Asunto D43, Asunto Oy Jyväskylän Ilmari

Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä

Asukkaiden käytössä on kaksi yhteiskäyttöautoa: edullinen ja ympäristöystävällinen lataushybridi mallinen yhteiskäyttöauto sekä täyssähköinen kaupunkiauto.
Huoneistotyyppi
3h+kt+s-
Pinta-ala
80m2
Myyntihinta
36 092 €
Velaton hinta
265 000 €

Tervetuloa asuntoon D43. Ole kuin kotonasi.

Upea ja persoonallinen kolmen huoneen koti. Eteisessä on kätevä peililiukuovikaapisto ja käynti kodin erilliseen wc-tilaan. Eteisen käytävän päädystä aukeaa kodin tilava olohuone, joka yhdistyy keittiön kanssa yhtenäiseksi tilaksi. Keittiö on sijoitettu kahdelle seinustalle. Toisella seinustalla on kalustepeitteinen astianpesukone, reilun kokoinen allas ja tasoon upotettava induktioliesi. Yläkaappien tilalle on asennettu modernit avohyllyt. Vastapäisellä seinustalla on kaapistojen lisäksi integroitu mikroaaltouuni, ergonomisesti korkeammalle sijoitettu kalusteuuni sekä täyskorkeat kalustepeitteiset jääkaappi ja pakastinkaappi.

Olohuoneessa on reilusti tilaa isommallekin ruokailu- ja sohvaryhmälle. Olohuoneen päädystä kuljetaan lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa näkymä taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle.

Kodin makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot, joissa on hyvin säilytystilaa. Isommassa makuuhuoneessa on liukuovikaapistot, jotka antavat lisätilaa muutenkin tilavaan huoneeseen. Tästä makuuhuoneesta löytyy myös ranskalainen parveke. Pienemmässä makuuhuoneessa on upea lasiseinä, joka mahdollistaa tilan käyttämisen myös muuna tilana -vaikkapa kirjastona. Lasiseinä antaa myös koko huoneistolle elegantin säväyksen.

Kodin kylpyhuone- ja saunatiloihin kuljetaan tilan läpi, jossa liukuovikaapisto kätkee sisäänsä pyykki- siivous- ja hyllykaapin. Kylpyhuoneessa on mm. varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Tilavan saunan löylyt saadaan modernista pilarikiukaasta.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi3h+kt+s-
Asuinpinta-ala80 m2
Kerros/kerroksia6/6
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Myyntihinta36 092 EUR
Velkaosuus228 908 EUR
Velaton hinta265 000 EUR
Hoitovastike556,00 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan780,30 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen1 606,50 EUR/kk
Muut kustannuksetHoitovastikearvio sisältää tonttivuokran. Taloyhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Taloyhtiölainan voi maksaa pois, jolloin pääomavastiketta ei makseta.
Vesimaksu30.00 EUR/kk. tasataan kulutuksen mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetModernit kalusteovet ja työtasot. Lisänä myös modernit avohyllyt. Induktioliesitaso ja ergonomisesti korkeammalle sijoitettu kalusteuuni. Kalustepeitteinen astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Integroitu mikroaaltouuni. Lattiapäällysteenä kestävä vinyyli.
Kylpyhuoneen varusteetKylpyhuoneen läheisyydessä on liukuovikaapisto, jonka sisällöstä löytyvät pyykki- siivous- ja hyllykaapit. Kylpyhuone on laatoitettu. Pesualtaan yläpuolelle asennetaan peilikaappi ja alapuolelle allaskaappi. Kylpyhuoneessa on kirkaslasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneen katto on puupaneelia ja katossa on upotetut LED-valaisimet.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Ilmari
Katuosoite Ilmarisenkatu 16, 40100, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä50
AutopaikatTaloyhtiön asukkaiden käyttöön tulee 2 kpl yhteiskäyttöautoja.
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Kellarikerroksessa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastotilat sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra-aika 50-vuotta alkaen 1.3.2021. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin ja vuokran tarkistus vuosittain 1.1. Vuokralaisella on mahdollisuus lunastaa tontti vuokra-ajan päätyttyä.
Maan vuokraaja Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18
Tontin vuokra aika päättyy 1.3.2071
Palvelut Keskustan palveluihin n. 200 m

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden