Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi

Välskärinkatu 33, 04410, Järvenpää

Asukkaiden yhteiskäytössä on taloyhtiön grillikatos ja hyötypuutarha Järvenpään Välskärinhovi on muuttovalmis RS-kohde. Järvenpään Välskärinhovi sijaitsee omalla tontilla. Tilavia 3h asuntoja vielä vapaana. Järvenpään keskustaan matkaa noin 2 km. Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Muuttovalmis koti Järvenpään Pajalasta

Omalla tontilla sijaitsevasta Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovista löydät laadukkaan kodin järkevään hintaan. Täällä sinun ei tarvitse tinkiä mistään, sillä asunnot on rakennettu huolella, asumismukavuus on kohdallaan ja sijaintikin lähellä Järvenpään keskustaa ja palveluita. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asumismukavuutta lisää myös tuloilman viilennys, joka pitää sisäilman raikkaana ja miellyttävänä ympäri vuoden. Asukkaiden yhteiskäytössä on taloyhtiön grillikatos ja hyötypuutarha.

Järvenpään keskustan monipuolisen tarjonnan lisäksi sijainti on loistava myös liikunnan ystäville, sillä kävelymatkan päästä löytyy mm. jäähalli, uimahalli, tennishalli, liikuntakeskus, jalkapallokenttä ja Kartanonpuiston leikkipuisto.

Järvenpään Välskärinhovi sopii sekä asuntojensa että sijaintinsa puolesta yhtä hyvin ensiasunnon ostajalle, lapsiperheelle, pariskunnalle, yksinasujalle kuin sijoittajallekin. Maltillinen hinta hyvällä sijainnilla toimii aina!

  • Oma tontti, muuttovalmis RS-kohde
  • Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke
  • Päiväkodit ja koulut kävelymatkan päässä
  • Järvenpään keskustaan ja juna-asemalle matkaa noin 2 km
  • Keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto pitää ilman miellyttävänä ympäri vuoden

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi
Katuosoite Välskärinkatu 33, 04410, Järvenpää
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä47
AutopaikatYhtiöllä on 28 autopihapaikkaa, jotka sijaitsevat yhtiön tontilla sekä osittain rasitteena naapuritontilla. 27 autopaikkaa myydään osakkeina, joista 4 on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella. Yksi autopaikka (mitoitettu liikuntaesteiselle) jää yhtiön hallintaa.
Arvioitu valmistusaika 12/2020
Rakennusvuosi 2020
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate pulpettikatto/bitumihuopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat ja talosauna.Piharakennuksessa ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma
Palvelut K-Supermarket Pajala n. 1 km, K-Citymarket Järvenpää n. 1 km, K-Supermarket Peltola n. 1 km, S-Market Järvenpää n. 1,5 km, JUST Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus n. 1, 2 km, Uimahalli n. 550 m, Järvenpään jäähalli n. 600 m, Järven, Koulut: Anttilan koulu n. 1 km, Mankalan koulu n. 1,3 km, Kartanon koulu n. 750 m, Järvenpään lukio n. 1 km
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 60 m, Järvenpään rautatieasema n. 1,7 km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Jos myytävät asunnot Järvenpäässä kiinnostavat, ota yhteyttä myyjiimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste