Toimitilojen referenssit

Katso muita referenssikohteitamme

Vuolle Opisto, Oulu

Vuolle Setlementin kaksikerroksisessa toimitilarakennuksessa on monipuolisia kokous-, opetus-, harraste- ja yhteisöllisiä tiloja noin 240 henkilölle. Lapti vastasi hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Meltexille uudet myymälä-, varasto- ja tuotantotilat Kempeleeseen

Lapti rakensi kotimaiselle putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltexille Zatelliitin alueella 3-kerroksisen toimitilan, jossa on myymälätilan lisäksi tuotanto- ja varastotiloja. Rakennuksen koko on 3200 m2. Rakentaminen käynnistyi kesällä 2021 ja uudet tilat luovutettiin käyttäjälle keväällä 2022.

Toimistotalo Kiinteistö Oy Krouvintie 4, Oulu

Kiinteistö Oy Krouvintie 4 on käyttäjien tarpeiden mukaan räätälöity ja muuntojoustava toimistotalo. 4 400 neliöisen rakennuksen energialuokka on A: sen pääasiallisen lämmitysmuotona on maalämpö ja osa sähköntarpeesta tuotetaan aurinkopaneeleilla. Rakennus täyttää LEED Gold -ympäristösertifikaatin kriteerit. Lapti vastasi syksyllä 2023 valmistuneen toimistotalon suunnittelusta ja rakentamisesta sekä myi sen valmistumisen jälkeen LähiTapiolan kiinteistörahastolle.

Toimistotalo Kiinteistö Oy Oulun Voudintie 3

Kiinteistö Oy Oulun Voudintie 3 on käyttäjien tarpeiden mukaan räätälöity ja muuntojoustava toimistotalo. Toimistotalossa on noin 6 000 neliötä ja tiloissa on muuntojoustavien toimistojen lisäksi yhteiskäytössä olevia neuvotteluhuoneita sekä laadukkaat tilat lounasravintolalle. Autojen pysäköinti on toteutettu kaksikerroksiseen kansiparkkiin sekä pihapaikkoina. Lapti vastasi vuonna 2019 valmistuneen toimistotalon suunnittelusta ja rakentamisesta.

Liikuntakeskus Boost, Turku

Turkuun on avautunut yksi Pohjoismaiden monipuolisimmista urheilukeskuksista. Keskuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ensiluokkaisiin padelin peliolosuhteisiin mutta myös muuhun monipuoliseen liikunta- ja vapaa-ajan tarjontaan: Boostissa on 13 padelkenttää, noin 1 000 neliön kuntosali, kolme golfsimulaattoria ja neljä saunaa sekä koulutus- ja neuvottelutiloja sekä ravintola- ja myymäläpalveluita. Lisäksi keskuksessa on panostettu käyttökustannusten optimoituun hallintaan ja energiatehokkuuteen. Lapti vastasi liikuntakeskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta. Rakentaminen käynnistyi keväällä 2022, ja uusi keskus avautui kesällä 2023.

Myymälätilat Rustalle Savonlinnaan

Lapti rakensi ruotsalaiselle tavarataloketju Rustalle noin 2400 m2:n laajuisen myymälän Savonlinnan itäpuolella sijaitsevalle Nojamaan alueelle. Rakennettu myymälä on Laptin kehittämä hanke. Kuva: Tuomo Ikonen, Rakennusliike Lapti Oy

Kuopion Portti

Kuopion pohjoisen sisäänajoväylän varteen noussut Kuopion Portti on Kuopion uusin maamerkki. Korttelissa sijaitsee 222 asuntoa ja useita satoja työpaikkoja. Kuopion Portissa sijaitsee matkakeskus ja siitä on tunneliyhteys Kuopion rautatieasemalle. Kuopion Portti -hanke on Laptin omakehitteinen rakennushanke. Rakennusaika 2017-2022.