Asunto Oy Espoon Lydia

Jousenpuistonkatu 13, 02200, Espoo

Espoon Lydia on moderni taloyhtiö, joka tuo haluttuja tilavia koteja loistavalle paikalle. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa kodeissa on järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut ja laadukkaat materiaalit. Viitteellinen kuva kohteesta. Asunto Oy Espoon Lydia täydentää Jousenpuiston alueen. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Viitteellinen kuva kohteesta. Metroasema ja lähin ruokakauppa ovat vain 100 metrin päässä uudesta kodistasi. Metrolla hurautat Helsingin keskustaan vain vartissa. Kauppakeskus Ainoasta löydät kattavat ja monipuoliset palvelut. Tapiolan urheilupuistosta löydät monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Espoon Lydia täydentää Jousenpuiston asuinalueen

Rakennamme Espoon Tapiolan urheilupuiston kupeeseen lisää moderneja Lapti-koteja, jotka täydentävät Jousenpuiston asuinalueen. Elämä sujuu leppoisasti, kun kaikki on lähellä.

Espoon Lydia on moderni taloyhtiö, joka tuo haluttuja tilavia koteja loistavalle paikalle. Kaikissa kodeissa on järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut, johon voit päästä myös vaikuttamaan, kun varaat kotisi hyvissä ajoin. Lydiassa on 34 asuntoa, joista suurin osa on tilavia neljän ja viiden huoneen koteja.

Kaikissa isommissa yli 44 neliön asunnoissa nautitaan oman saunan löylyistä. Vilvoittelu onnistuu mukavasti omalla lasitetulla parvekkeella tai terassilla. Uuteen kotiisi on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu, jolla kodin saa miellyttävän viileäksi myös kesähelteillä. Varatessasi kodin ajoissa pääset vaikuttamaan pintamateriaaleihin.

Taloyhtiö rakentuu omalle tontille. Vieressä on Laptin taloyhtiö Verner, jonka kanssa Lydian sisäpiha avautuu yhtenäiseksi. Pihapiiri on mukavan suojaisa ja turvallinen, joten täällä lapset voivat leikkiä helposti omassa pihassa, ilman vaaraa liikenteestä. Lähellä on myös urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka liikuttavat koko perhettä.

Asunto Oy Espoon Vernerin autopaikat sijaitsevat läheisessä Jousenpuiston pysäköintitalossa, josta paikkoja on mahdollista vuokrata. Tontilla sijaitsee yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka.

Täällä elämä sujuu leppoisasti, kun kulkuyhteydet ovat toimivat ja esimerkiksi metroasemalle ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa alle sata metriä. Alueen liikenneyhteydet ovat vertaansa vailla, liikuitpa sitten jalan, pyöräillen, omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Metrolla hurautat Helsingin keskustaan vain vartissa.

 • 34 asuntoa, yksiöistä viidenhuoneen asuntoihin
 • Jokaisessa kodissa on lasitettu parveke tai kattoterassi
 • RS-kohde omalla tontilla
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa uuden kotisi materiaaleihin
 • Pihapiiri on turvallinen ja suojaisa, eikä autot kulje pihassa
 • Autopaikkoja mahdollista vuokrata läheisestä pysäköintitalosta
 • Erinomaiset kulkuyhteydet esim. metrolla
 • Lähellä ruokakauppa sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntapaikat

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Lydia
Katuosoite Jousenpuistonkatu 13, 02200, Espoo
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä34
AutopaikatVuokrattavat autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa (tontti 12220/1). Pysäköintilaitoksen omistaa KOy Jousenpuiston Pysäköinti. Autopaikan vuokraoikeus kohdistuu nimeämättömälle, kulloinkin laitoksessa vapaana oleville paikoille. Tontilla on yksi liikuntaesteiselle varattu autopaikka.
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka E2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Private: Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden