Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere

Makkarajärvenkatu 80 A, 33720, Tampere

Hervantajärven Aarre sijaitsee Makkarajärvenkadulla Hervannan etelä- puolella Ruskontien toisella puolen. 5-kerroksisessa talossa on 1-4 huoneen asuntoja. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin. Valitse mieleisesi keittiönkaappien ovet, tasot, laatat, tehosteseinät ja lattiat veloituksetta Laptin omasta mallistosta. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet. Osassa ylimmän kerroksen asuinnoissa on tavallista suurempi huonekorkeus sekä lisätilaa tuova tilava parvi. Viitteellinen kuva kohteesta. Taiteilijan näkemys miltä alue voisi näyttää valmistuessaan. Raitiotien ensimmäisessä vaiheessa rakennettava päätepysäkki sijaitsee parin sadan metrin päässä ja kaupungin keskustaan pääsee reilussa parissakymmenessä minuutissa. Hervantajärveltä on helppo kulkea moniin kouluihin ja muihin oppilaitoksiin sekä useisiin kauppakeskuksiin. Hervantajärven läheisyydestä löytyy uimaranta ja luontoreittejä. Tampereen teknillinen yliopisto ja poliisikoulu sijaitsevat 5 minuutin pyöräilymatkan päässä. Viitteeliinen kuva alueesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Muuta uudelle asuinalueelle ja upouuteen kotiin! Rakennamme mukavan ja laadukkaan kerrostalon Tampereen Hervantajärvelle. Hervantajärvi on sinulle, joka arvostat valoisaa kotia, luonnonrauhaa ja liikkumisen helppoutta, mutta myös urbaaneja aktiviteetteja.

Asunto Oy Hervantajärven Aarre on viisikerroksinen talo, jonka kaikki kodit yksiöistä neljän huoneen asuntoihin on suunniteltu mahdollisimman käytännöllisiksi ja valoisiksi. Kauniit pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet viimeistelevät asumisen mukavuuden. Keittiössä on esimerkiksi Puustellin keittiöt, upotettava keraaminen keittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. Valitse asuinhuoneisiin parketti- tai laminaattilattia makusi mukaan. Talon erikoisuus on se, että osassa ylimmän kerroksen asuinnoissa on tavallista suurempi huonekorkeus sekä lisätilaa tuova tilava parvi!

Uuden Lapti-kerrostalon tontti sijaitsee Makkarajärvenkadulla Hervannan eteläpuolella Ruskontien toisella puolen. Alueelle tulee kerrostaloja, mutta myös omakotiasutusta. Raitiotien ensimmäisessä vaiheessa rakennettava päätepysäkki sijaitsee parin sadan metrin päässä ja kaupungin keskustaan pääsee reilussa parissakymmenessä minuutissa.

Reittejä luonnonhelmaan ja kaupungin rientoihin

Läheisessä Hervannassa on muun muassa kirjasto, uimahalli ja liikuntakeskus. Hervantajärveltä on helppo kulkea moniin kouluihin ja muihin oppilaitoksiin sekä useisiin kauppakeskuksiin. Esimerkiksi Tampereen teknillinen yliopisto ja poliisikoulu sijaitsevat 5 minuutin pyöräilymatkan päässä Hervantajärven Aarteesta.

Hervantajärven läheisyydestä löytyy uimaranta ja luontoreittejä. Alueen suunnittelussa otetaan huomioon luonnonläheisyys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Uudesta kodistasi on helppo kipaista esimerkiksi suositulle luontopolulle, joka kiertää Hervantajärven.

Asunto Oy Hervantajärven Aarre – tutustu ja varaa
 • 5 kerrosta, asunnoissa 1–4 huonetta, 25,5–82,5 m2
 • Laadukkaat pintamateriaaliat ja kodinkoneet, asumisen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys.
 • Kaikissa asunnoissa joko tavallinen lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.
 • Talon suojaisalla sisäpihalla on lasten leikkipaikka sekä ulkoiluväline- ja pyörävarasto. Taloyhtiöllä on myös osuus korttelin yhteisestä piha-alueesta.
 • Korttelin yhteisellä pysäköintialueella on autopaikkoja, jotka myydään erillisinä osakkeina. Kaikki paikat ovat sähköistettyjä, ja niistä kolme on muutettavissa sähköauton lataukseen soveltuviksi.
 • Ylimmästä kerroksesta löytyy upeita parviasuntoja.
 • Ullakkokerroksessa sijaitsee taloyhtiön yhteinen saunatila.
 • Arvioitu valmistuminen 12/2021
 • Voit vaikuttaa kotisi ilmeeseen, kun olet ajoissa liikkeellä!

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere
Katuosoite Makkarajärvenkatu 80 A, 33720, Tampere
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä54
AutopaikatAutokatospaikkoja 6 kpl (á 8.000 EUR), latausasemavarauksen sisältäviä autokatospaikkoja 3 kpl ((á 8.300 EUR), piha-autopaikkoja 18 kpl (á 4.000 EUR)
Arvioitu valmistusaika 10/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennuksessa on kaapeli-tv ja laajakaista.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja postoilmanvaihto sekä tuloilman viilennys.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Pulpettikatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot sijaitsevat 1. kerroksessa väestönsuojassa tai ullakkokerroksessa. Polkupyörille paikat erillisessä ulkoiluvalinevarastossa.
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen
Maan vuokraaja Tampereen kaupunki
Palvelut K-Market Etelä-Hervanta 1,0 km, Kauppakeskus Duo 1,5 km, Hervannan kirjasto 1,7 km, Kahvila Linkosuo Hertta 1,1 km, Hervannan uimahalli 2,3 km, Frisbeegolfrata Hervanta 0,7 km, Hervannan tennishalli 3,6km, Hervannan liikuntakeskus Herwood Gym 2,3 km, Her, Koulut: Etelä-Hervannan koulu 1,4 km, Tampereen yliopisto 1,4 km, Poliisiammattikorkeakoulu 1,7 km, Tampereen ammattiopisto Tredu 2,5 km, Hervannan lukio 2,5 km, Helapuiston päiväkoti 1,0 km
Yhteydet Tulossa raitiovaunupysäkki 200 m

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Arttu Similä

Rakennuttajapäällikkö
Pirkanmaa
050 597 7513

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden