

Asunto Oy Kempeleen Linna, Kempele

Asunto Oy Kempeleen Linna sijaitsee keskustan erinomaisten palvelujen äärelle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin päiväkoti ja palvelutalo kuin kauppa ja terveyskeskuskin. Taloyhtiössä on yhteensä 37 asuntoa.

Asunto Oy Pikkulahden Ranta, Raahe

Asunto Oy Pikkulahden Ranta on rakennettu meren rantaan Vanhan Raahen kupeeseen, lähelle kaupungin keskustan palveluja. Taloyhtiössä on yhteensä 44 asuntoa.

Asunto Oy Kauniaisten Sointu, Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Sointu rakennettiin Kauniaisten keskustan tuntumaan vajaakäytöllä olleelle pysäköintialueelle. Kerrostalossa on 20 asuntoa. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Helsinki

Oulunkylään Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 20 asuntoa. Rakennuspaikalta purettiin naapuriyhtiön omistuksessa ollut huonokuntoinen siipirakennus. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Munkkivuoren Mäntykallio, Helsinki

Munkkivuoreen Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 12 asuntoa. Rakennuspaikkana on naapuritaloyhtiön hukkakäytöllä ollut tontin osa, josta lohkottiin tontti uudelle taloyhtiölle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.