Asunto 54, Asunto Oy Sairaalanrinteen Tohtori, Oulu

Sairaalanrinne 2b, 90220, Oulu

Nämä asunnot valmistuvat pian! Tohtori on muuttovalmis helmikuussa 2023. Kuva asunnosta 9 (2h+kt+s /50m2) Sairaalanrinteen Tohtorissa on asuntoja yksiöistä kolmen huoneen koteihin. Viittellinen kuva. Tervetuloa Sairaalanrinteen Tohtoriin, kun haluat kodin, joka on suunniteltu sujuvaan ja hyvään asumiseen! Viitteellinen kuva kohteesta. 12-kerroksinen talo, jossa 99 asuntoa. Viitteellinen kuva. Isommissa asunnoissa iso lasitettu parveke tuo kotiin lisää tilaa ja tunnelmaa. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja selkeät pohjaratkaisut, jotka toimivat arjessa. Viitteellinen kuva kohteesta. Ylimmistä kerroksista avautuu upeat maisemat. Viitteellinen kuva kohteesta. Parkkihallista voi vuokrata tai ostaa autopaikan. Myös sähköautopaikkoja!
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 5.2.2023 12:00-12:30 | Asuntonäyttö kalustetussa malliasunnossa As 24, Tervetuloa!

Huoneistotyyppi
2h+kt+s
Pinta-ala
50m2
Myyntihinta
59 400 €
Velaton hinta
196 400 €

Tervetuloa asuntoon 2b 54. Ole kuin kotonasi.

Jos etsit viihtyisää ja laadukasta kaksiota hyvällä sijainnilla, olet perillä. Tässä 7. kerroksen kulmahuoneistossa on kaikki mukavan arjen elementit saunasta isoon lasitettuun länsiparvekkeeseen. Tämä avara kahden huoneen koti on täydellinen resepti hyvään elämään. Keittiö ja olohuone ovat avaraa yhtenäistä tilaa, jossa keittiön toiminnot on sijoitettu yhdelle seinälle ja muu tila jää vapaasti sisustettavaksi. Olohuoneessa on reilusti tilaa niin ruokailu- kuin oleskeluryhmällekin. Tässä kodissa on laadukkaat Puustellin kalusteet ja Electroluxin koneet mm. induktiokeittotaso ja erillisuuni, integroitu astianpesukone sekä jääpakastinkaappi.

Kodin makuuhuoneeseen on liukuovellinen käynti ja huoneen päätyseinällä on tilava kaapisto. Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Lisäksi tilaa on vaikkapa hyllykölle, jos kaipaat lisää säilytystilaa.

Oman saunan löylyistä on mukava käydä vilvoittelemassa lasitetulla huoneiston levyisellä parvekkeella, jossa on vakiona jalalle mukava parvekematto.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi2h+kt+s
Asuinpinta-ala50 m2
Kerros/kerroksia7/12
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Myyntihinta59 400 EUR
Velkaosuus137 000 EUR
Velaton hinta196 400 EUR
Tontin lunastushinta41 002 EUR
Hoitovastike140,00 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan389,08 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen885,02 EUR/kk
Tontin vuokravastike147,60 EUR/kk
Muut kustannuksetOsakkeen omistajalla on mahdollisuus valita lunastaako tontin osuuden vai maksaako tontista vuokravastiketta. Tontin vuokra-aika on 40-vuotta ja se on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokravastike on 2,952 EUR/m2 (1.1.2023).Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja ensimmäiset kaksi vuotta ovat lyhennysvapaita. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu huhtikuussa 2021, rahoitusvastike tarkistettu 10.1.2023. Huoneiston rahoitusvastike on ilmoitettu kahden lyhennysvapaavuoden ajalta, lyhennysten alettua rahoitusvastike on n.885 EUR/kk. (Arvio on laskettu n. 3,41 %:n kokonaiskorolla).
Vesimaksu18.00 EUR/kk. tasataan kulutuksen mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetElectroluxin kodinkoneet: induktiokeittotaso, erillisuuni, jääkaappipakastin ja kalustepeitteinen astianpesukone. Keittiössä on Puustellin kalusteet. Lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen varusteetLattia ja seinät ovat laatoitettu.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Sairaalanrinteen Tohtori, Oulu
Katuosoite Sairaalanrinne 2b, 90220, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä99
AutopaikatAutopaikkoja ostettavissa tai vuokrattavissa viereisestä parkkihallista. Kysy lisää myyjiltämme.
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Talolaajakaista (10M) kuuluu hoitovastikkeeseen. Lisänopeus ostettavissa erikseen.
Lämmitys Lattialämmitys kaukolämmöllä (lämmityskulut sisältyvät hoitovastikkeeseen)
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Osassa asunnoissa 10-12krs. on viilennykselle varaus.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, talovarasto ja pyörävarasto
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra-aika on 40 vuotta. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa tonttiosuuden omaksi. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5%/v. korotukseen. Lunastushintaan lisätään 4 % varainsiirtovero, kaupanvahvistus-, lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelykuluosuus, jotka jaetaan tonttiosuuden lunastaneiden kesken kohteen valmistuessa. Yhtiö on velvollinen lunastamaan lunastamattomat tonttiosuudet vuokrasopimuksen päättyessä tontinomistajan näin halutessaan tai sopimaan vuokrasuhteen jatkamisesta.
Palvelut S-Market Kastelli n. 700m, K-Market Kastelli n. 1,1km, Prisma Raksila n. 2,2km, Citymarket Raksila n. 2,2km, kirjasto n. 100m, apteekki n. 1,2km, huoltoasema Teboil Kaukovainio n. 1,1km, Hesburger n. 700m, Huovisen leipomo n. 300m, keskustan palvelut n. 3, Koulut: Kastellin monitoimitalon koulut, lukio ja päiväkoti n. 100m, Ammattikorkeakoulu ja ammattiopisto n. 1,1km, Oulun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta n. 700m
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 100m, linja-autoasema n. 2,4km, rautatieasema n. 2,5km

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
Lomalla

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste