Asunto A2, Asunto Oy Helsingin Kallion Kaarle

Franzeninkatu 26, 00530, Helsinki

Taloyhtiön saunatilat sijaitsevat rakennuksen ullakkokerroksessa. Rakennuksen ullakkokerroksessa on myös kerhohuone ja viherhuone. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiön saunatilat.
Huoneistotyyppi
2h+kt
Pinta-ala
39.5m2
Myyntihinta
35 180 €
Velaton hinta
239 686 €

Asunto on heti vapaa ja muuttovalmis.

Tässä tyylikkäässä kahden huoneen kodissa on tilaa ja valoa. Eteisestä aukeaa kulku kodin keittiöön ja olohuoneeseen. L-mallisessa keittiössä on astianpesukone ja hyvin laskutilaa. Ruoanlaitto on sujuvaa, kun keittiössä on tilaa toimia.

Olohuoneessa on tilaa ruokailuryhmälle ja sohvalle. Olohuoneesta aukeaa näkymä taloyhtiön sisäpihalle ja kodin omalle terassille. Kotiin tuo ripauksen luksusta se, että sekä olo- että makuuhuoneessa on pariovelliset ranskalaiset parvekkeet.

Makuuhuoneessa on säilytystilaa hylly- ja tankokaapeissa, lisäksi makuuhuoneessa on kodin siivous- tai pyykkikaappi. Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja tilaa esimerkiksi hyllykölle, johon saa säilytystilaa.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi2h+kt
Asuinpinta-ala39.5 m2
Kerros/kerroksia2/8
Arvioitu valmistusaika 1/2023
Myyntihinta35 180 EUR
Velkaosuus204 506 EUR
Velaton hinta239 686 EUR
Tontin lunastushinta110 993 EUR
Hoitovastike161,95 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan903,89 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen1 648,27 EUR/kk
Tontin vuokravastike361,43 EUR/kk
Vesimaksu21.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaEi
Keittiön varusteetPuustellin keittiö. Musta kiiltävä kivitaso. Purewhite, kiiltävä valkoinen välitilalasi. . 1-altainen Blanco allas, väri anthrazit. AEG-kodinkoneet, Induktiokeittiötaso, erillisuuni, kalustepeitteinen astianpesukone, integroitumikro.
Kylpyhuoneen varusteetEurope Black lattialaatta, koko 10×10. Pukkilan Himmeä valkoinen kalibroitu seinälaatta Ice White Tehosteseinä: Landstone Antracite seinälaatta. Ido 60 cm allaskaluste (valkoinen) ja peilikaappi. Kääntyvä suora suihkuseinä. Ido Glow 64 WC-istuin. Sadesuihku.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Kallion Kaarle
Katuosoite Franzeninkatu 26, 00530, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä43
AutopaikatAutohallissa osakkeinan myytäviä autopaikkoja 13 kpl, näistä neljässä on sähköauton latausmahdollisuus sekä kolme moottoripyöräpaikkaa. Yhtiölle jää yksi sähköauton latauspiseellä varustettu autopaikka yhteiskäyttöautolle.
Arvioitu valmistusaika 1/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palvelutarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot, saunaosato ja kerhotila.
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Tietoa vuokratontistaYhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tontin omistaa FIM Vuokratontti Ky, jonka kanssa yhtiö on allekirjoittanut Asuntoalueen maanvuokrasopimuksen ja Esisopimuksen kiinteistön määräosien kaupasta. Asuinhuoneiston ostajalla on mahdollisuus maksaa huoneistokohtainen tontin lunastusosuus taloyhtiölle kokonaan tai puoliksi valmistumisen yhteydessä, kuuden kuukauden kuluttua valmistumisesta tai kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Yhtiö lunastaa vastaavan määräosan tontista ja kokonaan maksanut osakas vapautuu tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Huoneistokohtainen lunastushinta määräytyy tontin vuokrasopimuksen ja yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Lunastushintaan lisätään taloyhtiölle lunastuksesta aiheutuva varainsiirtovero 4% sekä joitain pienempiä kuluja, kuten lainhuuto- ja kirjaamiskustannukset sekä kaupanvahvistajan palkkio. Mikäli tontinosuutta ei lunasteta, maksetaan kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Tontinvuokra ja tonttiosuuden lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Tonttiosuuden lunastushinta tarkistetaan vuosittain ennen tontin määräosan kauppoja. Tarkistusindeksi on tarkastusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Tontinvuokra tarkistetaan 1.1.2021 alkaen kalenterivuosittain. Tarkistusindeksinä on kulloinkin viimeinen julkaistu pisteluku.
Maan vuokraaja FIM Vuokratontti Ky c/o FIM Pääomarahastot Oy ja FIM Kiinteistö Oy
Tontin vuokra aika päättyy 28.01.2070
Palvelut Alepa Helsinginkatu n. 240 m, Lidl Kallio n. 500 m, S-Market Vallila n. 600 m, Töölön terveysasema n. 2,3 km, Helsingin Urheilutalo n. 350 m, Brahenkenttä n. 250 m, Merihaan pallohalli n. 850 m, Koulut: Kallion ala-asteen koulu n. 300 m, Helsingin kuvataidelukio n. 500 m, Aleksis Kiven peruskoulu n. 700 m, Alppiharjun koulu n. 700 m, Alppilan lukio n. 1,3 km, Päiväkoti Tapio n. 290 m, Päiväkoti Taikavuori n. 350 m
Yhteydet Sörnäisten metroasema n. 700 m, Hakaniemen metroasema n. 750 m, Raitiovaunupysäkki n. 10 m, Bussipysäkki n. 100 m

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Jos Kallion Kaarlen myytävät asunnot kiinnostavat, ota yhteyttä myyjiimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden