Autohallipaikkoja Jyväskylän keskustassa

Hämeenkatu 5, 40100, Jyväskylä

Osta itselle tai osta ja laita vuokralle!

Autohallipaikka tekee kylmistä talviaamuista mukavampia, kun voit lähteä autollasi suoraan liikenteeseen miettimättä pakkaslukemia ja jäätyneiden ikkunoiden raaputtelua. Jyväskylän Aallonportin koko korttelin yhteinen autohalli on valmistunut pihakannen alle ja vapaana on vielä autohallipaikkoja. Autohalliin on pääsy hissillä jokaisesta Aallonportin taloyhtiöstä ja ulkoa sisäänkäynti halliin onnistuu näppärästi kauko-ohjattavalla avaimella.

Autohallipaikan myyntihinta on 10.000€ ja hoitovastike on 26-32,50€/kk. Autohallipaikan vuokra on 85€/kk. Emme toistaiseksi tee uusia vuokrasopimuksia.

Autohalli sijaitsee Aallonportin korttelissa

Aallonportin asuinkortteli sijaitsee Seminaarimäen alueella Jyväskylän yliopiston, ydinkeskustan ja Jyväsjärven välissä. Sijainti tekee korttelista poikkeuksellisen vetovoimaisen: ydinkeskusta, yliopiston pääkampus sekä Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampusalueet sijaitsevat aivan lähellä. Korttelin asunnot ovat kaikki loppuunmyydyt, mutta muutamia autohallipaikkoja on vielä vapaana.

Haluatko että olemme yhteydessä Aallonportin autohallipaikoista?

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteyksissä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa Jeanille puh. 0400 599 117.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117