Asunto J25, Asunto Oy Kirkkonummen Klara

Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi

Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Viitteellinen kuva 105 m2 asunnosta. Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Kirkkonummen Klarassa nautit uuden kodin huolettomuudesta sekä pientaloasumisen parhaista puolista. Viitteellinen kuva kohteesta. Viihtyisä ja suojaisa leikkipiha. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa asunnoissa on oma sauna, terassi ja piha-alue. Tilaa riittää siis isommallekin perheelle. Viitteellinen kuva kohteesta. Asunto Oy Kirkkonummen Klara rakentuu omalle tontille Masalantien ja Ljusdalantien risteykseen. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö koostuu yksitasoisista rivitalokodeista, jotka ovat kooltaan 3-5h 65,0-98,5 m2; sekä kaksitasoisista viiden huoneen 105,0 m2; kokoisista paritaloista. Viitteellinen kuva kohteesta. Aivan tontin vieressä sijaitsevat Liinaharjan päiväkoti sekä Hommas Daghem. Lähistöllä sijaitsee Masalan Nuorisoteatteri, joka on vuonna 1981 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri. Masalan juna-asemalle kävelet alle kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustaan täältä hurauttaa reilussa puolessa tunnissa. S-Market Masala 500 metrin päässä. Masalan urheilupuistossa sijaitsevat yleisurheilukenttä, tekonurmikenttä, kaksi nurmikenttää sekä katukorisalue, skeittiparkki, rantalentopallokenttä ja panna-areena. Talvella yleisurheilukentän juoksuradalle jäädytetään luistelurata.
Huoneistotyyppi
5h+kt+s
Pinta-ala
105m2
Myyntihinta
126 780 €
Velaton hinta
421 780 €

Kotoisa viiden huoneen paritalon puolikas, jossa on kaksi kylpyhuonetta, sauna ja terassi. Sisäänkäynnin yhteydessä on ulkovarasto. Heti eteisessä on tilava kaapisto sekä käynti alakerran kylpyhuoneeseen, jossa on pyykkikaappi, varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Lisäksi kylpyhuoneen yhteydessä on sauna, jossa on moderni pyöreä kiuas.

Alakerrassa on kodin avara olohuoneen ja L-mallisen keittiön yhtenäinen tila. Keittiössä on astianpesukone, täysikorkea jääkaappi ja pakastin sekä reilusti työskentely tilaa. Olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin ruokailu- ja oleskeluryhmälle.

Yläkerrassa on kodin neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa on yhden hengen sängyn lisäksi tilaa vaikkapa työpöydälle tai lipastolle. Isoimmassa makuuhuoneessa on koko seinän kattava kaapisto sekä ranskalainen parveke. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi kodin pienempi kylpyhuone, jossa on vessa ja suihku.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi5h+kt+s
Asuinpinta-ala105 m2
Kerros/kerroksia1-2
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Myyntihinta126 780 EUR
Velkaosuus295 000 EUR
Velaton hinta421 780 EUR
Hoitovastike414,75 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan531,00 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen1 652,00 EUR/kk
Vesimaksu21.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
ParvekeEi
Oma saunaKyllä

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kirkkonummen Klara
Katuosoite Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiParitalo
Asuntojen määrä26
Autopaikat39 osakkeena myytävää autopaikkaa, joista 26 on katospaikkoja ja 13 pihapaikkoja. Kaksi autopaikkaa pihalla on mitoitettu liikuntaesteiselle. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja / ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
050 517 6288

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
040 771 0046

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste