Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni

Mäkelänkatu 93, 00610, Helsinki

MYYTY

Käpylän Onnin kaikki asunnot ovat Lapti Ekokoteja. Viitteellinen kuva kohteesta. Käpylän Onni sijaitsee Mäkelänkadun varrella. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva 115,5 m2 townhouse-asunnosta. Viitteellinen kuva 90,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 65,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 28,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 43,5 m2 asunnosta.

Kaikki Käpylän Onnin kodit on MYYTY

Tutustu muihin pääkaupunkiseudun taloyhtiöihin asuntohaun kautta.

Onni on oma koti

Muuta uuteen ja ekologiseen kaupunkikotiin! Rakennamme Helsingin Käpylään nelikerroksisen ja uudenlaisen Asunto Oy Helsingin Käpylän Onnin, jossa on huomioitu ympäristöystävälliset ratkaisut jo rakennusvaiheessa. Taloyhtiöön tulee 37 modernin kodikasta Lapti-kotia yksiöistä kaksikerroksisiin townhouse-asuntoihin. Täällä oman kodin onnea luovat kauniin ja fiksusti suunnitellun kodin lisäksi taloyhtiön viihtyisä piha hyötykasveineen, pyörähuoltotilat sekä muut mukavat ja käytännölliset yhteiset tilat.

Myös uuden kotisi sijainti tukee ekologista elämäntapaa. Käpylän Onni sijaitsee Mäkelänkadulla lähellä palveluita hyvien yhteyksien äärellä. Arki on helppoa, kun kaupat, ravintolat, koulut, päiväkodit ja liikuntapaikat ovat lähellä kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Kun haluat lähteä pidemmälle, se onnistuu bussilla, ratikalla tai junalla.

Mikä on Lapti Ekokoti?

Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni rakennetaan Lapti Ekokoti -konseptin mukaisesti. Lapti Ekokodin hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisesti rakennetulla talolla, ja ympäristöystävällisyys otetaan huomioon kaikissa asumisen ratkaisuissa.  Käpylän Onnissa tämä näkyy esimerkiksi siinä, että talon lämmitysmuotona on maalämpö ja katolla on aurinkopaneeleita. Saniteettikalusteet ovat mallia, jossa vedenkäyttö on automaattisesti pienempi kuin perinteisissä kalusteissa.

Muuta kotiin, joka on suunniteltu sinulle, joka arvostat kestävää elämäntapaa.

Kaunis koti ja viihtyisä taloyhtiö

Asunto Oy Helsingin Käpylän Onnin kaikkien kotien pohjaratkaisut ovat avaria, ja useimmissa asuinnoissa keittiö ja olohuone yhdistyvät yhtenäiseksi isoksi tilaksi. Muuta kompaktiin yksiöön tai valitse upea kaksikerroksinen townhouse-koti: Käpylän Onnissa on valinnanvaraa. Kaikkien asuntojen keittiökalusteet ovat kotimaisen Puustellin laadukkaasta valikoimasta, josta on mahdollista valita myös ympäristöystävällisempi Miinus-keittiö. Kun varaat kotisi ajoissa, voit vaikuttaa sen ilmeeseen!

Koko taloyhtiö on erityinen. Käpylän Onnin pihakannella on hyötykasveja, joista asukkaat pääsevät nauttimaan. Lisäksi taloyhtiössä on talopesula, kerhotila ja kaksi asukassaunaa. Tervetuloa uuden ajan kotiin!

Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni pähkinänkuoressa:

 

 • 37 modernia Lapti Ekokotia
 • 1–5 huonetta, 28–116 m2
 • Ekologisia koteja, joissa on huomioitu hiilijalanjäljen minimointi rakentamisesta asumiseen
 • 19 autopaikkaa, joihin kaikkiin on mahdollista saada sähköauton latauspiste
 • Helppo sijainti lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä
 • Voit vaikuttaa itse tulevan kotisi ilmeeseen
 • RS-kohde.
 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni
Katuosoite Mäkelänkatu 93, 00610, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä37
AutopaikatAutohallissa osakkeina myytäviä 19 autopaikkaa, näistä kahdeksassa on sähköauton latausmahdollisuus. Sekä kellarikerroksessa osakkeina myytäviä 5 pyörävarastoa.
Arvioitu valmistusaika 4/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta. Asunto on mahdollista varustaa jäähdytyslaitteella, joka asennetaan asunnon eteistilan alakattoon.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto/tiilikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, talopesula, kuivushuone, talosaunat, kerhotila ja ulkoiluvälinevarastot
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2075
Palvelut K-Market Amerinkulma n. 200 m, Alepa Käpylä n. 600 m, Käpylän kirjasto n. 200 m, Hartwall Arena n. 1,5 km, Mall of Tripla n. 2 km, Messukeskus n. 1,5 km, Käpylän liikuntapuisto n. 1 km, Helsingin Velodromi n. 1 km, Käpylän Minigolf n. 500 m, Kumpu, Koulut: Käpylän peruskoulu n. 100 m, Helsingin luonnontiedelukio n. 250 m, Yhtenäiskoulu n. 500 m, Päiväkoti Alku n. 200 m, Steinerpäiväkoti Pellava n. 350 m
Yhteydet Raitiovaunupysäkki n. 100 m, bussipysäkki n. 150 m, Käpylän juna-asema n. 1,2 km, Pasilan juna-asema n. 2 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Private: Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden