Asunto Oy Helsingin Nestor

Paturintie 3, 00640, Helsinki

MYYTY

Taloyhtiössä on enää yksi neljän huoneen koti myynnissä. Viitteellinen kuva 4h+kt+s, 78,5 m2 asunnosta. Helsingin Nestor on omalla tontilla sijaitseva RS-kohde. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiön asukkaiden yhteiskäytössä sauna, pesula ja kuivaushuone. Viitteellinen kuva kohteesta. Oulunkylän asemalle ja tulevalle Raide-Jokerin pysäkille on matkaa vain 400 metriä. Kodit valmistuvat arviolta kesällä 2022. Viitteellinen kuva kohteesta. Helsingin Nestorin pihasta tulee vehreä ja puistomainen oleskelu- ja leikkipaikkoineen. Oulunkylän keskusta ja Ogelin liikekeskus ovat kävelymatkan päässä. Oulunkylän kattavat palvelut lähellä ja ulkoilumahdollisuuksia riittää.

Kaikki Helsingin Nestorin kodit on MYYTY

Tutustu muihin pääkaupunkiseudun taloyhtiöihin asuntohaun kautta.

Asu kotoisasti Oulunkylässä

Helsingin Oulunkylään rakennetaan rauhallinen ja pieni taloyhtiö Asunto Oy Helsingin Nestor. Asuntojen erinomainen pohjasuunnittelu tuo tilan tuntua ja valoisuutta jokaiseen huoneistoon. Elämä sujuu mukavasti, kun Oulunkylän kattavat palvelut ovat lähellä ja ulkoilumahdollisuuksia riittää. 

Muuta Helsingin Nestorin pieneen taloyhtiöön, johon on helppo kotiutua. Täällä palvelut ovat lähellä ja toimivat liikenneyhteydet vievät sinut ympäri Helsinkiä: Oulunkylän asemalle ja tulevalle Raide-Jokerin pysäkille on matkaa vain 400 metriä. 

Oulunkylän keskusta ja Ogelin liikekeskus ovat kävelymatkan päässä. Halusitpa sitten ruokakauppaan, kirjastoon, terveysasemalle, apteekkiin tai vaikkapa ravintolaan syömään, kaikki tämä on kotikulmillasi.

Entä miltä tuntuisi kävellä kodistasi pieni matka läheiselle uimarannalle kuumana kesäpäivänä? Oletko talviurheilulajien ystävä? Myös Oulunkylän monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat aivan uuden kotisi tuntumassa jokaisena vuodenaikana.

 

Modernit kodit kylämäisessä ympäristössä

Asunto Oy Helsingin Nestoriin on helppo muuttaa, sillä uudessa asunnossa on kaikki mukavuudet. Lasitetut parvekkeet tuovat lisää tilaa valoisiin ja kompakteihin asuntoihin, ja vesikiertoinen lattialämmitys pitää huolen siitä, että varpaasi pysyvät lämpiminä myös talvella. 

Taloyhtiössä on sauna, pesula ja kuivaushuone, ja jokaiseen asuntoon kuuluu irtaimistovarasto. Täältä on helppo kulkea myös omalla autolla. Pysäköintiä helpottavat taloyhtiön autopaikat. Nestorin pihasta tulee vehreä ja puistomainen oleskelu- ja leikkipaikkoineen.

Helsingin Nestoriin tulee koteja reilun kokoisista yksiöistä neljän huoneen tilaviin asuntoihin. Täältä löytyy jokaiselle sopiva koti. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen. Kokoa Laptin laajasta valikoimasta mieleisesi sisustuskokonaisuus, ja toteutamme sen veloituksetta. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet.

 

 • Valmistuu arviolta kesällä 2022.
 • Oma tontti. RS-kohde.
 • Kodit 1–4 huonetta, 28,0 m2 – 78,5 m2
 • Yhteensä 30 asuntoa.
 • Asunnoissa ranskalainen tai lasitettu parveke.
 • Monissa asunnoissa on sauna.
 • Asukkaiden yhteiskäytössä sauna, pesula ja kuivaushuone.
 • Taloyhtiön autopaikoista 10 on piha-alueella ja neljä autotallissa.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Nestor
Katuosoite Paturintie 3, 00640, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä30
AutopaikatAutopaikkoja on yhteensä 14 kpl, näistä 4 kpl on puolilämpimiä autotallipaikkoja, 8 kpl katospaikkoja ja 2 kpl kattamattomia pihapaikkoja. Yhtiölle jää yksi kattamaton liikuntaesteisen pihapaikka kaikki muut autopaikat on osakkeina myytäviä. 4 kpl sähköautopaikkoja sijaitsee katoksessa.
Arvioitu valmistusaika 7/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Jokaiseen asuntoon kuuluu taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, talopesula, kuivaushuone, saunaosasto, kerhotila ja tekniset tilat
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden