Asunto D43, Asunto Oy Jyväskylän Ilmari

Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä

Asukkaiden käytössä on kaksi yhteiskäyttöautoa: edullinen ja ympäristöystävällinen lataushybridi mallinen yhteiskäyttöauto sekä täyssähköinen kaupunkiauto.
Huoneistotyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
80m2
Myyntihinta
98 500 €
Velaton hinta
328 000 €

Tervetuloa asuntoon D43. Ole kuin kotonasi.

Upea ja persoonallinen kolmen huoneen koti. Eteisessä on kätevä peililiukuovikaapisto ja käynti kodin erilliseen wc-tilaan. Eteisen käytävän päädystä aukeaa kodin tilava olohuone, joka yhdistyy keittiön kanssa yhtenäiseksi tilaksi. Keittiö on sijoitettu kahdelle seinustalle. Toisella seinustalla on kalustepeitteinen astianpesukone, reilun kokoinen allas ja tasoon upotettava induktioliesi. Yläkaappien tilalle on asennettu modernit avohyllyt. Vastapäisellä seinustalla on kaapistojen lisäksi integroitu mikroaaltouuni, ergonomisesti korkeammalle sijoitettu kalusteuuni sekä täyskorkeat kalustepeitteiset jääkaappi ja pakastinkaappi.

Olohuoneessa on reilusti tilaa isommallekin ruokailu- ja sohvaryhmälle. Olohuoneen päädystä kuljetaan lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa näkymä taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle.

Kodin makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot, joissa on hyvin säilytystilaa. Isommassa makuuhuoneessa on liukuovikaapistot, jotka antavat lisätilaa muutenkin tilavaan huoneeseen. Tästä makuuhuoneesta löytyy myös ranskalainen parveke. Pienemmässä makuuhuoneessa on upea lasiseinä, joka mahdollistaa tilan käyttämisen myös muuna tilana -vaikkapa kirjastona. Lasiseinä antaa myös koko huoneistolle elegantin säväyksen.

Kodin kylpyhuone- ja saunatiloihin kuljetaan tilan läpi, jossa liukuovikaapisto kätkee sisäänsä pyykki- siivous- ja hyllykaapin. Kylpyhuoneessa on mm. varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Tilavan saunan löylyt saadaan modernista pilarikiukaasta.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi3h+kt+s
Asuinpinta-ala80 m2
Kerros/kerroksia6/6
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Myyntihinta98 500 EUR
Velkaosuus229 500 EUR
Velaton hinta328 000 EUR
Hoitovastike556,00 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan780,30 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen1 606,50 EUR/kk
Muut kustannuksetHoitovastikearvio sisältää tonttivuokran. Rahoitusvastikearvio on laskettu 4,05 % korkoarvion mukaan. Laina-aika on 25-vuotta, josta rakennusaika ja kaksi yhtiön valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennyksen alettua rahoitusvastike on arviolta 1606,50 EUR/kk .
Vesimaksu30.00 EUR/kk. tasataan kulutuksen mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetKalusteovissa, työtasoissa ja kalusteiden välitilamateriaaleissa on useita eri vaihtoehtoja valittavana. Lisänä myös modernit avohyllyt. Induktioliesitaso ja ergonomisesti korkeammalle sijoitettu kalusteuuni.Kalustepeitteiset astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Integroitu mikroaaltouuni. Lattiapäällysteenä laminaattilattia.
Kylpyhuoneen varusteetKylpyhuoneen läheisyydessä on liukuovikaapisto, jonka sisällöstä löytyvät pyykki- siivous- ja hyllykaapit. Kylpyhuone on laatoitettu. Seinä- ja lattialaatoissa on eri värivaihtoehtoja valittavana. Pesualtaan yläpuolelle asennetaan peilikaappi ja alapuolelle allaskaappi. Kylpyhuoneessa on kirkaslasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneen katto on puupaneelia ja katossa on upotetut LED-valaisimet.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Ilmari
Katuosoite Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä50
AutopaikatTaloyhtiön asukkaiden käyttöön tulee 2 kpl yhteiskäyttöautoja.
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastotilat sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaAsunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18 vuokraama. Tontin vuokra-aika 50-vuotta alkaen 1.3.2021. Vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Vuokran osuus hoitovastikkeesta on 2,60 EUR/m2.
Maan vuokraaja Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18
Tontin vuokra aika päättyy 1.3.2071
Palvelut Keskustan palveluihin n. 200 m

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
050 577 1679

Johanna Tulla

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Keski-Suomi
040 537 2730

 
 

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste