Toimitilojen referenssit

Katso muita referenssikohteitamme

Vuolle Opisto, Oulu

Vuolle Setlementin kaksikerroksisessa toimitilarakennuksessa on monipuolisia kokous-, opetus-, harraste- ja yhteisöllisiä tiloja noin 240 henkilölle. Lapti vastasi hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Meltexille uudet myymälä-, varasto- ja tuotantotilat Kempeleeseen

Lapti rakensi kotimaiselle putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltexille Zatelliitin alueella 3-kerroksisen toimitilan, jossa on myymälätilan lisäksi tuotanto- ja varastotiloja. Rakennuksen koko on 3200 m2. Rakentaminen käynnistyi kesällä 2021 ja uudet tilat luovutettiin käyttäjälle keväällä 2022.

Myymälätilat Rustalle Savonlinnaan

Lapti rakensi ruotsalaiselle tavarataloketju Rustalle noin 2400 m2:n laajuisen myymälän Savonlinnan itäpuolella sijaitsevalle Nojamaan alueelle. Rakennettu myymälä on Laptin kehittämä hanke. Kuva: Tuomo Ikonen, Rakennusliike Lapti Oy

Kuopion Portti

Kuopion pohjoisen sisäänajoväylän varteen noussut Kuopion Portti on Kuopion uusin maamerkki. Korttelissa sijaitsee 222 asuntoa ja useita satoja työpaikkoja. Kuopion Portissa sijaitsee matkakeskus ja siitä on tunneliyhteys Kuopion rautatieasemalle. Kuopion Portti -hanke on Laptin omakehitteinen rakennushanke. Rakennusaika 2017-2022.