Tietoa kampanjasta

Tunnistamme, että monet urheiluseurat sekä urheilevien lasten ja nuorten huoltajat painivat kohonneiden harrastuskustannusten kanssa.

Me laptilaiset haluamme olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua taloudellisella tuella. Kun kuka tahansa Laptilta 30.10.2024 mennessä asunnon ostanut antaa myyjällemme seuran tai joukkueen oman kampanjakoodin, Lapti maksaa seuralle 1000 €.

Oletko ostamassa asuntoa?
Kun olet löytänyt unelmiesi Lapti-kodin, ilmoita kaupanteon yhteydessä urheiluseuran tai -joukkueen yksilöllinen kampanjakoodi asuntomyyjällemme. Koodi tulee ilmoittaa myyjällemme ennen kauppakirjan allekirjoitusta. Kaupanteon jälkeen lahjoitamme 1 000 € haluamallesi seuralle/joukkueelle. Urheiluseuran tulee olla rekisteröitynyt mukaan kampanjaan kampanjakoodin saamiseksi.

Kuinka kerätä mahdollisimman monta 1 000 euron lahjoitusta urheiluseurallenne?

1. Rekisteröi seurasi mukaan Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva rekisteröitymislomake.

2. Saat paluuviestinä seura- tai joukkuekohtaisen kampanjakoodin ja valmiin ohjeen sekä lisämateriaalia oman kampanjakoodin käyttöön ja levitykseen. Vinkkaa asunnon ostajalle kampanjakoodinne. Mitä laajemmalle kampanjakoodinne leviää, sitä paremmat mahdollisuudet on, että asunnonostaja ohjaa tuen teidän seurallenne/joukkueellenne.

3. Jaa kampanjakoodia mahdollisimman laajalle saadaksesi vinkattua asunnon ostajille kampanjakoodistanne. Hyviä keinoja levittää koodia on jakaa sitä somen kautta ja viestinä seuran jäsenille ja vanhemmille. Lapti ei rajoita koodin levittämistä vain seuran jäseniin tai vanhempiin, vaan koodia kannattaa pyrkiä levittämään eteenpäin myös heidän tuttavilleen sähköpostilla ja somen kautta. Saat kampanjakoodin levitykseen ohjeet ja valmista materiaalia rekisteröityäsi seuranne/joukkueenne.

4. Aina kun Laptilta asunnon ostava henkilö (1.5.-30.10.2024 välillä tehdyt kaupat) antaa myyjällemme kampanjakoodinne, olemme yhteydessä seuraanne/joukkueeseenne ja voitte laskuttaa meiltä 1000 €. Asunnon ostajan tulee ilmoittaa kampanjakoodi asuntomyyjällemme ennen kauppakirjan allekirjoitusta. Laskutus tulee tapahtua 31.12.2024 mennessä.

Tarkemmat ehdot

Rakennusliike Lapti Oy maksaa 1 000 € per ostettu asunto lapsi- ja nuorisourheiluun jokaisesta asuntokaupasta, jossa asiakas kertoo asunnon ostohetkellä Laptille urheiluseuran/joukkueen kampanjakoodin. Näin asiakas nimeää lasten tai nuorten seuran/joukkueen, jolle summa kohdistetaan. Etu kirjataan kauppakirjaan. Lapti ilmoittaa edunsaajan yhteyshenkilölle edun saamisesta ja antaa laskutusluvan.

Kampanja-aika: 1.5.-30.10.2024 aikana tehdyt kaupat.

Seuran tai joukkueen tulee laskuttaa summa 31.12.2024 mennessä.

Tuki on käytettävä lasten tai nuorison urheiluseuran/joukkueen hyväksi lyhentämättömänä. Ei mainospaikkavelvoitetta. Etua ei voi kohdistaa yksittäiselle henkilölle, eikä tuella saa hyvittää yksittäisen henkilön seura-/joukkuemaksuja.

Rekisteröi seurasi mukaan Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjaan

Mikäli kampanjaan liittyen tulee mieleen mitä tahansa kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen markkinointi@lapti.fi

Rakennusliike Lapti on yksi Suomen suurimmista kerros- ja rivitaloasuntoja myyvistä rakennusliikkeistä. Lapti rakentaa asuntoja Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja PK-seudulla.