Myyty

Asunto A40, Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio

Lohkaretie 21, 70700, Kuopio

Asunto A40 on Särkiniemen Haltijan viimeinen myynnissä oleva koti. Keittotilan varustelu sisältää mm. erillisen kalusteuunin ja keraamisen keittotason. Asunto on Laptin tyyliin huolella rakennettu ja hyvin varusteltu. Asunto on heti vapaa. 6. kerroksen kulmahuoneisto. Kompakti ja valoisa kolmio hyvällä sijainnilla. Kauniit, vaaleat materiaalit kylpyhuoneessa. Nauti oman saunan löylyistä. Saunan lauteet ja selkänojat ovat tervaleppää ja valaistus toteutettu LED-valoilla. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto pitää sisäilman miellyttävänä ympäri vuoden. Jokaisessa asunnossa on yksi PihlaPRO -antennilasi, joka parantaa matkapuhelimien kuuluvuutta ja datansiirtoa sisätiloissa Vesikiertoinen lattialämmitys on sekä mukavuus- että tyyliseikka: kun patterit eivät ole tiellä, asunnon sisustaminen helpottuu. Asunnossa on modernit, vaaleat pintamateriaalit. Lasitettu, huoneiston levyinen parveke tuo lisää oleskelutilaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Särkiniemen Haltija on 8-kerroksinen taloyhtiö. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Luonnonläheinen alue hyvien liikenneyhteyksien päässä Kuopion keskustasta. Kevyen liikenteen silta Kuopion keskustaan. Särkiniemen uimarannalle matkaa noin 500 metriä. Särkiniemen leikkipuisto lähistöllä. Särkiniemen koulu ja päiväkoti muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Poikkea luontoon lenkille. Meillä voit myös asioida etänä. Katso lisää osoitteesta lapti.fi/asioietana.
Huoneistotyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
62.5m2
Myyntihinta
69 300 €
Velaton hinta
231 800 €

Etsitkö kompaktia ja laadukasta kolmiota hyvällä sijainnilla? Tämä 6. kerroksen kulmahuoneisto tarjoaa kaiken tarvittavan.

Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan aina kun siltä tuntuu ja lasitettu koko huoneiston levyinen parveke tuo lisää oleskelutilaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Asunto on Laptin tyyliin huolella rakennettu ja hyvin varusteltu. Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto pitää sisäilman miellyttävänä ympäri vuoden. Vesikiertoinen lattialämmitys on puolestaan sekä mukavuus- että tyyliseikka: kun patterit eivät ole tiellä, asunnon sisustaminen helpottuu.

Keittotilan varustelu sisältää mm. erillisen kalusteuunin ja keraamisen keittotason. Eteisessä ja kylpyhuoneessa on kattoon upotetut valaisimet. Saunan lauteet ja selkänojat ovat tervaleppää ja valaistus toteutettu LED-valoilla.

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn tästä linkistä.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi3h+kt+s
Asuinpinta-ala62.5 m2
Kerros/kerroksia6/8
Arvioitu valmistusaika 10/2021
Myyntihinta69 300 EUR
Velkaosuus162 500 EUR
Velaton hinta231 800 EUR
Hoitovastike200,00 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan144,30 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen733,20 EUR/kk
Muut kustannuksetRahoitusvastikearviossa maksetaan vain yhtiölainan korkoa 2 vuotta valmistumisesta. Tähän saakka huoneiston A40 rahoitusvastike on n. 144,30 EUR/kk. Lainanlyhennysten alkaessa rahoitusvastike tulee olemaan n. 733,20 EUR/kk. Rahoitusvastikkeiden laskennassa on käytetty laina-aikaa 2+23 vuotta ja 1,05% kokonaiskorkoa. Yhtiölainan ehdot ja laina-aika vahvistetaan lopullisissa myyntiasiakirjoissa. Taloyhtiölainan voi myös maksaa pois, jolloin ei tarvitse maksaa rahoitusvastiketta!
Vesimaksu15.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetLaminaattilattia. Seinät maalattu. Topi-Keittiöiden kalusteet ja Electroluxin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen varusteetLattiassa ja seinissä Pukkilan laatat. Yksi seinä laatoitettu tehostelaatoilla. Tervaleppäkatto. Oraksen suihku ja allashana. Suihkuseinä. Topi-Keittiöiden kalusteet pohjakuvan mukaan. Mahdollisessa erillis-WC:ssä lattia ja allaskalusteseinä laatoitettu.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio
Katuosoite Lohkaretie 21, 70700, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä51
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autokatospaikat (6.000 EUR) ja autopihapaikat (2.500 EUR). Katospaikka joka varustettu sähköauton latauksen mahdollistavalla sähköinfralla (9.500 EUR)
Arvioitu valmistusaika 10/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä polkupyörähuoltotila talossa ja pihalla polkupyörävarasto sekä jätekatos.
Tontin omistus Oma
Palvelut Sale Särkiniemi n. 400 m, K-Market Särkilahti n. 1,0 km, Prisma Kuopio n. 1,8 km, Särkiniemen uimaranta n. 450 m, Kuopion yliopistollinen sairaala n. 3,0 km, Kuopion tori n. 3,0 km, Särkiniemen päiväkoti n. 450 m, Koulut: Neulamäen koulu n. 2,8 km, Itä-Suomen yliopisto n. 2,5 km
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 70 m, Kuopion juna-asema n. 3,8 km

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Jos myytävät asunnot Särkiniemessä kiinnostavat, ota yhteyttä myyjiimme.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Vapaalla

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden