Tutustu rakentamiimme Palvelutiloihin

Katso muita referenssikohteitamme

Hybridi-palvelutalo Ulvila

Vuonna 2020 valmistui hybridi-palvelutalo Renforsintielle Ulvilaan. Palvelutalossa on 49 asuinhuoneistoa. Kaikissa huoneissa ja asunnoissa on oma wc/suihkutila. Lisäksi palveluasumisen asunnoissa on oma avokeittiö. Ensimmäisen ja toisen kerroksen ryhmäkodeissa on viihtyisät ja tilavat ruokailutilat sekä yhteiset tilat asiakkaiden käyttöön.

Hybridipalvelutalo yhdistää asumisen ja terveydenhoidon Hankasalmella

Vuonna 2021 valmistui Keski-Suomeen Hankasalmelle palvelutalo, joka tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautiseen hoivaa sekä palveluasuntoja. Palvelukodissa on yhteensä 50 asuntoa. Samaan pihapiiriin Lapti rakensi myös Hankasalmen terveysaseman.

Kiinteistö Oy Kiilakivi, Oulu

Lapti rakensi projektijohtourakkana Kiinteistö Oy Kiilakiven Oulussa. Pääosa tiloista on Pohjola Sairaalan käytössä.

Katuman uusi päiväkoti Hämeenlinnassa

Katuman uusi päiväkotirakennus on 3-ryhmäinen päiväkoti, jossa on hoitopaikkoja 68 lapselle. Rakennus sisältää ryhmähuoneita, lepohuoneita, toimintatiloja, jakelukeittiön sekä muita aputiloja. Piharakennuksena on lämmittämätön varasto. Jätehuoltoa varten on jätekatos. Hanke toteutettiin KVR-urakkana.

KV-palvelutalo Tuulikannel, Helsinki

Vuonna 2022 valmistui palvelutalo ympärivuorokautista tukea ja hoitoa tarvitseville kehitysvammaisille ja/tai autismikirjon henkilöille Helsingin Malminkartanoon. Kuudessa 5-hengen ryhmäkodissa on viihtyisät ja tilavat ruokailutilat sekä yhteiset tilat asiakkaiden käyttöön.

Hoivakoti Villa Koivula, Alajärvi

Ikäihmisten hoivakoti Villa Koivula valmistui etuajassa ja nollavirheluovutuksena Alajärvelle. Kaksikerroksisessa hoivakodissa on asukaspaikkoja yhteensä 46, joista 24 huonetta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja loput yhteisölliseen asumiseen. Lisäksi kodista löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, saunaosastot sekä henkilökunnan tiloja. Kooltaan hoivakoti on reilu 2 700 m². Lapti vastasi asumisyksikön suunnittelusta ja rakentamisesta.

Asumispalveluyksikkö Honkahovi, Liperi

Ikäihmisten asumispalveluyksikkö Honkahovi valmistui etuajassa ja nollavirheluovutuksena vajaan vuoden kestäneiden rakennustöiden jälkeen Liperiin. Yksikerroksisen asumisyksikön sisätiloissa on kahdessa asuinsiivessä yhteensä 30 asuinhuonetta, oleskelu- ja yhteistilat, saunaosasto sekä apu- ja huoltotilat. Kooltaan yksikkö on noin 1 700 m². Rakennuksen pääasiallisena rakennusmateriaali on puuta. Lapti vastasi asumisyksikön suunnittelusta ja rakentamisesta.

Kaurialan koulu, Hämeenlinna

Lokakuussa 2022 valmistuneessa Kaurialan koulussa on monikäyttöiset, muunneltavat ja skaalautuvat tilat 450 yläkoulun oppilaalle. Rakennuksen keskellä on kaksikerroksinen sydäntila, jossa sijaitsee ruokailutila sekä oppiportaat ja näyttämö. Piha-alueen toiminnot ovat oppilaiden toiveiden mukaan suunniteltu ja kannustavat oppilaita ja lähialueen asukkaita liikkumaan. Koulu on A-energiatehokkuusluokkaa, ja sen katolta löytyvät aurinkopaneelit. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta.

Karstulan Soteku-keskus

Karstulan kunnan uusi Soteku-keskus tarjoaa Karstulan ja sen lähialueiden asukkaille kaikki kunnan sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelut. Näyttävän Soteku-keskuksen pääasiallisena ulkoseinämateriaalina on käytetty painumatonta lamellihirttä, joka näkyy ulkoseinissä myös keskuksen sisäpuolelta. Lapti vastasi keskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta KVR-urakkana. Soteku-keskus valmistui syyskuussa 2022.

Kuivasjärven päiväkoti, Oulu

Oulun kaupungin tilapalveluille rakennettiin uusi 5-ryhmäinen päiväkoti, jossa on tilat 96:lle lapselle. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella keskellä Kuivasjärven kaupunginosaa peruskoulun ala-asteen vieressä. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Emäkosken koulu, Nokia

Emäkosken koulu on kolmikerroksinen yläkoulu, jossa on tilat 550 oppilaalle. Koulun sydän on avara keskusaula ja luokkahuoneisiin nousevat opinportaat. Sisäliikuntasali ja monipuolinen piha-alue kannustavat viihtymiseen ja liikkumiseen koulupäivän aikana ja vapaa-ajalla. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Emäkosken koulu valmistui joulukuussa 2021 ja piha-alue kesällä 2022.

Myllyhaan alakoulu, Nokia

Lapti rakensi Nokian kaupungille kaksikerroksisen koulurakennuksen, jossa on tilat 450 oppilaalle ja 40 henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 4858 bruttoneliötä. Rakennusaika 6/2020-7/2021.

Pajarinrannan hirsipäiväkoti, Kemi

Kemiin valmistui vuonna 2021 12-ryhmäinen hirsipäiväkoti. Yksikerroksiseen hirsirakenteiseen päiväkot iin rakennettiin tilat 198 lapselle ja 44 päiväkodissa vakituisesti työskentelevälle henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 2044 m2. Rakennusaika 8/2020–9/2021.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Päiväkoti Laivurinkatu, Nokia

4-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.