Tee asuntokaupat turvallisesti kotisohvalta

Meillä voit asioida myös etänä

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti, mutta voit tehdä asuntokaupat Laptin kanssa myös sähköisesti ajasta tai paikasta riippumatta – vaikka omalta kotisohvalta. Voit itse valita sinulle parhaiten sopivan asiointitavan jokaisessa asuntokaupan vaiheessa.

Asunnon ostajan digipolku

Alla esittelemme Laptin asunnon ostajan digipolun vaihe vaiheelta. Näin teet asuntokaupat kanssamme helposti ja turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

1. Tutustu

Tutustu Laptin asuntotarjontaan asuntohaun kautta. Asuntohausta voit valita haluamasi alueen ja kaupungin. Hakutuloksista voit rauhassa kotisohvallasi tutustua sinua kiinnostavaan asuntoyhtiöön ja asuntoihin.

2. Kysy lisätietoa

Esittelemme nettisivuillamme kattavasti myynnissä olevat asunnot. Löydät sivuiltamme asuntoa koskevan pohjakuvan, asemapiirroksen, ladattavan esitteen ja asunnon hintatiedot. Mikäli haluat kysyä lisätietoja asunnosta, taloyhtiöstä tai alueesta, saat meihin yhteyden sähköpostilla ja soittamalla asuntomyyjällemme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

3. Tee varaus

Tee varaus haluamastasi asunnosta suoraan nettisivuiltamme, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla myyjällemme. Asuntomyyjämme vahvistaa tekemäsi varauksen.

4. Solmi kaupat

Kaupanteossa myyjämme käy kanssasi läpi kauppakirjan liitteineen. Tämän voit hoitaa myös kotisohvaltasi yhdessä myyjämme kanssa neuvottelupuhelulla.

5. Valitse materiaalit

Välittömästi kaupanteon jälkeen saat tunnukset Lapti-asukaspalveluun, jossa pääset katsomaan ja halutessasi tekemään omat valintasi tulevan kotisi materiaaleista ja varusteista laajasta valikoimastamme. Saat halutessasi myös apua materiaalivalintoihin asukasmuutosvastaavaltamme Hänet tavoitat muun muassa puhelimella tai sähköpostilla.

6. Valmistaudu muuttoon

Noin 6-8 viikkoa ennen asuntoyhtiön valmistumista lähetämme sinulle muuttokirjeen sähköpostilla. Muuttokirjeessä kerromme asuntoyhtiön valmistumisesta ja muuta tärkeää tietoa muuttopäivän järjestelyihin, uuden kotisi hallintaan ja omistusoikeuden siirtoon liittyen.

7. Onnea uuteen kotiin

Uudesta kodistasi löydät Kodinkansion muistitikulla. Sieltä löydät kotiasi koskevat asiakirjat, kuten materiaalivalinnoista ja mahdollisista muutoksista kertovan huonekortin, koneiden ja laitteiden käyttöohjeet, pintamateriaalien hoito-ohjeet sekä tärkeät yhteystiedot.

Asuntomyyntimme palvelee sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082