Asunto Oy Helsingin Aamuaurinko

Kolsarinkuja 2 a, 00390, Helsinki

Viitteellinen kuva kohteesta Viitteellinen kuva 2h+kt, 41 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 2h+kt, 47 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 2h+kt, 47 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 58 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 58 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 83 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 83 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Uusia kerrostalokoteja loistavalle paikalle Konalaan

7-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Aamuaurinko kohoaa Konalaan vehreälle alueelle erinomaisten palveluiden äärelle. Kauppakeskus Ristikon monipuoliset palvelut ovat lähettyvillä. Aktiivinen asukas sen sijaan nauttii alueen hyvistä liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista.

Konalassa hyödynnät helposti toimivia kulkuyhteyksistä. Lähin bussipysäkki on aivan kodin vieressä ja Kannelmäen juna-asemalle on matkaa vain noin kaksi kilometriä. Omalla autolla pääset pikaisesti Kehä I:lle tai Vihdintielle.

Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke ja varaus ilmalämpöpumpulle. Taloyhtiöllä on monipuoliset yhteistilat kuten pesula ja kuivaushuone sekä saunaosasto. Lisäksi asukkaiden käytössä on kerhohuone. Taloyhtiön vesikatolle sijoitetaan aurinkopaneeleita, joista saatava sähkö kattaa osan kiinteistösähkön tarpeesta.

Taloyhtiöllä on 23 autopaikkaa, joista yhdeksän on katoksessa ja yksi on liikuntaesteiselle mitoitettu paikka. Kaikki autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Piha-alueella on pyörävarasto ja leikkialue.

 • 35 uutta 1h-5h kotia, kooltaan 27,5-93 m2
 • Oma tontti, RS-kohde
 • Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke ja varaus ilmalämpöpumpulle
 • Taloyhtiöllä on hyvät yhteistilat: sauna, kerhohuone, pesula ja kuivaushuone
 • Kodin vieressä bussipysäkki ja helpot yhteydet myös omalla autolla.
 • Taloyhtiöllä on 23 autopaikka
 • Palvelut vain lyhyen kävelymatkan päässä
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin

Yhtiölainan ehdot:

Pääomavastikearviot on laskettu 4,75 % kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,80 % + marginaali 0,95 %) ja oletuksella, että laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata ja laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Lainapankki kilpailutetaan, kun kohteesta on tehty rakentamispäätös, joten todelliset yhtiölainan ehdot määräytyvät vasta siinä vaiheessa. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Aamuaurinko
Katuosoite Kolsarinkuja 2 a, 00390, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä35
Autopaikat23 autopaikkaa, joista 22 on osakkeena myytävää autopaikkaa, 9 katospaikkaa ja 13 pihapaikkaa. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu pihapaikka. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
Arvioitu valmistusaika 12/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastotilat, talosauna, kerhotila, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Private: Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden